Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.06-07

1. Rövid beszámoló az Irvine/Laguna konferenciáról - Kobra 
2013. május 30.
2. Cobra: Rövid helyzetjelentés / Lélektársak 
2013. június.14.
3. Rövid helyzetjelentés
2013. június 23.

4. A Fény győzelme Egyiptomban
2013. július 5.
5. Készüljetek fel a változásra
2013. július. 14.

 Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/05/rovid-beszamolo-az-irvinelaguna.html#.Ub2T7fmHCAw

 

1. Rövid beszámoló az Irvine/Laguna konferenciáról - Kobra
2013. május 30.

A konferencia egy nagy áttörés volt. A helyszín az örvény fő rögzítési pontja volt, mely aktiválta a Portált. Ez az egyik legfontosabb energia áttörés, mely az Esemény megtörténte előtt volt szükséges.

A konferencia hangsúlya azon volt, hogy munkacsoportokat hozzunk létre, melyek segítik a felszíni népességet a néhány hetes átmeneti időszakban az Esemény körüli időben. Ezek a munkacsoportok praktikus eszközöket fognak kifejleszteni, melyeket az Esemény idején tud majd használni a felszíni lakosság, hogy megnyugtassák a tömegeket, és vezessék az emberiséget az átmenetben.

Bár a polgári hatóság és az Ellenállási Mozgalom biztosítja saját infrastruktúráját az Esemény idején, de nagyon fontos egy alulról szerveződő infrastruktúra is. Az alternatív infrastruktúra kitölti a hézagokat és biztosítja, hogy az átmenet simább és harmonikusabb legyen.

Hat munkacsoportot hoztunk létre: planetáris irányítási csoport, gyógyító csoport, médiacsoport, új reneszánsz csoport, új technológiák csoport és pénzügyi csoport. Mindezen csoportok fogják kifejleszteni azokat a gyakorlati eszközöket, melyek megkönnyítik az átmenetet a sajátos területükön.

Létrehoztunk egy külön honlapot, mely részletes útmutatókat fog tartalmazni a felszíni lakosság számára az Esemény idejére:

www.prepareforchange.net

Minden munkacsoportunk fel fogja tölteni a specifikus útmutatóit a honlapra. Ez bővítve és fejlesztve lesz az elkövekező hetekben, és amikor viszonylag teljessé válik, akkor itt lesz az ideje, hogy elkezdjük terjeszteni a felszíni lakosság felébredt részén keresztül.

A Fény győzelme közel van!


Kobra

*********************************


Forrás: http://www.fenyorveny.hu/2013/06/cobra-rovid-helyzetjelentes-lelektarsak.html

 

2. Cobra: Rövid helyzetjelentés / Lélektársak
2013. június.14.

Az Istennő energia a kulcs a tartós békéért ezen a bolygón. Az volt a célunk,hogy lehorgonyozzuk az Istennő energiáját a Hawaii örvényen keresztül a május 25.-i portálnyitást követően.

Nagyon sikeresek vagyunk! Az éterikus és asztrális síkról történő támadások ellenére sikerült rögzíteni az Istennő jelenlétét a testünkben. Ennek eredményeként az összes energia munkát amit megcsináltunk, egy új egyensúlyt fog teremteni, sokkal könnyebben létrehozza a férfi és női polaritást a Föld felszíni lakosságában, és valódi lélektársi kapcsolatok fognak létrejönni ezáltal. Ezek a lélektársi kapcsolatok kulcsfontosságúak lesznek a nem-fizikai síkok átalakuláshoz, aminek az Esemény előtt még meg kell történnie.

Fordítás: SandalPhon

**************************

Forrás:  
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/06/rovid-helyzetjelentes-kobra-2013-junius.html

3. Rövid helyzetjelentés - Kobra - 2013 június 23.

Jelentős előrelépés történt a Portál május 25-én történt megnyitását követően.

A  Fény erők végső támadásával a nem fizikai sík összes megmaradt negatív entitástól való megtisztítása megkezdődött. Ez az offenzíva addig folytatódik, amíg a nem fizikai sík véglegesen és teljesen fel nem szabadul, így a Fény erői nem vonulnak vissza semmilyen körülmények között. Ez az offenzíva az egyik kulcsfontosságú eleme a bolygó felszabadulásának, és az 1944-es Overlord Művelettel lehet összehasonlítani, mely eldöntötte a Szövetséges erők győzelmét a 2. Világháborúban. Bár még némi időt vesz igénybe a felszabadítás befejezése, a győzelem biztosított.

A földalatti hálózatban a bolygó felszíne alatt az Ellenállási Mozgalom Galaktikus Föderációba történő integrációs folyamata zajlik. Sok különböző pozitív kozmikus faj épít bázisokat a földalatti hálózat mélyebb részeiben a spirituális, kulturális és szociológiai integrációs folyamat részeként. Meg kell érteni, hogy a Galaktikus fajoknak csak mintegy 70 százaléka humanoid faj, és számos egzotikus életforma létezik odakinn. Ennek ellenére a kozmikus Szeretet a mélyebb kötelék, mely összeköti ezeket a fajokat, nem számít, milyen furcsa vagy egzotikus a fizikai testük, vagy a lelki alkatuk. Ez az integrációs folyamat meg fogja erősíteni a kozmikus Szeretetet és testvériséget a kozmikus fajok és az Ellenállás között az Első Kapcsolatra való felkészülés részeként, mely a felszíni lakosság számára az Esemény uán fog megtörténni. A másik része ennek a folyamatnak magában foglalja ezen fajok bizonyos tagjainak a bolygó felszínén történő megjelenését a 2013-as év folyamán. Az ő megjelenéseik lehetnek nyilvánosak, vagy nem nyilvánosak. Ennek a projektnek a részletei egyelőre titkosak maradnak.


