Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.04-05

1. Misztérium iskolák - Kobra
2013 április 15.
2. Rövid helyzetjelentés - Kobra
2013. április 22.
3. Rövid frissítés a zürichi konferenciáról - Kobra -
2013. április 28.

4. Az Eseményhorizont - Kobra 
2013. május 22.
 Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/04/miszterium-iskolak-kobra-2013-aprilis-15.html#.Ub17UPmHCAw 


1. Misztérium iskolák - Kobra
2013 április 15.


Mielőtt ezt a bolygót 26.000 évvel ezelőtt megszállták, a Felemelkedett Mesterek szabadon sétáltak az emberek között, és érintetlenül tartották a kapcsolatot az Egy jelenlétével. Misztérium iskolájuk Atlantisz fő szigetén volt megtalálható:

A Felemelkedett Mesterek a tiszta Fény és Szeretet lényei, akik a dualitáson túllépve fejlődtek. Itt olvashatsz egy nagyon jó leírást bolygónkon végzett munkájukról és tevékenységükről:

 Angol: http://www.sacred-texts.com/sro/botd/

 A fehér piramis

(Brother of the Third Degree)

Will L. Garver

 Komáromy Publishing, 2001

298 oldal

Kötés: kemény kötés

ISBN: 9630083264 http://bookline.hu

A regény ifjú főhőse Napóleon idejében Párizsba utazik, hogy belépjen a titkos testvériség ezoterikus iskolájába. Ott találkozik lélektársával, aki egy magasabb rend tagja. Beavatásai során egyre magasabbra tör, megismeri korábbi életeit, megtanulja testét, érzelmeit és gondolatait irányítani, de türelmetlensége miatt egy fekete testvériség prédája lesz. Mesterei a halál közeli élményt is felhasználva, további próbák által mutatják meg neki az élet misztikus oldalát, hogy beavassák a kiválasztottak ősi tudásába.

A Felemelkedett Mesterek visszavonultak a bolygó felszínéről, mert azt elfoglalták a sötét erők egy platóni évvel (26.000 földi év) ezelőtt. A fő atlantiszi misztérium iskola lassú hanyatlásnak indult, ahogy a Felemelkedett Mesterekkel való közvetlen kapcsolata megszűnt. Egy bizonyos ponton Egyiptomba költözött, ahol kezdeményezésére templomok és piramisok épültek a szakkarai és a gízai fennsík közötti területen. Az utolsó Özönvíz idején ie. 9564-ben minden atlantiszi misztérium iskola megsemmisült, a legtöbb tudás és bölcsesség elveszett.

Az Özönvíz után a misztérium iskolák lassan újraéledtek a Közel-Keleten az atlantiszi örökség fennmaradt töredékeiből, és inspirációt kaptak a pozitív földönkívüliekkel történt alkami kapcsolatokon keresztül (például Izisz titkai a Szíriusz kapcsolat közvetlen eredményeként) és a földalatti agarthai hálózattól (például Delphi titkai). A misztérium iskolák részei elkorcsosultak a fátyol megerősítésének eredményeképp, és az Illuminátusok erről az ágról származnak.

A misztérium iskolák megújulása a Földközi térségben 2000-2500 évvel ezelőtt történt a Galaktikus Központi Nap megnövekedett aktivitása eredményeképp. Abban az időben a misztérium iskolák beavatottjai tudomást szereztek bolygónk karantén státuszáról és az Arkhónok jelenlétéről. Ezeknek a misztérium iskoláknak a megsemmisítése volt a fő célja a kazár Arkhón inváziónak a 4. században, és a kereszténység elmeprogramozás kultusz emelkedését hangszerelték, hogy megszüntessék az igaz Megismerés utolsó maradványait.

Saint Germain felélesztette a régi egyiptomi misztériumokat, és létrehozott egy misztérium iskolát Párizsban 1775-ben. Ezt a misztérium iskolát a Csillag Testvériség mőködtette egy újabb évszázadon keresztül, melynek egyik tagja egy csodálatos könyvet írt, amely sok kódolt üzenetet és a Felemelkedés folyamatát tartalmazza:

Angol: http://www.sacred-texts.com/eso/um/

Magyar: Leplezetlen Misztériumok

Sok misztérium iskola szerte a világon jelenleg töredékes tudással és bölcsességgel rendelkezik. Igazi misztérium iskolák létrehozása csak az Esemény, és különösen az Első Kapcsolatfelvétel után lehetséges.

