Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cobra_2/1

 Forrás:
http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/17/cobra_radio_interju_osszefoglalo_1_resz#more4593197

 

•Cobra rádió interjú összefoglaló_2 /1. rész

2012.06.17. 07:32 FehérVándor

Kedves Olvasók,

Cobra a biztonságának érdekében, hangtorzító rendszeren keresztül beszélt, ez elsőre  furcsa lehet, kicsit mintha Darth Vadert hallanánk, de egy perc után már észre sem veszed. Nekem sokakkal egyetemben rendkívül jó érzés volt hallgatni, olyan szeretetet, nyugalmat és békét éreztem közben annak ellenére, hogy néhol rázós témákról volt szó, mint általában meditáció alatt és a végével nagyon fel voltam dobódva. Ami érdekes, hogy úgy tűnik Cobra nem amerikai, engem az akcentusa teljesen németre emlékeztetett, de többen is írták, hogy biztosak benne, hogy magyar, hiszen ugyanúgy beszél mint magyar ismerőseik angolul. Igazából ez nem olyan fontos, csak gondoltam megemlítem.

 

Kellemes vasárnapot mindenkinek!

 

 

FehérVándor

Cobra rádió interjú összefoglaló 1. rész

Fordította: FehérVándor

 

 

Stephen Cook: Sokat lehetett hallani az utóbbi napokban a tárgyalásokról és az esetleges megadásról, emellett különböző szavazások is megjelentek és az igazat megvallva kissé összezavarodtam és valószínűleg ezzel nem csak én vagyok így. Le tudnád tisztázni kicsit a helyzetet?

Cobra:  Ami azt illeti nem olyan bonyolult a helyzet egyáltalán. Ez egyszerűen egy óriási előrelépés az emberiség történelmében, mivel most először fontolgatják komolyan a háttérhatalom tagjai, hogy megadják magukat, szóval ez egy óriási lépés. Ez az első lehetőség, a valós béke elérésére a történelemben.  Nos ami történik az az, hogy egyes frakciói a háttérhatalomnak gondolkodnak a megadáson és szeretnék tudni mik a feltételei ennek a megadásnak. A blogomon és a más oldalakon található szavazások célja, hogy világossá váljék mi az óhaja az emberiség ‘felébredt‘ részének.

 

 

S: Kicsit még mindig össze vagyok zavarodva. Pontosan hogyan derült ki hogy megakarják adni magukat?

C: A Vénusz tranzit egy nagyon erőteljes, jelentős pillanat volt és 5000 év után visszatért az Istennői energia a bolygóra. Ha megnézed a történelmet, látni fogod, hogy az elmúlt 5000évet megelőzően egy hosszú békés időszak uralkodott a Földön, háborúk nélkül, és most hogy visszatért, nemcsak a fénymunkásokra, hanem mindenkire erős ráhatással van az energia, beleértve a háttérhatalmat is. Most először ismerték fel, hogy vesztésre állnak és elkezdték fontolgatni a megadást. Nem garantált, hogy meg is fogják adni magukat, de remek lenne ha megtennék.

 

S: Oké, szóval hogyan tudtad meg, hogy fontolgatják a megadást a Vénusz tranzit után, és pontosan hogyan történt mindez?

C: Hallottam már tárgyalásokról korábban is, de nem vagyok kapcsolatban azzal a csoporttal( itt a Benjamin Fulfordhoz köthető White Dragon Society-re ill. Neil Keenan-ra és Keith Scott-ra gondolt Cobra valószínűleg, akik az egész “balhét kirobbantották” a perükkel még decemberben.  Erről magyarul a vilaghelyzete.blogspot.com-on SBG Buddha összefoglalásában lehet olvasni, de anélkül, hogy bántani szeretném, az anyag nagysága és egyéb tényezők miatt kicsit zavarosan rakta össze a 3 cikket és számos fontos információ nem lett lefordítva, vagy félre lett fordítva emiatt esetleg földtől elrugaszkodott összeesküvés-elméletnek hat, de valójában nagyon komoly jogi lábakon álló, valódi és kivételes fontosságú ügyről/leleplezésről van szó, amely fontos szerepet játszik abban,hogy végül el lesznek kapva a rosszfiúk. A lényeget talán meg lehet érteni, ha lesz időm majd írok erről egy összefoglalót, de remélem mire nekikezdenék, már megadják magukat/elkezdődnek a letartóztatások és nem kell leírnom, hiszen minden ki fog derülni. Na,de itt van 3. részletben: 1. rész http://vilaghelyzete.blogspot.de/2011/12/az-evszazad-botranya-lehetne-1resz-11.html   2.rész http://vilaghelyzete.blogspot.de/2011/12/2resz-trillio-dollaros-per-es-nemzetek.html  3. rész http://vilaghelyzete.blogspot.de/2011/12/az-evszazad-botranya-lehetne-3resz.html . Angolul itt http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/995-lawsuit-end-tyranny itt  http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1022-lawsuit-end-tyranny-ii  itt http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny és itt lehet olvasni róla, időrendi sorrendben:  http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1026-financial-tyranny-final. szerk megj.), amely irányítja őket. Először nagyon szkeptikus voltam, és úgy döntöttem megerősítést kérek a saját forrásaimtól és ők megerősítették, hogy valóban tárgyalások folynak. Nem voltam boldog, hogy a tömeges letartóztatások nem a tervezett módon fognak végbemenni, de aztán elmagyarázták, hogy ami most történik az igazából jobb  a letartóztatásoknál. Ami jelenleg történik az az, hogy van egy konkrét csoport a Rothschild és Rockefeller frakciókon belül(nem az egész háttérhatalom), amely tárgyalásokat folytat a Keenan által vezetett csoporttal. Drake egyébként kapcsolatban áll Keenannel.

