Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012október

1. Galaktikus Konföderáció
2. A Döntés napja
3. A Döntés hatalma
4. Frissítés

Forrás: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/10/30/frissites_galaktikus_konfoderacio

 

1. Galaktikus Konföderáció

Írta: Cobra

Fordította: FehérVándor

Forrás: http://2012portal.blogspot.de/2012/10/galactic-confederation-as-i-have-said.html

Eredetileg megjelent: 2012 október 2

 

Ahogyan korábban is említettem, a Galaktikus Konföderáció egy laza uniója a galaxisban található pozitív civilizációknak, úgymint a Plejádiak, Szíriusziak, Arcturusziak,stb..( Az Arcturus más néven Medve Őre, az Ökörhajcsár csillagkép legfényesebb  és az éjszakai égbolt egyik legjobban kivehető csillaga egyben.  Először a híres próféta, tisztánlátó, Edgar Cayce tett róluk említést és mint az ötödik dimenzióban létező, spirituálisan rendkívül fejlett őrzőit a Földnek írja le őket.http://hu.wikipedia.org/wiki/Edgar_Cayce FV). A Galaktikus Konföderáció vezetői Felemelkedett Mesterek, felvilágosult tudatállapotban létező lények. Ezen a bolygón a Galaktikus Konföderációt sok néven ismerik: Galaktikus Federáció, Galaktikus Federációja a Fénynek, Bolygóközi Galaktikus Konföderáció, Egyesült Bolygóközi Federáció, stb.. Mindegyik név ugyanazt a pozitív csoportosulást takarja.

Egy olyan pletyka kering az interneten, miszerint a Galaktikus Federáció és a Galaktikus Federációja a Fénynek két különböző csoportot takar, az egyikről pozitívként, a másikról mint negatívként írnak. Ez valótlan információ. A Földet leszámítva nem léteznek már negatív földönkívüli csoportosulások. Mind a Galaktikus Federáció mind a Galaktikus Federációja a Fénynek ugyanazt a pozitív csoportot jelöli.

Sokan állítják a Földön, hogy kapcsolatban állnak a Galaktikus Konföderációval(továbbiakban GK). A legtöbb esetben ez ugyancsak nem igaz. Néhányak valós energetikai kapcsolatot létesítenek, de a telepatikus üzenetek többségét az Arkhónok az asztrális és éterikus síkokon elfogják, majd pedig úgy módosítják, hogy első ránézésre szeretettel és fénnyel telinek tűnjenek, de valójában csak üres frázisok ismételgetését tartalmazzák. Ezen felül még gyakran hamis információkat kevernek az üzenetekbe és ez érthetően sok félreértést, zavarodottságot szült a téma iránt érdeklődők körében. A legtöbb csatornázó őszintén elkötelezett a Fény irányába, egyszerűen csak nem tudják kijátszani az Arkhónok által kreált Fátyolt. Emellett nagyon kevesen az NSA( USA Nemzetbiztonsági Hivatala, FV.) ügynökei.

Azon csatornázók üzenetei, akikhez nem ér el az Arkhón technológia, mindig új, friss információkat szolgáltatnak és nem csak sallangos frázisok tömkelegéből állnak.

A legtöbb, a GK-val valós kapcsolatban álló személy a 90’-es évek közepe és vége fele intenzív és brutális elmekontrollnak lett alávetve különféle földalatti bázisokon. Az elméjüket megbontották( több alteregó-t hoztak létre. Bővebben erről ennek a cikknek a 2. felében lehet olvasni: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/08/05/a_terv_es_mit_tehetsz_te_a_valtozasert FV) és dezinformációt ültettek a GK-ról a különböző személyiségeikbe. Ezt az akciót a magasrangú Arkhónok vezették, akik ebben az időben a karantén alá vont Földet irányították, mivel attól tartottak, hogy a GK felszabadítja a Földet. Jogosan féltek ettől, hiszen a GK a háttérhatalom fenyegetéseitől függetlenül segédkezet nyújt a bolygó felszabadításában.

Az Ashtar Parancsnokság a GK-nak egy olyan részlege, amelynek elsődleges feladata a Föld bolygó sötét erőktől való megszabadítása.

Ashtar egy Fénylény és nem tartozik a kitalált Bafath csoporthoz, ahogy néhányan állítják. Saint Germain is egy Fénylény, ahogy Kuthumi és a többi Felemelkedett Mester is. Ők felülemelkedtek a dualitáson és ítélkezéstől mentesen sugározzák a szeretetet. Sajnos a legtöbb, magukat tanítványaiknak beállító emberről ugyanez nem mondható el.

