Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.01-03

 

1. Cobra: Rövid helyzetjelentés 
2013. január 22. 
2. A Cabal ereje lassan elfogy - Belső információk Kobrától - 
2013. február 24.
3. Az Istennő Örvénye - a végső technológia, mely feloldja a sötét Mátrixot (Kobra)
2013. március 3.
4. Félgömb implantátum és a Galaktikus Központi Nap aktivitása (Kobra)
2013. március 10.
5. Rövid helyzetjelentés - Kobra
2013 április 8.
Forrás: http://www.fenyorveny.hu/2013/02/felemelkedes-cobra-forditas-2013jan22.html


1. Cobra: Rövid helyzetjelentés
2013. január 22.

 


Rövid helyzetjelentés: Tegnap, az alapvető archón rács Mátrix szerkezete az összes rétegben 110 láb és 8.6 mérföld felett és alatt a bolygó felületi profilja összeomlott. Sok fény érkezett ezekbe a rétegekbe és a maradék negatív entitások sem bújhatnak a megmaradt fekete lyukakba ezekben a rétegekben vagy szökhetnek el beérkező fény elől a legbelső rétegekbe,amelyik 0 és 110 láb felett és alatti felszíni profil. A rétegek 110 láb és 8.6 mérföld között még nem világos,de sokkal jobb állapotban vannak,mint bármikor az utolsó archón invázió óta (ami 1996-ban volt). Ezek az események növelték ezeknek az entitásoknak a koncentrációját a legbelső rétegben,ahol az éterikus Mátrix még mindig ép, s ez az oka annak a nyomásnak,amit sok ember tapasztal most. Nagyon fontos,hogy még több Fényt hozzunk - amennyit csak lehetséges - ezekbe a rétegekbe, a Hétvégi Felszabadító Meditációval és bármikor,nem csak vasárnap.

Cobra (2013.jan.22.)

Fordítás: Sandalphon

******************************************
Forrás:
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/02/a-cabal-ereje-lassan-elfogy-belso.html#.Ub12NPmHCAw

2. A Cabal ereje lassan elfogy - Belső információk Kobrától

2013. február 24.


Voltak események a színfalak mögött, melyekről most már beszélhetek.

Az ellenállás jelentős lépést tett a felszín felé. Alapvetően a felszín alatt 0 és 30 méter között a fizikai sík felszabadult. Ez azt jelenti, hogy az összes fennmaradó katonai földalatti bázis legfelső szintje véglegesen meg lett tisztítva. Minden, ami bármilyen módon kapcsolatban állt bármelyik sötét projekttel, az 0 és 30 méter közötti mélységben ki lett ürítve. Ez azt is jelenti, hogy a Cabal a továbbiakban ezeket a típusú földalatti létesítményeket semmmilyen jogellenes célra nem használhatja. Az a néhány megmaradt földalatti létesítmény, melyeket a Cabal rituálékra és elme programozásra használt, mostanra teljesen eltűnt. Minden földalatti fegyver és kábítószer tároló, illetve egyéb célra használt létesítmény felszámolásra került. Továbbá az összes földalatti tárolókban talált arany, értéktárgy és lelet el lett távolítva a Cabal kezeitől. A sötét összeesküvés tagjai most már csak a bolygó felszínén tevékenykedhetnek.

 Az ellenállás használni kezdte azt a technológiát, mely megtisztítja a környezetet ért szennyződéstől a 0 és 30 méter közötti felszín alatti rétegeket, mely emberi tevékenység miatt került oda. Az ellenállás szintén elkezdte eltávolítani a múlt maradványait, harci fegyvereket, csontvázakat és csontokat, melyek az emberiség évezredes erőszakos cselekményei folytán halmozódtak fel, és amelyek nagyon hosszú időn át horgonyozták le a negatív energiákat.

 Az ellenállás blokkolt egy bizonyos technológiát, mely a az éteri Arkhónoké volt, amelyen keresztül a fizikai síkon tudták erejüket kifejteni. A szürkék és hüllők megjelenései így véget értek.

A Fekete Doboz (Black Box) technológia el lett távolítva. A fizikai Arkhónoknak szükségük van arra, hogy okkult rituálékra támaszkodjanak, hogy információkat kapjanak az éteri síkról egyfajta "csatornázás" formájában, és mint ahogy tudjuk, ezek elég megbízhatatlan források lehetnek.

Az ellenállás 22 ezer ügynöke most a bolygó felszínére jött, hogy támogassa bolygónk végső felszabadulását. Számuk idővel csak nőni fog.