 

S: Amikor azt mondod Keenen, Neil Keenan-re gondolsz aki David Wilcock-kal és Benjamin Fulford-al áll kapcsoltban, az ásziai Fehér Sárkány Társaságot(White Dragon Society) képviseli és zálogjogot jegyeztetett be nemcsak a FED-re hanem a G7( G8 mínusz Oroszország, amennyire én tudom az orosz kormányzat nincs/nem olyan mértékben van Illuminátus befolyás alatt mint a vezető nyugati országok, miután a 90-es évek végén Putyin elzavarta őket az országból jónéhány oligarchával együtt pl: Berezovszkij, akik a magyarhoz hasonló gátlástalan privatizációban szétlopták az ország vagyonát, Hodorovszkij bebörtönzése mögött is ez állhat. Ezért a nyugati média elsöprő Putyin-ellenessége. Nem állítom, hogy egy ártatlan bárány, de a helyzet sosem fekete-fehér. szerk.megj.) országok központi bankjaira?( Angolul itt és http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1051-g7banks itt http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1047-liens lehet olvasni róla, a cikkek elejét leszámítva, bonyolult jogi anyag. szerk megj.)

C: Igen,rá.

 

S: Szóval ezt Drake-től tudtad meg, vagy a saját forrásaid is megerősítették?

D: Nem, a saját forrásaim erősítették meg.

 

S: Oké. Szóval van arról információ, hogy pontosan miképp állt elő ez a frakció a tárgyalási tervével, mit mondtak?

C: Kapcsolatba léptek Neil Keenan-el,Drake-el és másokkal és előálltak azzal, hogy szeretnék megadni magukat. Amikor én kapcsoltba léptem az Ellenállási Mozgalomnál található kontaktjaimmal akkor az EM hangsúlyozta, hogy szükséges egy konkrét dátumot meghatározni, ameddig megadhatják magukat és ez június 21-e, a nyári napforduló.

 

S: Rendben. Van fogalmad róla akkor, hogy pontosan hogyan fog megtörténni ez a megadás?

C:  Számos feltétel van szabva számukra, de még nincsenek véglegesítve,(június 11-én lett felvéve az interjú és 13-án került adásba..szerk.megj.), az Ellenállás szemszögéből az egyik fő feltétel az lenne, hogy a tömegmédiában meg kell jelenniük, elmondani kicsodák és mit csináltak. A másik fő feltétel pedig, hogy mindörökre feladják az összes hatalmukat, ezáltal  megadva számunkra a alehetőséget, hogy szabadon alakíthassuk a sorsunkat ezen a bolygón.

 

S: És akkor ez azt jelenti, hogy 2 feltétel van számukra szabva?

C: Ezek az Ellenállás által szabott feltételek, emellett sok egyéb lett meghatározva a tárgyaló csoport által. De nincs a birtokomban minden információ erről.

 

S:  Ühüm. És tudod, hogy kikből áll ez a tárgyalási csapat, mert amikor a the2012scenario.com számára készítettünk interjút emailváltás keretében, az egyik dolog amiről szó esett az az, hogy a múltban részt vettél tárgyalásokban amelyek a háttérhatalom bizonyos tagjaival történtek.?!

C: Igen, de az egy másik frakció volt. Én a jezsuita és néhány egyéb Arkhón megadási tárgyalásaiban vettem részt, szóval én nem állok kapcsolatban ezzel a csoporttal. Nem közvetlenül.

 

S: Oké, és akkor lehet tudni kicsodák voltak pontosan azok akiknek a tárgyalásaiban te részt vettél?

C: Erről nem beszélhetek. 

 

S: Rendben. Amikor egy ilyen tárgyalás történik, tulajdonképpen te vagy aki levezeti ezeket és kvázi irányít?

C: Ezek tárgyalások olyanokkal, akik veled szemben állnak és meg kell tudnod, mi a legegyszerűbb módja a megközelítésüknek. Meg kell értened a gondolkodásmódjukat, lélektanjukat, hogyan fognak reagálni adott dolgokra, hol kell nagyobb nyomás alá helyezni őket, hol kell engedni.