Ashtarnak van egy ikerlelke, akinek neve Astara. Ő hozta el az Istennői misztériumokat a Földre és Astarte, Ashteroth, Ashera, Ast(Isis), Aphrodité és Vénusz néven is ismert. Ashtarhoz hasonlóan ő is egy Fénylény. A háttérhatalom megpróbálta eltörölni, majd meghamísítani a tanításait, de az Istennő győzedelmeskedni fog.

Cobra

*****************************

 

Forrás: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/10/20/a_dontes_napja_oktober_21
 

•A Döntés Napja október 21/22

2012.10.20. 10:41 FehérVándor

Kedves Olvasók,

úgy hiszem ez valóban egy nagyon fontos esemény lesz, akik a kezdetektől követik oldalunkat emlékezhetnek milyen fantasztikus és erőteljes  3 meditációnk volt május-június folyamán. 

 

Szeretnék idézni a Fátyol c. cikkből

http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/23/frissites_csillagpor_a_fatyol: 

"A tömeges meditációinknak akkora sikere volt, hogy a Fátyol 70%-a az asztrális síkon és 35%-a az éterikus síkon el lett távolítva. Tehát nagyon fontos, hogy folytassuk a tömeges meditációinkat, amíg a munka nincsen teljesen elvégezve és a Fátyol hiánytalanul eltávolítva. Ez május 20/21-én indult és a tervek szerint December 21-re be is fog fejeződni.”

Akik úgy gondolják, hogy ez az egész 'meditálósdi' humbug vagy legalábbis nincsen mérhető hatása, nos azoknak is csak azt tudom mondani, hogy a III. világháborútól és az Új Világrendtől való rettegésnél azt hiszem bátran kijelenthetjük előremutatóbb, ha az ember legalább megpróbál tenni valamit. Személyesen ebben a két Cobra cikkben nagyon sok bölcsességet érzek.

Szerencsénkre hosszú hétvége áll előttünk, hétfőn munkaszüneti nappal, így nem lehet akadálya annak, hogy minél többen részt vegyetek a meditációban. Megjegyzés:  a vasárnap esti meditáció nem marad el, de aki úgy érzi csak egy fókuszált vizualizációra képes ilyen rövid idő alatt vagy az energiáit szeretné a kritikusabb hajnalira koncentrálni, az hagyja el az estit.

 

Szép napot!

 

FehérVándor

(U.i: Kicsit döcögősnek, néhol magyartalannak érzem a fordításom, mivel Cobra is érezhetően és hallhatóan nem angol anyanyelvű, ezért sokszor olyan szerkezeteket használ/mondatokat alkot, amelyeket nehéz szépen csengően fordítani, remélem a lényeg nem veszik el.)

 

2. A Döntés Napja

Október 21/22

Írta: Cobra

Fordította: AlDavid,H.Zsuzsi,FehérVándor

Forrás: http://2012portal.blogspot.ca/2012/10/make-this-viral-dayof-decision-10-21.html

 

Eredetileg megjelent: 2012. október 8

 

Itt az ideje akcióba lendülni! Itt az ideje, hogy világunk sorsát a saját kezünkbe vegyük! Ebből kifolyólag tehát az áprilisi és májusi nagyszabású és rendkívül sikeres meditációk után, ismételten összegyűlünk kisebb-nagyobb csoportokban illetve egyénileg a Döntés Napja alkalmából, a Második Lehetőség Kapujának a kezdetén.

Tömegek fognak összegyűlni és döntést hozni arról, hogy bolygónk felszabaduljon a zsarnokság és a sötét elnyomás alól, ezáltal esélyt adva arra, történelmünkben először, hogy mi alakítsuk saját sorsunkat, mint szabad polgárok a Földön.

A tömeges erőfeszítésünk ezen a napon a Terv (http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/03/2012_terv, ez az eredeti, idővel átalakult, bővült, a legutóbbi frissítést a meditáció után felteszem majd. FV) mielőbbi elindításának az érdekében történik. Meditációnk a szabadságunk és a függetlenségünk deklarációja lesz! Ha vannak ismerőseid, barátaid, családtagjaid, akik érzésed szerint szívesen részt vennének, kérlek oszd meg velük!

A szükséges kritikus tömeg a célzott hatás elérésének érdekében világszerte 118000 alaposan fókuszált ember. Ha figyelembe vesszük, hogy az emberi koncentrációs készség nem tökéletes, 144000 emberre van szükségünk minimum.

