Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012dec.21

 Forrás:
http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/12/20/az_egyeni_kapcsolatfelvetel_napja_2012_december

 

Az egyéni Kapcsolatfelvétel napja - 2012 december 21.

2012.12.20. 17:13 Benedictus89

Kedves Olvasók!

 

Felmerült a kérdés, hogy én és Fehér Vándor mit gondolunk, mit "várunk" december 21-től. Sajnos ő nem tudott most írni, abszolút nem volt szabadideje. Én személy szerint úgy gondolom, ennek nincs jelentősége: mindenkire rábízzuk az ő saját érzéseit és meglátásait a sokat beszélt nappal kapcsolatban. Biztosak vagyunk benne, hogy dec.21-én nem lesz semmilyen tömeges felemelkedés, december 22-én reggelre pedig nem jön el az aranykor - még. Tisztában vagyunk vele, hogy több ezer év baját nem lehet egye csettintéssel megoldani. Jómagam úgy gondolom, nem fog semmi különös történni dec.21-én (fizikai szinten! - a szem számára nem érzékelhető szférákban már igen), viszont egy kellemes, egész napos nyugalmat, esetleg ünnepi hangulatot lehet majd tapasztalni (rosszabb helyeken tömeghisztériát). Nemcsak Cobra, sokan mások is együttes meditációkra, koncentrációkra, befelé figyelésre, összefogásra szólítanak. Ez a kollektív emberi tudatban minden bizonnyal érezhető lesz. Felemelkedni valószínűleg csak azon kevesek fognak, akik már eddig is kivételesen magas spirituális-tudatossági szinten álltak. Ami az aranykort illeti, én biztos vagyok benne, hogy előbb vagy utóbb eljön, de ahhoz nekünk is hozzá kell tennünk saját képességeinkhez mérten. Nem vagyunk egyformák, más-más életfeladatokkal születtünk különböző körülmények közé. Van aki egy mosollyal és pár kedves szóval teszi, van aki hatalmas tettekkel. Pontosabban mi fogjuk megteremteni együttesen, kollektíven, más világokból érkezők és magasabb dimenziós lények segítségével (legyen itt szó akár angyalokról, szellemlényekről, földönkívüliekről, "mesterekről") - legyenek akár láthatóak, akár láthatatlanok (a megnyilvánult világot mindig egy megnyilvánulatlan irányítja).

Úgy gondolom, ez a dátum leginkább egy évszak kezdetéhez hasonlítható. Naptár szerint vége a télnek, itt a tavasz, de az nem jelenti azt, hogy másnap már minden zöldell és tele van virágokkal. Azonban belátható időn belül érezzük, hogy kezd változni a levegő illata, melegebb van, többet süt a nap, itt-ott már nyílnak virágok... fokozatosan minden új életre kel. Hogy ez most dec.21 után mennyi időbe fog telni, senki sem tudhatja. Cobra szerint már nagyon kevés van hátra, a változások rohamosan indulnak majd meg, mások szerint jó pár év fokozatos átalakulás kell - de mindenképpen még az életünkben sor kerül rá. 

Benedictus

 

 Az egyéni Kapcsolatfelvétel napja

2012 december 21.

Írta: Cobra

Fordította: Benedictus

Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/2012/12/make-thisviral-day-of-contact-12-21.html#comment-form

Eredetileg megjelent: 2012. december 9.

 

Itt az ideje akcióba lendülni! Itt az ideje, hogy világunk sorsát a saját kezünkbe vegyük! Ebből kifolyólag ismételten összegyűlünk kisebb-nagyobb csoportokban, illetve egyénileg a napforduló pontos idejére, december 21-én az 5125 éves maja ciklus végén. Ezen a napon egy erőteljes Központi Napból érkező energialöket éri majd el a Földet hosszantartó változásokat megindítva. Tömegek fognak összegyűlni ezen a napon, hogy pozitív földönkívüli Csillagtestvéreink és nővéreink beavatkozását kérjék, akik majd támogatni fognak bennünket a bolygó felszabadításában a sötét erők zsarnoksága alól, ezáltal történelmünkben először esélyt adva arra, hogy mi alakítsuk saját sorsunkat, mint szabad polgárok a Földön.

Ezen a napon együttes erőfeszítésünk adja majd a lendületet, mely segít működésbe hozni a Tervet, hogy az megvalósulhasson. Aktiválásunk ezen a napon a Fény Győzelmének kikiáltása. Ha vannak ismerőseid, barátaid, családtagjaid, akik érzésed szerint szívesen részt vennének, kérlek oszd meg velük!

A szükséges kritikus tömeg a célzott hatás elérésének érdekében világszerte 118000 alaposan fókuszált ember. Ha figyelembe vesszük, hogy az emberi koncentrációs készség nem tökéletes, 144000 emberre van szükségünk minimum.

Olvasni a meditációról illetve aktívan részt venni benne két teljesen különböző dolog. Ezért mindenkit arra biztatnék, hogy aktívan vegyen részt, annak ellenére, hogy esetlegesen a világ oly pontján tartózkodik, ahol nagyon korai órára esik a meditáció.