Addig is, olvasd el ezt a könyvet, mely segítségével elég jó áttekintést kaphatsz az Emberről, az Univerzumról és a tervről:

Csillagszülöttek

(The Star-Borne: A Remembrance for the

Awakened Ones)

Solara

 Édesvíz Kiadó, 2004

325 oldal

Kötés: papír / puha kötés http://bookline.hu

Solara új, szakrális szempontból mutatja be életünket. Gondolatvilágának alapköve, hogy mindnyájan angyalok vagyunk, csak az erre vonatkozó emlékezetünket elveszítettük. Megtudhatjuk, kik a Csillagszülöttek, közéjük tartozunk-e mi magunk is, és ha igen, hogyan emlékezhetünk vissza elfeledett származásunkra. Megismerjük saját angyali lényünket, az univerzum más lakóit, és végül felkészülhetünk a csillagokon és dimenziókon át hazavezető útra. Solara megtanítja nekünk, hogy miként fedezzük fel magunkban az Angyalt és Angyali Nevünket, s hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy a Földet közös összefogásunk révén magasabb dimenziókra emeljük. Segít felfedezni valódi származásunkat, emlékezni és hazajutni. Amikor összeolvadunk Angyali Jelenlétünkkel, életünk minden szintjén mélyreható változás következik be. Az írónő beszél azokról a szükségszerű, fizikai átalakulásokról is, amelyek még a DNS-láncra is hatnak. Olyan információkat és emlékeket említ, amelyeket a sejtjeinkben őrzünk, és csak a felébredett tudat egy bizonyos szintjén aktivizálódnak. Solarán keresztül angyalok szólnak az olvasóhoz. Az angyali üzenetek kulcsot adnak a kezünkbe, amellyel eljuthatunk vágyott otthonunkba.

 

A Fény győzelme és az Aranykor hajnala közel van!

Kobra

*************************************
Forrás: 
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/04/rovid-helyzetjelentes-kobra-2013_23.html 


2. Rövid helyzetjelentés - Kobra
2013. április 22.

Sokan kíváncsiak, hogy mi a helyzet az Eseménnyel kapcsolatban, és mi az oka minden késedelemnek.

Ahogy már sokszor mondtam, az esemény nem történhet meg addig, amíg a nem-fizikai negatív erőkkel foglalkozunk. Eltávolításuk sok kemény munkát igényel azonnali látványos eredmények nélkül, melyet oly sokan várnak. A Fény erőinek volt egy terve, hogy kiváltsák az eseményt 2012-ben az egyik alkalmas Időablakban. Ehhez szükség lenne tudatos együttműködésre és bizonyos fokú egységre a Felszabadítási Mozgalmon belül a bolygó felszínén. Mint mindannyian tudjuk, az egység nem nyilvánvaló, ezenkívül bizonyos kulcsfontosságú személyek rossz döntéseket hoznak döntő pillanatokban, ahogy az gyakran előfordul a felszíni népességnél.

A Fény erői a bolygó felszínén túl egy biztonságosabb megközelítés mellett döntöttek, amely nem támaszkodik annyira a felszíni lakosságra. Egymás után szüntetik meg az akadályokat, amíg a helyzet meg nem érett az Esemény bekövetkeztére. Ez a megközelítés tovább tart, de sokkal biztosabb, hogy sikeres lesz.

Egészen az áttörésig a nem fizikai Arkhónok még manipulálják a Felszabadító mozgalmat a bolygó felszínén. A jelenlegi Keenan/OPPT szappanopera egy nagyon jó példa erre. Egyik csoportnak sincs bármilyen valódi geopolitikai hatalma, így konfliktusukat teljesen figyelmen kívül lehet hagyni, és inkább arra kell fókuszálni, hogy te magad mivel segítheted a planetáris felszabadítást.

Sokan azt is várják, hogy az Újraértékelés bármelyik nap megtörténhet. Ez nem az a mód, ahogyan a pénzügyi rendszer átalakulása meg fog történni. Az Újraindítás csak az Eseménykor fog megtörténni, és az árfolyam a valuták között nem fog drasztikusan megváltozni. Hogy felfrissítsd az emlékeidet, olvasd el az új pénzügyi rendszerről szóló írást:

Hamarosan...