Olvasni a meditációról és a döntéshozatalról ill. aktívan részt venni benne két teljesen különböző dolog. Ezért mindenkit arra biztatnék, hogy aktívan vegyen részt, annak ellenére, hogy esetlegesen a világ oly pontján tartózkodsz, ahol nagyon korai órára esik a meditáció.

A háttérhatalom pontosan felmérte és megértette a szabad akarat és a döntések erejét. Felhasználták szabad akaratukat, hogy negatív döntéseket hozzanak az emberiség számára és sokakat is hasonlóra kényszerítsenek. Ezért tudtak oly sokáig kontroll alatt tartani minket.

Most viszont elérkezett az idő, hogy visszaszerezzük erőnket. Ki kell használnunk szabad akaratunkat! Amikor a kritikus tömeg ezt megteszi, a változás el fog jönni.

Ahogy eddig is, egy időben, szinkronban fogjuk végezni az aktiválást a kívánt hatás elérésének érdekében, október 21/22-én. A pontos kezdési időpontok alább találhatóak:

 

Magyarországon Október 22-én, hétfőn hajnali 03:30-kor kezdődik a meditáció!

 

15:30 HAST október 21.  (Hawaii)

17:30 AKDT október 21.  (Alaszka)

18:30 PDT október 21.  (Los Angeles)

19:30 MDT október 21.  (Denver)

20:30 CDT október 21.  (Houston)

21:30 EDT október 21.  (New York)

22:30 BRT október 21.   (Rio de Janeiro)

02:30 BST október 22.  (London)

03:30 CEST október 22.  (Párizs)

03:30 SAST október 22.  (Dél-Afrika)

04:30 EEST október 22.  (Bulgária)

05:30 MSK október 22.  (Moszkva)

07:00 IST október 22.  (India)

09:30 CST október 22.  (Peking)

10:30 JST október 22.  (Tokyo)

11:30 AEST október 22.  (Sydney) 

 

Instrukciók:

 

1.Helyezkedj el kényelmesen, majd néhány percig figyeld lélegzetvételed, ezáltal ellazítva tested és elméd.

2. Vizualizálj egy kékes(a színe pont olyan mint egy elektromos ívé vagy  villámé: éles, kékes-fehér. szerk megj.) Fényoszlopot kiáramlani a Galaktikus Központi Napból, ami ezután keresztülhatol a testeden, le egészen a Föld középpontjáig. Tartsd meg ezt a Fényoszlopot intenzíven néhány percig. Azután hozz egy megmásíthatatlan, feltétel nélküli  döntést/ tégy egy kijelentést, hogy az emberiség felszabadul és az emberek szabaddá válnak.

3. Képzeld el, hogy TE, hogyan veszel részt ebben a felszabadító folyamatban.Fedezd fel miben vagy tehetséges és hozz egy döntést arról, hogy miképp fogod ezeket a képességeidet felhasználni közös célunk érdekében, a bolygó és az emberiség felszabadításában. Döntsd el, hogy segíteni fogsz más elkötelezett embereket is ebben a folyamatban, hogy minél erősebbek legyünk együtt.

A Döntés Napja után számtalan lehetőség fog megjelenni, amikor át tudod ültetni mindennapjaidba, meg tudod mutatni, mindazt amit döntöttél, amit vállaltál. A belső hangod fog vezérelni abban, hogy miképpen tedd ezt meg. Tudd, hogy elkötelezettséged a valós életben lesz próbára téve. Külső körülmények vagy nem-fizikai negatív lények előfordulhat, hogy megpróbálnak majd eltántorítani ettől. A kulcs egyszerűen az, hogy ragaszkodj a döntésedhez a külső/belső körülményektől függetlenül. Minden egyes ember, aki egy pozitív döntést hoz a bolygószintű felszabadulás érdekében, nagyon hasznos hozzájárulást tesz a Fény Győzelméhez.(kiemelés tőlem. FV)

(* Nekem kicsit misztikus,ködös ez a 3. pont illetve ez a magyarázat, kértem Cobrát,, hogy tisztázza, miképp látja pontosan, hogyan fogják tudni az emberek átültetni a mindennapi életükbe a meghozott döntésüket, miért tudják ezt majd megtenni komolyabban, hogyan lesz „letesztelve”,stb.  illetve konkrétan milyen példákra gondol. A következő bejegyzés némi választ adhat erre. Annyit tudok javasolni, hogy vizualizáljátok, tegyétek azt amit az intuiciótok/belső hangotok súg, ha ez az hogy többet fogok segíteni másoknak akkor azt, ha ez több meditációt jelent akkor azt, ha több aktív pihenést akkor azt,s tb.. Mindenki szerintem érzi mi lehet az. Reméljük a közeljövőben bővebb magyarázatot kapunk arról, mire gondolt pontosan Cobra és hogyan képzeli el az egészet. FehérVándor)