Ahogy eddig is, egy időben, szinkronban fogjuk végezni az aktiválást a kívánt hatás elérésének érdekében, a téli/nyári napforduló idején 2012.december 21-én. A pontos kezdési időpontok alább találhatóak:

Magyarországon december 21-én déli 12:11-kor kezdődik a meditáció!

 

1:11 am HAST (Hawaii)

2:11 am AKST (Alaszka)

3:11 am PST (Los Angeles)

4:11 am MST (Denver)

5:11 am CST (Houston)

6:11 am EST (New York)

9:11 am BRST (Rio de Janeiro)

11:11 am GMT (London)

12:11 pm CET (Párizs)

1:11 pm SAST (Dél-Afrika)

1:11 pm EET (Bulgária)

1:11 pm EET (Kairó)

3:11 pm MSK (Moszkva)

4:41 pm IST (India)

7:11 pm CST (Beijing)

8:11 pm JST (Tokyo)

10:11 pm EDT (Sydney)

 

 

 

Hogyan csináld:

1.Helyezkedj el kényelmesen, majd néhány percig figyeld lélegzetvételed, ezáltal ellazítva tested és elméd. Csatlakozz a fő aktivizációs csoportunkhoz a Gízai-fennsíkon Egyiptomban és a többi csoporthoz világszerte, hogy Egységet alkotva tudjuk cselekedni.

 

2. A pozitív földönkívüli civilizációk rengeteg hajója veszi most körbe a Földet, szó szerint befedve az eget minden helyszínen és magasságban. Ezek a hajók nem láthatók szabad szemmel, mivel álcázva vannak, hogy a háttérhatalom ne tudja detektálni azokat. Válassz egy hajót, ami közvetlen a te településed fölött van és csatlakozz energetikailag a hajóban lévő lényekhez akármilyen módon, ami számodra megfelel.

 

3. Vizualizálj egy kékes(a színe pont olyan mint egy elektromos ívé vagy villámé: éles, kékes-fehér. szerk megj.) fényoszlopot kiáramlani a Galaktikus Központi Napból, ami ezután keresztülhatol a testeden, le egészen a Föld középpontjáig. (eredetileg Cobra úgy írta, hogy a hajóból vizualizáld érkezni a fényt, de mi evvel nem értünk egyet – energetikailag ilyen célirányosan kérést intézni egy korábban soha nem látott entitáshoz {vagyis engedélyt adva hogy hatást gyakoroljon ránk akár fizikai akár energetikai formában} nem biztos, hogy feltétlen előnyös tapasztalathoz vezet - így maradunk az eredeti koncepciónál. Természetesen mindenkire rábízzuk, ő hogyan szeretné csinálni – a szerk.megj) Majd kérd a hajót, hogy ereszkedjen le, lebegjen közvetlen feletted, és bármilyen lehetséges módon teremtsen kapcsolatot veled. Kérd a lényeket a hajóban, hogy támogassák az emberiséget a felszabadítási folyamatban. Azután hozz egy megmásíthatatlan döntést/ tégy egy kijelentést, hogy  létezésük Felfedésére (Disclosure) és az Első Kapcsolatfelvételre kerüljön sor, és ezt kommunikáld számukra. Ha ezt 144000-en megtesszük, nagyszerű dolgok válhatnak lehetségessé!

 

4. Lehet, hogy egy erős energetikai választ kapsz, de készülj fel, mert fizikai kontaktus is történhet. Maradj Egységben a hajón lévő lényekkel egy időre.

 

Tudnivalók:

a) Az aktivizáció dátuma (december 21.) valószínüleg NEM az a nap, amikor az Eseményre sor kerül

b) Az aktivizáció dátuma (december 21.) NEM az a nap, amikor a hivatalos Első Kapcsolatfelvételre/ Tömeges landolásokra sor kerül

c) Az aktivizáció dátuma (december 21.) abszolút NEM az a nap, amikor bármilyen negatív forgatókönyv történik (pólusváltás, katasztrofális Föld-változások, két Nap, bármilyen nagyobb háttérhatalom által szervezett káosz vagy ál-terrorakció)

További információ a december 21. előtti időtartamra:

A december 17. és 21. közti időtartam a végső lezárulási szakasz. December 17. az utolsó komolyabb csúcs az időhullámon ahogy ezen a grafikonon is látható:

Minden évben december 18. az a dátum, mikor fizikai Napunk és a Galaktikus Központi Nap együttállására sor kerül. Ez az együttállás minden évben küld egy néhány napig tartó erőteljes energialöketet a Központi Napból. Ebben az évben ez csak a felvezetés lesz a dec.21-i fő energialökethez.

Érdekes módon ezen időtartam alatt dec.17 és 21. között intenzív részecskekísérleteket folytatnak majd a CERN-ben:

http://beforeitsnews.com/2012/2012/12/cern-lhc-largest-ever-experiment-coincides-with-mayan-end-date-2440756.html

Ez az utolsó elkeseredett kísérlete a háttérhatalomnak, hogy megakadályozza a december 21-i kapu (portal) kinyílását. Szükségtelen mondanom, a kísérletük NEM lesz sikeres, ami azt illeti, azok a kísérletek még inkább elősegítik a kapu nyílását! 

************************************************************************