Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.08-09

1. A fátylon túl
2. Fehér Nemesség
3. Dreamland akció
4. A reptilián birodalom bukása

 

Forrás:
http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/10/01/a_fatylon_tul_2012_szeptember_legjobb_felvetelei_galaktikus_rokonainkrol

2012.08.01.


1. A Fátylon túl

Írta: Cobra

Fordította: Benedictus

Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/2012/08/beyondthe-veil-beyondthe-veil-beyond.html

(Megjegyzés: Előzetes tájékozódáshoz elengedhetetlen azok számára, akik még nem olvasták volna: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/23/frissites_csillagpor_a_fatyol   A bejegyzés 3. pontja, a ’Fátyol’ c. rész az, amelyik kapcsolódik ehhez a jelenlegi íráshoz. FV)

A Fátylon túl, a földi karantén börtönrácsai mögött, egy teljesen más valóság, egy teljesen eltérő univerzum létezik.

Ha felemelkedsz a földfelszíntől 8,6 mérföld( 14 kilométer) magasságig kinyúló tachion-membrán fölé, belépsz a Szeretet univerzumába.

Ezen a bolygón a tapasztalat azt tanítja, hogy az élet keserű és kegyetlen tud lenni. Legtöbbünk elfogadta ezt valóságunkat alapvetően meghatározó körülményként és megtanultuk, hogy a másikban való megbízás helyett, jobb inkább nagyon óvatosnak lenni.

"A szeretet az amivel születünk, a félelmet útközben tanuljuk meg".

Ez az előítélet az alapja a háttérhatalom működésének. Ez tartja egyben az ő valóságukat, minket pedig rabszolgaként hozzáköt.

De ugyanakkor van nekünk egy Lelkünk, mely az ötödik dimenzióban létezik, és közvetlen kapcsolatban áll a Fátyol mögötti univerzummal.

Bármikor, amikor hozzákapcsolódunk Lelkünkhöz, belépünk egy olyan valóságba, ahol a háttérhatalom már nem ér el minket a trükkjeivel és azok nem hatnak ránk.

Bármikor, amikor kapcsolatba kerülünk a Fátyol mögötti univerzummal, ugyanez történik.

Tehát horizontálisan és vertikálisan is kapcsolódunk.  Ez a kulcsa személyes felszabadulásunknak, és egyben kiemelt fontosságú eleme a bolygó felszabadításának.

A Fátylon túl, az univerzum tele van Szeretettel. Minden atom, molekula, minden egyes szubatomi részecske Szeretettől vibrál. Minden élőlény az univerzumban - kivéve a jelenleg Földön élők többségét - Szeretettelien él. Bármit tesznek, az a Szeretet megnyilvánulása. Minden gondolatuk és érzelmük ezt fejezi ki.

És hamarosan ez a Szeretet elárasztja és felszabadítja bolygónkat .

 

Cobra

 *******************************

  

Forrás:
http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/09/11/feher_nemesseg_dreamland_akcio

 

2. Fehér Nemesség

2012.09.11. 13:45 FehérVándor

Fehér Nemesség

Írta: Cobra

Fordította: Benedictus

 

Forrás:http://2012portal.blogspot.hu/2012/08/white-nobility-i-have-received.html

Eredetileg megjelent: 2012. augusztus 14

 

Utasítást kaptam, hogy hozzak nyilvánosságra néhány eddig titkos információt.

Ez az első az elkövetkező néhány írásom közül, amelyben a széles nyilvánosság elé tárok több pozitív csoportot akik eddig titokban működtek a bolygó felszabadításának érdekében, egyesek közülük évezredekig.

Az első ilyen csoport a Fehér Nemesség. Az emberi történelem során, nem minden arisztokrata család szövetkezett a háttérhatalommal. Sokan passzívan álltak ellen, néhányan tettlegesen is. A 'nemes kötelez/noblesse oblige' számukra nem egy üres frázis volt, hanem egy valós felszólítás, hogy segítsenek az emberiség kevésbe szerencsés, szegényebb rétegein. A leghíresebb tagjai a Fehér Nemességnek a Medici család, akik segédkeztek a reneszánsz korszak megszületésében, mely megalapozta a mai modern világunkat.