 ********************************

 

3. A döntés hatalma

Írta: Cobra

Fordította: FehérVándor

Forrás: http://2012portal.blogspot.ca/2012/10/power-of-decision-our-decision-is-key.html

Eredetileg megjelent: 2012. október 18

Döntéshozatalunk kulcsfontosságú. A döntés a szabad akaratnak azon szikrája, amely beindítja a teremtés folyamatát.

 

Az emberiség kollektíven „hívta be” a sötét erőket Atlantisz idején. Ez egy régi döntésünk, amely a szenvedésnek egy hosszú időszakát indította be. Most, október 21/22-én egy új döntést hozunk. A sötétség uralma alóli szabadságot és a Fény erőinek a mielőbbi visszatérését választjuk. A döntésünk az EGY-üttműködés és az EGY-ség illetve az ítélkezés-mentesség és EGY-más szeretete mentén fog születni. Egy gyönyörű videó egy erőteljes üzenettel felvértezve került ma ki a világhálóra(angol):

http://lucas2012infos.wordpress.com/2012/10/18/bill-ballard-and-lucas-my-movie-join-us-all-on-the-world-focus-on-21-october-2012-to-unite-18-october-2012/

 

A legutóbbi, 3 nappal ezelőtti interjúmnak is ez a fő üzenet(angol):

http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/galactic-free-press-interviews-cobra-mission-hand-unity

 

Az emberek sokszor azt kérdezik tőlem, milyen döntést hozhatnak, mit tehetnek, hogy segítsék a bolygó felszabadulását. Nagyon egyszerű, de sokszor nehéz kivitelezni: válj egy szeretőbb(szeretetből cselekvő) emberré a  másokkal történő mindennapi érintkezéseid folyamán és tanuld meg miképp tudsz együttműködni  ítélkezés-mentesen és konstruktívan.(kiemelés tőlem. FV). A tudatosabbak megfigyelhetik, hogy nem-fizikai lények miképp provokálják őket és aztán dönthetnek úgy, hogy pozitívan cselekednek ennek ellenére, a provokációt figyelmen kívül hagyva. Hasonlóképp időt szakíthatsz arra, hogy fejleszd képességeidet és tehetségeidet ill. különféle  utakat keress, hogy felhasználd őket a bolygószintű felszabadulás érdekében. Egyszerűen hozz egy döntést arról, hogy mit szeretnél, és segítsd a döntésed aktív vizualizációval, Fény behívásával/invokációjájával ill. fizikai, megfogható cselekedettel.

 

A (pozitív) energiák egyértelműen növekednek, példa: (angol, erről majd később)

http://hopegirl2012.wordpress.com/2012/10/17/allright-luke-were-goin-in-latest-update-for-the-fix-the-world-project/

Az Orionida meteorraj október 21-én éri el csúcsát összhangban a Döntés Napjával:

http://www.idokep.hu/hirek/oktober-vegi-csillaghullas

 

Az Orion csillagkép homokóra alakja megegyezik az Antarion Konverziójéval, ami egy multidimenzionális csillagkapu, mely a sötét energiát Fénnyé alakítja át. Megfigyelheted, hogy a Döntés Kapujának hasonló alakja van. Ez összhangban áll azzal, amit egy nemrégiben készült gabonakör is kifejez.

A Fény győzedelmeskedik!

 

Cobra

 

*********************************************************************

 

Forrás:
http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/10/30/frissites_galaktikus_konfoderacio

 

4. Frissítés

2012.10.30. 01:16 FehérVándor

Kedves Olvasók,

Néhány pontban itt az elején szeretnék néhány érdekességet, hírt közölni, majd pedig a Galaktikus Konföderáció következik Cobra olvasatában.