Ebben a pillanatban a Cabal még elég sok mindent ellenőriz a felszínen. Legfőbb fókuszuk a pénz áramlásának ellenőrzésére, a tömegtájékoztatás manipulálására irányul az egész bolygón, dezinformációs ügynökségeken keresztül félrevezetik a fény harcosait és akadályozzák a bizonyítékok napvilágra kerülését a Föld-karanténon túli életről.

Egyes műveleteket a fény erőinek még el kell végezni ahhoz, hogy ez az ellenőrzésük megszűnjön, és már a helyükön vannak, hogy a megfelelő pillanatban ezt megtegyék. Az egyik ilyen művelet már aktív, mely a Plejádi flottát is magában foglalja. Elég sok a tennivaló, de nagyon valószínű, hogy az Esemémy még a május 25-i portál nyitása előtt meg fog történni.

Kobra

-------------------------
Forrás: 
http://hunfeny.blogspot.hu/2013/02/12-bejegyzes-cobra-poszt-magyarra.html

Egy megjegyzés: Fontosnak érzem, hogy hozzászóljak a most általam fordított Cobra poszthoz, mert most felbukkant itt egy időpont. Nem azt akarom mondani, hogy a Cobra nem megbízható. Csak fel akarom hívni a figyelmed arra, hogy figyelj önmagadra és igyekezz dolgozni saját magadon! Ahogy dolgozol saját magadon azzal a Fény erőinek is előre gördíted a szekerét az úton. Akár egy kicsit is. Az is egy teljesítmény. A portál nyitásról csak annyit tudok elmondani, hogy Gaia felemelkedési folyamata el fog érni egy bizonyos pontot, ami a Föld fénytestének aktivációjával kapcsolatos. Ezen a ponton csak is a magas rezgésű és tisztaszívű emberi lények fognak tudni megmaradni. Ezért is fontos, hogy ezt elmondjam, mert jelenleg az történik, hogy ahogy az emberek egyre többet meditálnak, és a szeretetet küldik, mindenfelé annál több Fény bombázza a bolygónkat, ami aztán beindította/beindít egy csomó változást. Ez elkezdett már látszódni is a fizikai síkon, mert egyre több emberen fedezhető fel apróságok megfigyelésének segítségével, hogy egyre kevesebbet foglalkozzunk a vallás, a bőrszín és az olyan dolgok fitogtatásával, amik valójában csakis 2%-i különbséget takarnak egymás között és a tudatos manipulációra és megosztásra épülnek. Ezért is fontos tisztázni, hogyha minél több ember kezd el dolgozni önmagán és spirituálisan élni és tenni is, akkor az Esemény lehetősége sokkal hamarabb is bekövetkezik.


Ennyit kívánok hozzászólni megjegyzésként. 

Köszönöm a figyelmed!

 

Írta HUNFény


 **************************Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/03/az-istenno-orvenye-vegso-technologia.html#.Ub15yPmHCAw

3. Az Istennő Örvénye - a végső technológia, mely feloldja a sötét Mátrixot (Kobra)

2013. március 3.

 

Az Istennő Örvénye az a végső technológia, mely fel fogja oldani a Mátrixot mind az asztrális, mind az éteri síkon egész Földünk körül.

Az Istennő Örvénye egy szivárványszínű energiaspirál, mely magában foglalja a fény valamennyi kombinációját. Ez egy angyali lény jelenléte, mely átalakít minden sötétséget tiszta Fénnyé, ez az Antarion Átalakító nyolcdimenziós csillagkapuja. Ez az Egy jelenlétének az örvénye, ami elnyeli a dualitás összes anomáliáját, és felemelkedik az Egybe a mikrotrianguláció folyamán.

Minden Istennő Örvény egy Fényhálót hoz létre az éteri és asztrális síkon, mely az Egység morfogenetikus mezőjét állítja elő, ami az Isteni beavatkozás eszköze ezen a bolygón. Ez a Fényháló végül átalakít minden sötétséget az asztrális és éteri síkon, és eltávolítja az összes negatív intézményt folytatva mindaddig, míg az utolsó reptilián is el nem megy örökre, és az összes nem fizikai sík nem válik a Fény birodalmává a Föld körül. Ez fogja felállítani az Eseményhez szükséges megfelelő feltételeket.

Az Istennő Örvénye egy Angyali jelenlét, ami végighalad az egész testünkön és rögzíti a fizikai síkon. Képes leszel érezni az Istennő Örvényét a saját testedben. Az Arkhónok allergiásak az Istennői energiára. Ez az, amiért a Katolikus Egyház elnyomta a nőket. A nem fizikai Arkhónok nagyon allergiásak erre. Minden alkalommal, amikor egy nő vagy egy férfi csatornázza az Istennő Örvényét, több ezer hüllő kerül eltávolításra örökre.