A közös e nemes családokban a titkos hagyomány, ami néhány ezer évre nyúlik vissza az ősi Róma, Görögország és Egyiptom misztériumiskoláihoz. Az Istennő misztériumai az ő legnagyobb titkuk és fő fegyverük a háttérhatalom ellen. Számos család a Fehér Nemesség közül erősen kötődik Mária Magdolna és a Grál misztériumaihoz, és kapcsolatban vannak a Pozitív Templomosok csoportjával.

A Fekete Nemesség családjai - akik a jezsuitákhoz kötődnek – 'allergiásak' az Istennő energiájára. El szeretnék azt törölni a bolygó felszínéről, ahogyan azt több alkalommal is megpróbálták már az idők során. Az olyan családok, mint a Pallavicini, Orsini, Massimo, Borghese, Aldobrandini, Colonna, Pacelli, Odescalchi, Ortolani és Luzzatti tagjai közvetlenül az arkhónoktól kapják a parancsaikat és az Istennő elleni összeesküvés magját képezik. Titokban háborút folytatnak a Fehér Nemesség ellen, akik a Fényt próbálják terjeszteni és az olyan feminin minőségeket támogatják, mint pl.könyörületesség, érzékenység, kreativitás, szeretet...

A Rothschildok 'nemesség-vágyók' csak (ugyanis származásukat tekintve a családfájuk csak két és fél évszázadra tekint vissza, és a német Bauer családból származnak mely magyarra fordítva parasztot jelent) és nem értik teljesen a titokban zajló okkult háborút a legfelsőbb körökben, mivel ezen ismeretek köréből kihagyták őket. Ráadásul teljesen elmerültek az anyagi világban. A Rockefeller család tagjai hasonlóképpen nincsenek tisztában a legfelsőbb körökben zajló dolgokról.

Jelenleg a legtöbb család a Fehér Nemességből Olaszországban tartózkodik és a Fekete Nemesség ellenpólusaként tevékenykednek. Az elmúlt két században elvesztették vagyonuk jelentős részét, de a titkos,pozitív hagyományaik máig élnek. Neveiket még nem szabad nyilvánosságra hozni, fáradhatatlanul dolgoznak a háttérben az emberiség javára. Közvetlenül nem köthetőek a Savoyai családhoz a közvélekedéssel ellentétben. Néhányan közülük részt vesznek az új igazságos pénzügyi rendszer létrehozásában, amely majd leváltja a jelenlegit a nagyon közeli jövőben. Egy másik csoport a titkos tudás nyilvánosságra hozatalán dolgozik. Utasítást kaptam az Ellenállástól, hogy foglaljam bele a Fehér Nemességet a Dreamland akcióba(Operation Dreamland), amely része a bolygószintű felszabadítás tervének. Azok, akik részt akarnak venni ez utóbbi műveletben, felvehetik velem a kapcsolatot a cobraresistance@gmail.com címen.

A Fény győzedelmeskedik!

 

(Megjegyzés: Tudomásom szerint a Rákóczi család is a Fehér Nemességhez tartozott, illetve mostanában kaptam olyna információkat, miszerint nem haltak ki a 18. század során. Efelől egyelőre nem tudtam megbizonyosodni. Amit még tudok, hogy az Eszterházy család bizonyos tagjai kapcsolatban állnak a Pozitív Templomosokkal. FehérVándor)

******************************************
 

3. Dreamland akció (Operation Dreamland)

Írta: Cobra

Fordította: Benedictus

Forrás:http://2012portal.blogspot.hu/2012/08/operationdreamland-operationdreamland.html

Eredetileg megjelent: 2012. augusztus 20

 

Az Dreamland akció a Fény erőinek egy küldetése, melynek célja egy új reneszánsz korszak megteremtése a bolygó felszínen. Az első reneszánsz 500 éve lett elindítva egy bizonyos pozitív okkult csoport által a 15.századi Firenzében, akik a Fehér Nemesség mögött álltak.