 

Tehát akkor a hírek:

1, Mint arról bizonyára sokan értesültetek, egy vihar közeleg ezekben a pillanatokban az USA Keleti Partja felé, példátlan méretű készültségbe helyezve a hatóságokat. Sokak szerint a vihart mesterségesen generálták,egy a HAARP-ot figyelő oldal skálájukon 10-esnél nagyobb, korábban nem tapasztalt frekvencia eredményeket mért(fehér folt). Benjamin Fulford állítása szerint: " Magasrangú források a Pentagonból felhívták a Fehér Sárkány Társaság figyelmét, hogy az USA keleti partja felé közeledő masszív vihart a háttérhatalom náci frakciója idézte elő a HAARP segítségével." 

Igaz-e vagy sem, döntse el mindenki maga, mindenesetre a képek árulkodóak. Remélhetőleg nagyobb lesz az egésznek a füstje, mint  a lángja, egyébként sokan meditáltak egész nap ennek érdekében..

Bővebben a HAARP-ról, akit esetleg érdekel: http://konteo.blogrepublik.eu/2011/03/14/a-haarp-osszeeskuves/

Elég élesen kivehető, hogy valami nem kóser, természetellenes a piros körvonal. Forrás:www.vilaghelyzete.blogspot.hu

 

2, Cobra rövid meditáció értékelése: 

"A kritikus 144000 főt nem értük el a Döntés Napján, de nem voltunk messze tőle, és a kollektív döntésünk egy erőteljes szabad akaraton alapuló bázist hozott létre, amelyet soha nem tudnak immáron kioltani,és az ereje innentől csak nőni és nőni fog, segítve az Esemény mihamarabbi manifesztálódását.. 

 

A meditációt követő napokban sokan negatív asztrális támadásoknak voltunk kitéve, letesztelték a Fény Győzelme iránti elkötelezettségünket. A kollektív pozitív szabad akaratunk azonban immáron elég erős ahhoz, hogy ellensúlyozza ezeket a hatásokat a 'pozitív vektorunk' stabil és egyértelműen érezhető a bolygó fényrácsában amit közösen elértünk."

3, Felkerült az internetre sokéves fordítói munka után a Law of One/ Az Egység Törvénye nevű közvetítésfolyamat, amelyet én az általam valaha olvasott egyik legtisztább, legérdekesebb csatornázásként tudnék leírni, David Wilcock is sokat merített az anyagokból, az üzenteket RA/RÉ küldte 3 együtt dolgozó csatornázónak. Carla Rueckert és Don Elkins 19 éven át folytattak közvetítői munkát, mielőtt az Egység Törvénye szöveggel kezdtek el foglalkozni. Jim McCarty egy évvel a kezdete előtt csatlakozott hozzájuk. A szöveg kérdés és felelet formájában született meg. Ré, a közvetítő entitás, világossá tette, hogy csak arról beszélhet, amiről kérdezik, mert különben a szabad akarat törvényét sértené meg. Az ember annak a megértésére érett meg, amit kérdésként már meg tud fogalmazni. A közvetítés 3 éven át zajlott pár heti gyakorisággal.

 

Összefoglalók:

http://exopolitika.freeblog.hu/archives/2012/10/07/Re_es_az_Egyseg_Torvenye/

http://www.exopolitika.hu/law_of_one.php

Teljes szöveg(pdf, szabadon letölthető, 346 oldal) : http://www.llresearch.org/library/the_law_of_one_hungarian/the_law_of_one_book_1_hungarian.pdf

 

Mindenképpen ajánlom a tanulmányozását, érdekes. Mivel a jövő képlékeny, egyes potenciálok a 80'-as évek óta megváltoz(hat)tak. Az információk helyességének ellenőrzésére, mindenki használja a belső iránytűjét.

Most pedig következzen Cobra cikke a Galaktikus Konföderációról. Fontosnak érzem tisztába tenni a dolgokat, mivel annyi mindent lehetett már olvasni ebben a témában, Cobra leírása pedig a racionális elme számára is érthető, logikus, mindenféle "sziruptól" mentes..

A 'Felemelkedett Mester' jelzőtől néhányan ódzkodnak, de véleményem szerint, mint ahogy egy ácsmester, karate mester, vagy egy jedi mester esetében, itt sem alá-felé rendeltségi viszonyról van szó az átlagemberekhez képest, hanem egy bizonyos területen, jelen esetben az élet iskolájában való előrehaladottságra utal a név, személy szerint kétlem egyébként, hogy ha ezek a lények tényleg felülemelkedtek a 3. dimenzióból és jelenleg is élnek, mitöbb aktívan részt vesznek a galaxis ügyeiben, igényt tartanának a "Felemelkedett Mester" titulusra. Remélem lesz rá alkalmunk, hogy erről megbizonyosodjunk.

FehérVándor