A következők az instrukciók az Istennő Örvényének lehorgonyzásához:

1. Emeld fel kezeidet a fejed fölé, és kezdj a testeddel jobbra forogni

2. Eközben énekeld az iiii hangot úgy, hogy rezegjen az egész tested, és képzeld el, hogy a tested egy ragyogó fényoszloppá változik, amin belül millió szivárványszínű csillag van

3. Énekelj és forogj tovább. Pár perc múlva engedd közel a testedhez a kezeidet, és továbbra is forogj jobbra

4. Míg ezt csinálod, kezdd el énekelni azt, hogy iiiijjjááá, hogy vibráljon át az egész testeden és képzeld el, hogy egy szivárványszínű örvény nő ki a szívedből az egész bolygón keresztül. Kérd meg szellemi vezetőidet, felemelkedett mestereket, plejádiakat, angyalokat, iker lelkedet, lélektársadat, lélek családodat és más Fénylényeket, hogy jelenjenek meg

5. Továbbra is énekelj és forogj egy darabig, amíg ezen Fénylények társaságában vagy


Bármikor aktiválhatod az Istennő Örvény energiáját ha úgy érzed szükséged van rá, ez megerősíti a planetáris Fényhálót és felgyorsítja a nem fizikai sík megtisztítását, ami végső soron elvezet az Eseményhez.

 

Kobra

Forrás: http://2012portal.blogspot.com

*********************Forrás:
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/03/felgomb-implantatum-es-galaktikus.html#.Ub138PmHCAw

4. Félgömb implantátum és a Galaktikus Központi Nap aktivitása (Kobra)

2013. március 10.

A Fény erőinek nagy előrelépése történt az utóbbi időben a nem-fizikai síkon. A Fény erői felgyorsították a nem-fizikai negatív szervezetek és vezetőik eltávolítását a bolygó felszíni területein, kivéve az úgynevezett félgömb implantátumokban.

 

A félgömb implantátum a téridő kontinuum torzult területei az éteri implantátumok körül. Minden megtestesült emberi lény kapott egy éteri implantátumot az Arkhónoktól, mielőtt inkarnálódott volna, az úgynevezett feledés fátylát. Ezek az éteri implantátumok valójában többdimenziós fekete lyukak, melyek torz anyag és kvantum ingadozásokat tartalmaznak. Minden emberi lénynek három ilyen implantátuma van, mely létrehoz egy viszonylag stabil interferencia mintát, ami megtartja az emberi tudatot a Mátrixban. Ez az interferencia mintázat a téridő szerkezetének rendellenes eltorzulását okozza az implantátum körülbelül 30 méter sugarú körén belül, annak középpontja körül. Ez az energiamező egészen a közelmúltig gömb alakú volt. Az elmúlt hónapban a Fény erőinek sikerült minden emberi lény ezen gömb formájú mezőjét a bolygó felszín irányába eltolni, így az energiamezejük alsó fele a felszín felett marad. Ha sok ember kerül közel egymáshoz, ezek az implantátumok általában összeolvadnak, és egy egyesített torzult területet hoznak létre. Ez a fő oka annak, amiért a nagyvárosokban általában nem túl jók az energiák.

Az elmúlt héten sok nem-fizikai negatív entitás lett kiűzve a Fény erői által a félgömb forma implantátumok számos területéről. Ezek a félgömb implantátumok az egyedüli helyek, ahol viszonylag biztonságban vannak attól, hogy a Fény erői most kitöröljék őket. A fény jelenlétének megnövekedése összetömöríti a megmaradt sötétséget. Valószínűleg érezhetted ezt a tömörülést, ami extrém testi fáradtságot okoz ezen intenzív átalakulás alatt. Sokan tapasztalhattak negatív entitások okozta energia támadásokat és fejfájást a megnövekedett implantátum tevékenység következtében. Ez mostantól kevésbé lesz intenzív.

A nem-fizikai entitások számára a legbiztonságosabb hely, ha elrejtőznek az implantátum mezőnkben, ami felelős traumatikus élményeinkért. Amikor a traumát tapasztaljuk, akkor hajlamosak vagyunk elhagyni a testünket, és a negatív entitások általában abban a pillanatban tapadnak rá az energiamezőnkre. Mivel a traumákat többnyire elnyomjuk, ezért nem vagyunk tudatában ezeknek az entitásoknak, és így terveiket zavartalanul végrehajthatják. Ez a fő oka az Arkhónok által létrehozott trauma-alapú elme programozásnak.