A második reneszánszot világszerte ugyanaz a titkos csoport fogja elindítani és megkoronázza majd a szabad emberi lélek végső győzelmét a korlátozó erők felett.

Az Ellenállás felvette a kapcsolatot a Fehér Nemesség azon ágaival, melyek az első reneszánsz kialakulásában részt vettek, és segítenének a másodiknál is.

A Grál Fehér Nemességével való kapcsolatfelvétel a Magdalénai misztériumok helyreállítását jelenti az Istennői tradíció kinyilatkoztatására való felkészülés egyik lépéseként.

Az Ellenállási Mozgalom lesz a fő irányító erő az Dreamland akcióban az Eseményt követően. Az Dreamland akció célja kettős.

Először is, hogy helyreállítsa a Fénymunkások anyagi hátterét és bőséget teremtsen nekik. Sok Fénymunkás él abban a hiedelemben, hogy a spiritualitás egyenlő a szegénységben éléssel. Ez a hitrendszer egy elmeprogramozás a háttérhatalom részéről. Valójában a fizikai szintű gazdagság természetes kifejeződése az ide inkarnálódott Lélek szépségének és minden Fénymunkás megérdemli azt. A háttérhatalom így akarja távol tartani a Fénymunkásokat a pénztől, hogy akadályozza a Fény erőinek munkáját. A háttérhatalom módszerei széles skálát ölelnek fel: a mondhatni ártalmatlan kategória pl.a fizetett dezinformáló, félrevezető ügynökök akik időnként olyanokat terjesztenek, hogy „Cobra rendszeresen több ezer dollár adományt szed össze magának”, a komolyabbakon át, mint pl.nem-fizikai entitások általi blokkolása a Fénymunkások jövedelemszerző tevékenységeinek, egészen a legdurvábbakig, mint pl a Fénymunkások hozzáférésének blokkolása a vagyonukhoz, vagy annak egyenes ellopása.

A Saint Germain jóléti alapot a késői 18.században alapította Saint Germain gróf azzal a céllal, hogy segítse a Fénymunkásokat az eljövendő korszakváltás idején. A Saint Germain jóléti alap blokkolása megszűnik, amint a háttérhatalmat letartóztatják az Esemény idején. A Fénymunkások végre jólétben élhetnek majd.

A második célja az Dreamland akciónek az, hogy megkezdje a Felemelkedett Mesterek misztériumiskoláinak igaz, hamisítatlan okkult tanításainak terjesztését. Az elmúlt 26000 évben a bolygót karantén alá vonták és szinte teljes mértékben elvágták a Felemelkedett Mesterekkel való kapcsolattól, a spirituális tanítások eltrozultak és most gyakran vak vezet világtalant (azért ez nem minden esetben van így, de valóban nagy a káosz a tanítások terén... azért találni még jó tanítókat akik használható tudást adnak át – ford.megj).  Ilyen például a rengeteg „csatornázott” üzenet, amelyek elvileg a Felemelkedett Mesterektől vagy a Galaktikus Konföderációtól érkeznek. Ami valójában legtöbbször történik ilyen esetben az, hogy a valódi energetikai összeköttetés létrejön a fogadó fél és a küldő között, de a mentális síkon az arkhónok megjelennek a  technológiájukkal és olyan üzeneteket ültetnek be melyek látszatra szeretetteljesek és a Fényt terjesztik, valójában csak újrafogalmazott frázisok ismétlődése.

Az Esemény idején a Fény erői megkezdik a valós tanítások felfedését. Bizonyos esetekben ezek a tanítások kicsit különböznek majd attól, amit az emberek gondolnának, mivel a bolygó el van zárva a valódi Fénytől már 26000 éve és sok dolog régóta feledésbe merült.