Kobra

 

1 megjegyzés:

Jefferson2013. április 23. 20:11

Az új pénzügyi rendszerről szóló írás szerintem már lefordításra került egy másik oldalon:

http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/05/uj_penzugyi_rendszer

Aki esetleg most találkozik az egész témával, annak áttekintést adhat a sokat emlegetett Esemény-ről az alábbi "2012 terv" írás fordítás, szintén Kobrától ered, 1 évvel ezelőttről (esetleg más írások is erről az oldalról):

http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/03/2012_terv

Ám mivel legutóbb, 04.08-án Kobra azt üzente, hogy a portál megnyitás (penumbrális holdfogyatkozás, május 25.) után tud majd részletes infókat adni, így elképzelhető, a 2012 tervből lesz egy aktualizált "2013 terv" kiadva, amely talán nagyrészt egyezni fog, esetleg az időtartamok változhatnak, ill. egyes elemek jobban részletezésre kerülnek.

Remélhetőleg ahogy egyre nő a tudatosság világunkban, és több igazság felfedés hatására is, mint pl. a nemrégiben bemutatott Sirius film, már nem lesz több halasztás, végre beindulnak a nagy változások. Addig is, ahogy Kobra is mondja, inkább magunkon dolgozzunk, és befelé, ne pedig kifelé tekintsünk, mert ott egyelőre csak zűrzavart találhatunk, pl. most megy a nagy kavarás a bostoni merénylet kapcsán a fősodrású médiában és a konteósok között is.

Susan Leland közvetítése által ASHTAR 2013. április 16-i üzenete adhat tisztább információt erről.

Keenan/OPPT szappanopera dolog igaz lehet, hogy ajánlott figyelmen kívül hagyni. Itt az Újvilágtudat-on is van néhány ilyen írás, lásd a tagek között. Egy friss magyarra fordított OPPT írást Google-ben meg lehet találni "Hungarian Translation of Foreclosure Flyer"-re keresve. Eléggé zavarosnak tűnik ez az egész mozgalom, szerintem afféle hamis illúziót, biztonságérzetet kelt, hogy az egyén, aki olvassa a kiáltványukat, úgy gondolhatja, felesleges erőfeszítést, lépéseket tennie, így akár saját magát fejlesztenie, hisz úgyis megoldódik a dolog előbb-utóbb.

A Keenan/OPPT szappanopera olvasható az alábbi külföldi blog oldalon, főként márciusi-áprilisi bejegyzésekben:

http://jhaines6.wordpress.com/

Annak aki nagyon kíváncsi lenne rá, de szerintem jobban tesszük, ha megfogadjuk a tanácsot, és nem foglalkozunk vele.

********************************

Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/04/rovid-frissites-zurichi-konferenciarol.html


3. Rövid frissítés a zürichi konferenciáról - Kobra -
2013. április 28.

A nem-fizikai negatív erők erős ellenállásának ellenére a konferencia nagy siker volt, és nagy energia áttörés történt.

St. Germain arra késztetett bennünket, hogy tisztítsuk meg a nagy bankok éteri mátrix szerkezetét, mint az UBS és a Credit Suisse, és mindez hozzájárult ahhoz, hogy a lépcsőzetes események feltárják a tömegek számára a pénzügyi rendszer valós szerkezetét.

A Fény aktiválta a zürichi örvényt, és az Istennő határozottan jelen van!

Valószínűleg már érzed azt a gyorsulást, ami felkészít bennünket a május 25-i portál aktiválásra. Egy különleges cikk több hírszerzési információval hamarosan megjelenik a blogomon. Le fogjuk horgonyozni az energiákat a portálhoz Laguna Beach-en, és mindenkit szeretettel várunk, hogy csatlakozzon hozzánk:

http://portal2012.org/Laguna.html

A portál aktiválása után sok Istennő jelenlétre lesz szükség a bolygón, hogy a változások közepette stabilizálja a helyzetet, és várjuk, hogy minél többen csatlakozzanak hozzánk Hawaii-n, a bolygó nagy Istennő örvény pontján:

http://portal2012.org/Hawaii.html

 

Kobra

***************************


Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/05/az-esemenyhorizont-kobra-2013-majus-22.html#.Ub2NavmHCAw
 

 

4. Az Eseményhorizont - Kobra
2013. május 22.


Minden lehetőségablak, minden portál egy kvantumugrás, mely közelebb hozza az Eseményhorizontot. Minden portálnyitással több energia keletkezik, és egy bizonyos ponton az elégséges energia elindítja az áttörést.