Felesleges mondani, hogy sok projekt és művelet folyik a színfalak mögött, melyeknek remélhetőleg hamarosan eredményük lesz, és akkor érdekes hírekkel szolgálhatok.


Kobra

**********************

Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/07/a-feny-gyozelme-egyiptomban-kobra-2013.html

4. A Fény győzelme Egyiptomban - 2013. július 5.

Mint bizonyára mindenki tudja, nagy győzelmet sikerült a Fénynek elérni. Az első összehangolt nagyszabású Pozitív Katonai akció során az emberi történelemben az Arkhón-fertőzött Muzulmán Testvériséget eltávolították a hatalomból.

Ez a művelet több hónapos gondos előkészület eredménye, és közös együttműködése a Pozitív Katonaságnak, a Templomosoknak, az Ellenállási Mozgalomnak és a Fehér Sárkányoknak, az emberek tömege által támogatva.

Az akciót július 3-án indították, mely a Nap-Szíriusz együttállásának pillanata volt, egy nagyon erős Ízisz portál. Érdekes megjegyezni, hogy Sisi egyiptomi tábornok neve anagrammája Ízisznek. Tömeges segítségül hívása az Istennői energiának támogatta a Fény erők működését, és biztosította a stabilitást és békét az egész folyamatban.

Ez volt az egyik főpróbája az Eseménynek. A tapasztalat az Esemény alatt hasonló lesz, csak százszor nagyobb léptékben fog megtörténni. Az Ellenállás sok értékes információt gyűjt össze az emberi populáció videlkedéséről ilyen helyzetekben, ami nagyon hasznos lesz az Esemény mesteri tervének finomhangolásához.

Bár nagy győzelmet sikerült elérni, a történet még nem ért véget. Egyiptom még Rothschild-vezérelte központi bankkal rendelkezik. A Fény erők azt javasolják, hogy hozzanak létre egy független központi bankot Egyiptomban, mely biztosítja a Cabaltól való igazi függetlenséget. A Cabal megpróbálhatja destabilizálni a felszabadítási folyamatot Egyiptomban azzal, hogy megpróbálják megvesztegetni a hadsereget, a Muszlim Testvériség milícia alakulatainak támogatásával, manipulálva a választási folyamatot, és áltámadásokat intézve megpróbálnak polgárháborút kirobbantani.

Mindez hiábavaló lesz, ahogy az emberek Egyiptomban egyre tudatosabbak, és elég erősek ahhoz, hogy véglegesen befejezzék a felszabadítási folyamatot.

Még mindig nagyon fontos, hogy támogassuk ezt a folyamatot a mindennapos Felszabadító Meditációval Egyiptomért magyar idő szerint minden nap 17:00 órakor, mely azonos a kairói idővel.


Kobra

********************
Forrás:  
http://www.fenyorveny.hu/2013/07/cobra-keszuljetek-fel-valtozasra.html


5. Készüljetek fel a változásra

2013.júl.14.


Itt az ideje a következő lépésnek, hogy létrehozzuk az infrastruktúrát az Eseményre a bolygó felszínén. A fő hivatkozási oldal felkészíti instrukciókkal az általános népességet, akik elérték a beteljesülés egy bizonyos fokát: 

http://prepareforchange.net/


Habár a polgári hatóság és az Ellenállási Mozgalom biztosítja a saját infrastruktúráját az Esemény idejére, nagyon fontos a helyi infrastruktúra is. Az alternatív infrastruktúra kitölti a hézagokat, és biztosítani fogja,hogy az átmenet simább és harmonikusabb legyen. 


Hat feladat csoportot hoztunk létre: bolygó vezető csoport, gyógyító csoport, média csoport, új reneszánsz csoport, új technológiák csoport, és pénzügyi csoport. Ezek a csoportok fogják a gyakorlati eszközöket kifejleszteni, hogy megkönnyítsék az átmenet idejét az Esemény alatt az adott területen. 

Ha aktívan részt kívánsz venni bármely hat csoportban, kattints ide: 

http://prepareforchange.net/participate/


Oldalunkat lefogják fordítani a világ számos nyelvére, így az üzenet elterjed az egész világon. Aktívan keressük a fordítókat. Ha szeretnél csatlakozni a fordítói csapatba, akkor kattints ide, és használd ugyanazt a jelentkezési lapot, ami kimondja,hogy szeretnél önkéntes fordító lenni: 

http://prepareforchange.net/participate/

Hamarosan nagyon sok felszíni lakosság felkészülésével kapcsolatos projektről lesz szó az Eseménnyel kapcsolatban a blogomban, és lesz egy új honlap, ami a fő kommunikációs központja lesz ezeknek a projekteknek. 


Cobra


Fordítás: SandalPhon

************************************