Vannak bizonyos dolgok amelyeket felkészülésül a Dreamland akcióra még el kell végezni az Esemény előtt. A Fehér Nemesség tagjai közül néhányan már kapcsolatba léptek személyesen velem, a cobraresitance@gmail.com címen ezt meg lehet tenni.

Emellett több száz Fénymunkás is jelezte segítő szándékát. Megkérnék mindenkit, aki valamilyen módon részt szeretne venni az akcióban, hogy érthetően sorolja fel képzettségeit,erősségeit,miben tehetséges és a kapcsolati hálójukat, valamint az erőforrásaikat amelyekkel segíteni tudnak. Ha az Esemény előtti felkészülésbe bevonhatóak hamarosan fel lesz véve a kapcsolat velük. Ha nem, az Eseményt követően az Ellenállás kapcsolatba lép velük.

 ***********************************

Forrás:
http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/09/21/a_reptilian_birodalom_bukasa

 

4. A reptilián birodalom bukása

2012.09.21. 23:17 FehérVándor


A reptilián birodalom bukása

Írta: Cobra

Fordította: Benedictus

Forrás:http://2012portal.blogspot.hu/2012/09/fall-of-reptilian-empire-we-are-in-last.html

Eredetileg megjelent: 2012. szeptember 9

 

A reptilián/Hüllő birodalom bukása előtti utolsó fázisban vagyunk. Az arkhónok által irányított  éterikus és asztrális síkon létező reptilián birodalom, mely a Föld felszíne körül található, illetve a fekete nemesség által irányított háttérhatalmi pénzügyi rabszolgarendszer a fizikai síkon az utolsó bástyái az egykor még óriási Orioni birodalomnak, melytől galaxis szerte évezredeken  keresztül rettegtek.

(Akiknek esetleg nem volna esetleg világos, hogy kik/mik az említett szereplők, azok számára az alábbi cikkek 2. részeinek{A Fátyol; Az Arkhónok) átolvasását ajánlom:

http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/23/frissites_csillagpor_a_fatyol

http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/26/frissites_helyzetjelentes_a_jelenlegi_arkhon_szituaciorol_helyzetrol

 

Azért egy részletet beemelek a Fátyol c. cikkből.

"Az Arkhónok a kontrolljukat egy speciális technológián keresztül tartják fenn, amelyet Fátyolnak neveznek. Ez egy elektromágneses frekvenciazár az alacsonyabb asztrális és különösen az éterikus síkokon, maximum 8,6 mérföld(14 km) kiterjedéssel a Föld felszínétől felfelé és lefelé, ami jelentősen megnehezíti a Fény számára, hogy a karantén alá vont Földre megérkezhessen. A Fátyolt a nem-fizikai Arkhónok tartják fenn. A technológiát legegyszerűbben egyfajta éterikus HAARP-ként lehetne definiálni. (HAARP-ról bővebben: http://konteo.blogrepublik.eu/2011/03/14/a-haarp-osszeeskuves/)

A technológia eltorzítja az idő-tér struktúrát(nem téridő,  kettő nem ugyanaz! szerk. megj.) kvantumszinten és megnehezíti a közlekedést a pozitív földönkívüliek számára.  A múltban ez jelentősen hátráltatta a pozitív fajoknak a Földdel való együttműködését. 

 

Amellett, hogy távol tartotta  a pozitív fajokat, a Fátyolnak van egy olyan funkciója, hogy programozza/reporgramozza az embereket és benntartsa őket a reinkarnációs ciklusban. Most bemutatok néhányat a legfőbb asztrális és éterikus programok közül, amelyekkel az inkarnálódott embereket manipulálják")

Azonban a Fény terjedése az elmúlt néhány évtizedben oly mértékű volt, hogy immár a végső áttörés előtt állunk, mely térdre kényszeríti a reptilián birodalmat. Augusztus 25-én sikeresen befejeződött a Fény erőinek egy művelete a bolygón, mely egyértelműen tudtára adta a vezető akrhónoknak, hogy a bukásuk közeli és elkerülhetetlen. Ez pánik-üzemmódba kapcsolta őket, és az augusztus 25 és október 7 közötti időszakban mindent megtesznek, hogy megállítsák a Fény terjedését. Ez az utolsó esélyük, hogy annyi megosztottságot, zűrzavart és konfliktust teremtsenek a bolygó felszabadulásáért tevékenykedő emberek között, amennyit csak tudnak.