Ez lesz a kompressziós áttörés pillanata, és ez az, amit David Wilkock látott álmában egy viharról, sok villámmal. Minden ilyen villám egy tömör féregjáratot jelent, ami egy hiperdimenzionális Fénykapu, amely összeköti a bolygó felszínét a Fénnyel a felszín felett és alatt a kompressziós áttörés pillanatában.

Az Esemény erőteljes Fényhullámokat küld az egész téridőben, előre és visszafelé az időben. Ezért néhányan közületek már álmokat, benyomásokat és látomásokat kaptak az Eseményről.

A május 25-i Portálnyitás még nem az Esemény ideje a pletykák és tippek ellenére, melyeket Drake-től, Fulfordtól és más emberektől lehet hallani. Ezek a szóbeszédek csak a Fény erőinek egy adott műveletét tükrözik a bolygó felszínén, mely szükséges részlépés az Esemény felé, de még nem az Esemény maga.

Mielőtt az Esemény megtörténhet, a nem fizikai negatív erőket kell eltávolítani. Ellenkező esetben elindíthatnak 2 millió embert a felszínen, akiket súlyos traumákon keresztül programozott az Összeesküvés az MK-Ultra és Monarch kódnevű projektjeik alatt. Az Arkhónok az éteri síkról a végjáték részeként ezeknél a traumatizált személyeknél könnyen kiválthatnak erőszakos viselkedést magukkal, és másokkal szemben.

A nem fizikai negatív erők mostanra nagyon közel gyűltek a bolygó felszínéhez, összpontosultak az emberek körül, hogy megpróbálják megakadályozni a Fény bejutását. Ezzel fenntartják a rendezetlenséget és a káoszt, mert ez az egyetlen módja, hogy egy kicsit hosszabb ideig legyenek képesek túlélni.

Van egy bizonyos formája ezeknek az entitásoknak, amely még nem került említésre. Ezek az úgynevezett Láthatatlanok, mert hajlamosak beleolvadni a környezetükbe addig a pontig, míg energetikailag láthatatlanokká válnak. Ők egy alacsonyabb mentális síkon élnek. Céljuk, hogy leállítsák az emberi elme kapacitását, és hogy rábírják az ostobaságra az emberi népességet annak érdekében, hogy rabszolgasorban tartsák őket. Elsősorban ők felelősek a sok szervezett valláson, és az utóbbi időben a New Age mozgalmon belüli eltorzult hitrendszerért, amelyet az 1980-as évek tiszta kezdetétől indulva csak egy újabb elmeprogramozott kultusszá rontottak az 1996-os Kongó inváziót követően. A Láthatatlanok egyik fő szellemi trükkje a "minden rendben van", ami azt sugallja az embereknek, hogy tagadják azokat a dolgokat, melyek nincsenek rendben, így megfosztják az embereket a bennük rejlő erőtől, hogy változtassanak azon.

Az Arkhónok még mindig használják az éteri és az asztrális HAARP skaláris elektromágneses mező technológiát az úgynevezett elsődleges anomália fenntartásához. Az elsődleges anomália egy véletlen hullámfüggvény, a Calabi-Yau elosztók egy torzítása, a mikro fekete lyukak egy területe, a kvantum ingadozások tekervényes területe, egy életellenes, félig tudatos mező, amely alapvetően mindig igyekszik elnyomni a Fényt. Ez hozta létre az Univerzum megteremtésének és az Egy ellentétének tiszta lehetőségét. Ez az elsődleges hiba a Teremtésben, és az elsődleges oka minden szenvedésnek. Az Univerzum összes fennmaradó elsődleges anomáliája most a bolygó felszíne köré gyűlt, várva az átalakulásra, hogy lehetővé tegye a bolygó végső felszabadulását, mely a Fény utolsó pontja lesz, hogy csatlakozzon a Galaktikus unióhoz.

A nem fizikai Arkhónok még mindig használják ezeket a féreglyukakat, melyek ebből a torzult rendellenes mezőből készültek, hogy szabadon utazhassanak az egyik implantátumból a másikba.

Miután a Fény erői eltávolítják a nem fizikai elektromágneses HAARP mezőt, a fekete lyuk szingularitások csupaszok lesznek, a mikro fekete lyukak elpárolognak, a Calabi-Yau elosztók kiegyenesítik magukat, és az elsődleges anomália örökre eltűnik az Univerzumunkból. Ez lesz minden szenvedés végének és az emberiség valódi gyógyulásának a kezdete.

Ez az idő nagyon hamar eljön. A Fény végső győzelme közel van!

 

Kobra

 

*****************************