Mostanáig az Arkhónok egyik legnagyobb titka ezeknek az implantátumoknak a létezése volt, és ez volt magabiztosságuk oka is az elmúlt 25 ezer évben. Ez az információ most már nyilvános, mivel a Galaktikus Központi Nap megnövekedett aktivitása elkezdte feloldani ezt az implantátumot. Amikor ezek felbomlanak, az lesz a Fény erőinek egyik legnagyobb győzelme az elmúlt 25 ezer évben.

A Galaktikus Központi Nap lassan kezdi növelni ezen tevékenységét március hónap folyamán. A Pan-STARSS üstökös egy kozmikus kiváltó ok, ami a felszíni lakosság tudatát összhangba hozza a megnövekedett Központi Naptevékenységgel. Ez az üstökös lesz látható esti égboltunkon a következő néhány napban:

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/03/marciusban-szabad-szemmel-is-lathato.html#.UUBEFkdR1gY

 

A Galaktikus Központi Nap drasztikusan megnöveli tevékenységét a május 25-i portál aktiválása után, és rendkívül magas lesz június, július és augusztus hónapokban. Ebben az időszakban a Fény erői nagy előrelépést fognak tenni az implantátumok lebontásában. Nem lehet részleteiben megjósolni az implantátumok kitisztításának haladását, mivel az implantátumon belüli anomália pontos szerkezete még nem teljesen ismert.

 A Galaktikus Központ fokozott aktivitásának közvetlen következménye a G2 elnevezésű csillagközi felhő átvonulása közel a Központhoz ennek az évnek a nyarán.

A G2 közeli átvonulása a Galaktikus Központhoz nem fog Galaktikus Cunamit elindítani, és nem fog globális partmenti eseményeket kiváltani, ahogy egyesek attól tartanak. Nincs "forró Jupiter" csillag a felhő belsejében, így nem alakul ki Galaktikus Szuperhullám esemény. Mindenesetre a Galaktikus Konföderáció árnyékoló technológiája képes megvédeni az ökoszisztémát a bolygó felszínén, és stabilizálni tudja a tektonikus lemezeket is. Így nem fog drasztikus kataklizma történni. De biztosan erős energiák lesznek jelen, melyek könyörtelenül folytatják tovább az összes sötétség eltörlését, míg az utolsó hüllők el nem tűnnek.

 

Kobra

Forrás: http://2012portal.blogspot.com

*******************


Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/04/rovid-helyzetjelentes-kobra-2013.html#.Ub166vmHCAw

 

5. Rövid helyzetjelentés - Kobra
2013 április 8.

 

Az éteri Arkhón rács megtisztítása lassan halad, de hatékonyan. Ezt a tisztítást el kell végezni, mielőtt az Esemény megtörténhet.

 

2013 elején, januárban egyes biztonsággal kapcsolatos kérdések miatt a tisztítással kapcsolatos részletes információkat az Ellenállás visszavonta. Talán néhányan észrevették, hogy nem sok jelentős hírszerzési adat jelent meg azóta. Ez a helyzet most végre megoldódott, ezért lassan újra egyre többet fogok közölni, főleg a május 25-i portál aktiválása után.

 

A Galaktikus energiák, melyek felkészítenek bennünket a május 25-i portál aktiválásra egyre gyorsulnak. A Vénusz-Mars együttállás ezen a hétvégén a kiindulási pont, a folyamat kiváltó pontja volt, mely még több egyensúlyt hoz a férfi és női polaritás közötti kapcsolatban. Az április 25-i részleges Holdfogyatkozás sokat fog hozni a fennmaradt implantátumok tudatossággá alakításában a felszíni Fénymunkásoknak úgy, hogy fel tudják azt dolgozni és tudatossággá alakítani. A május 10-i gyűrűs napfogyatkozás egy erős impulzust fog hozni a Galaktikus Központi Napból bolygónk felszínére, és egy végső lökést ad a portál megnyitásához. Végül a penumbrális holdfogyatkozás május 25-én fogja megnyitni magát a portált.

 

Nem lesz drasztikus változás a globális pénzügyi rendszerben a portál megnyílása előtt. Arról még nem beszélhetek, hogy mi fog történni utána.

 

De egy dolog biztos. Miután a portál megnyílik, szabadon fogok tudni beszámolni a felszíni lakosság Felemelkedési Tervének nagy részéről, az oly sok hónapos késedelmet követően.

 

Kobra


***********************