Az augusztus 25-i akció(k) után megjelent gabona(kör)ábra. Pandora szelencéje?

Ez idő alatt mindenféle vádaskodást, torzítást és dezinformációt fogsz olvasni az interneten. Én azt javaslom mindenkinek, hogy forduljon befelé az Igazság belső hangjához, és tanuljon meg nem-ítélkezni mások felett, nem konfliktusokba keveredni. Az arkhónok megpróbálnak majd minél több konfliktust szítani, parancsba adva a reptilián szolgáiknak, hogy mindenkire a leggyengébb pontjaikon, a kétségeiknél és bizonytalanságaiknál gyakoroljanak nyomást.

Ez idő alatt a 3.világháború és a statárium/hadiállapot iránti félelmek újra fel fognak erősödni. Habár a háttérhatalomnak tervei vannak ezek kivitelezésére, nem fognak sikerrel járni. A pozitív földönkívüli fajok és az Ellenállási Mozgalom békét akarnak, és erejüknél fogva képesek megakadályozni mindezt a háttérhatalom kulcsfiguráira való nyomásgyakorlás által.

Ma szeptember 9. van. Nem fog semmiféle „világvége óra” lejárni, mint ahogy néhányan aggódnak emiatt. Ehelyett ez a nap egy fontos Fény kapu/portál megnyitásához kapcsolódik, melyre most igen nagy szükség van az atmoszféra felragyogtatásához. Arra kérnék mindenkit, hogy amikor tudnak, csatlakozzanak a vasárnapi heti meditációhoz, hogy további támogatást nyerjen a Fény.

Szeptember 15. és 23. között lesz a legkritikusabb időszak, mivel ez a pontos ideje a második Uránusz-Plútó kvadrátnak 2012-ben és az arkhónok megpróbálnak majd minél több erőszakot és konfliktust szítani világszerte. Ez az Uránusz-Plútó kvadrát még erősebb lesz, mint a júniusi volt, mivel pontosan egy nappal azután fog történni, hogy a Plútó direktbe fordul :

 

Ez az arkhónok utolsó esélye a Fény áttörése előtt. Ezt tanácsolom erre a kihívással teli időszakra:

Az elkövetkező napok eseményeitől függetlenül kérlek maradj nyugodt, de éber.

Az arkhónok és az ő szolgáik megpróbálnak majd provokálni. Természetes dolog dühöt, félelmet, kétséget, vagy türelmetlenséget érezni. De ne cselekedj ezekből kiindulva. Csak nyugodtan figyeld meg az érzéseidet, vegyél néhányszor mély levegőt, esetleg tedd be a kedvenc zenédet, majd az után dönts, hogy mit cselekszel.

Ne ragadjon el az erőszakos indulat, akár fizikai (tüntetés, erőszakos lázadás), akár szóbeli formájában (az üzenetek közvetítőinek támadása, gyűlölködő kommentálások bárkire, kapcsolati viták). Az erőszak NEM oldja meg a problémáinkat. A tiszta, eltökélt és koncetrált cselekvés már igen.

Helyette fókuszálj a szépségre, természetre, meditációra. Találj békét belül. És mikor cselekedni kell, ebből a belső nyugalomból kiindulva cselekedj.

Október 7. előtt több milliónyi reptiliánt fognak eltávolítani naponta az asztrális és éterikus síkokról a Fény erői. Ez egy nagyon mozgalmas időszak, melyen belül az Eseményre nem fog sor kerülni, ugyanis  nem lenne bölcs dolog az arkhónok támadásának csúcsán a magas potenciális veszteségek miatt. Ezt követően több Fény fog beérkezni és október 7 után már több részletet árulhatok el az Eseményről.
**********************