Tudod ezek őrült, szociopata emberek, nem úgy gondolkodnak mint egy normális egyén, szóval fel kell derítened  a gyengepontjaikat.

 

S: Szóval ezek a tárgyalásokon bizonyos szinten szükség van lélektani hadviselésre. Téged erre kiképeztek?

C: Igen, az Ellenállásnál lévő kontaktjaim sok-sok évvel ezelőtt képeztek ki.

 

S: Oké, de mivan ha mégsem adják meg magukat? Volt egy időszak amikor mindannyian arra vártunk, hogy meginduljanak a letartóztatások, vártunk és vártunk április,május elment, aztán reménykedtünk, hogy a Vénusz-átvonulás idején fog megtörténni, de nem történt látható változás. Miért halasztódik el állandóan?

C: Azért, mert senki sincs mindennel tisztában és mint minden háborúban, nincs minden előre eltervezve. Ami azt illeti 2012 áprilisa mint a letartóztatások ideje, tíz évvel ezelőtt lett számomra mint céldátum megadva. És amikor nem történt semmi, megkérdeztem miért nem és aztán egyre több és több hátráltató tényezőre derült fény, amelyekről írtam is. Az egyetlen dolog ami biztos, az az, hogy meg fog történni vagy így vagy úgy. Ez a bolygó fel fog szabadulni. Azért kért fel az Ellenállás a blogom elindítására és a közvélemény tájékoztatására, mert most jött el az idő a bolygó felszabadulására és jómagam nem indítottam volna el a honlapot, ha ez nem lenne garantált. 

 

S: Oké, de pontosan mi az ami lelassítja a dolgokat, mit tudsz erről mondani ami a színfalak mögött történik?

C: Az első tényező amit számításba kell venni az a népesség reakciója erre az ügyre. Pontosan senki sem tudja, miképp fognak azok reagálni a hírekre, akik korábban nem értesültek arról mi folyik a világban. Készültek modellek, computer szimulációk, de pontosan senki nem tudja mi lesz, mivel soha korábban még nem történt ehhez hasonló. Ezt a bolygó iszonyú nehéz felszabdítani, mivel a lakosság valami elképesztő mértékben lett agymosás áldozata és emiatt egy nagy részük talán ne működne együtt a tervvel. Ez az egyik fő faktor.

 

S:  Biztos vagy ebben? Mert például tudom, hogy a dolgok amikről beszélgetünk teljesen lesokkolják az embereket, beszéltem ilyenekről barátokkal és  a családommal is, felvázolva mik történtek és milyen lehetőségek állnak előttünk. A legtöbbjük azt mondja, hogy imádná ha az élete megváltozna,  nem élne állandó bizonytalanságban hónapról-hónapra, nem lennének háborúk, nem kéne adósrabszolgaként élnie és azon aggódniuk miképp és miből nevelik fel a gyermekeiket., stb. Szóval nem gondolod, hogy az átlagemberek nagyon is értékelnék ha végre felszabadulna a bolygó?

C: Ó, nagyon is értékelnék, de csak miután véget ér a folyamat, nem  feltétlenül közben, mivel néhol kicsit rázós lehet.

 

S: Múltkor említetted, hogy 300 tagja van az Ellenállásnak a felszínen, beépítve különböző szervezetekbe, katonaságokba.. Ez azt jelenti, hogy ezrek vannak a földalatt?

C:  Ebben a pillanatban 20 millió fő tartózkodik a földalatt.( Ez nem a (feltételezett) Belső Föld lakossága, hanem az Ellenállási Mozgalomé. Aki nem olvasta volna a cikkeket, ezekben található leírás róluk:  http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/29/latogatas_az_ellenallasi_mozgalomnal , http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/24/az_ellenallasi_mozgalom . szerk. megj.)

 

S: Wow, erről nem tudtam. (nevet)  És akkor ők aktívan részt fognak venni a háttérhatalom eltávolításában?

C:  Segédkeznek és segíteni fognak a jövőben is, de ez elsősorban a Pozitív Katonaság feladata. Az Ellenállás csak abban az esetben fog a felszínen aktivizálódni, ha szükség van erre.

 

S: Mit gondolsz, szükség lesz rájuk?

C: Előfordulhat, még nem tudjuk. Én azt gondolom, hogy 50-50 % az esély arra, hogy a háttérhatalom megadja magát vagy sem. Meglátjuk mi fog történni. Jelenleg több lehetséges jövő létezik, mindent megteszünk a békés átmenet érdekében, de semmit sem lehet garantálni. A Plejádiak készítettek  terveket, amelyek néhány nappal ezelőtt jutottak el hozzám, még nincsenek véglegesítve, ha véglegesednek, akkor írni fogok róluk és ezek a tervek potenciálisan nagyon sokat javíthatnak a helyzeten.


Folyt.köv. ez eddig az interjú kb. 1/3-a.

********************************************
Forrás:
http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/19/cobra_radio_interju_osszefoglalo_2_resz#more4598299
 

 •Cobra rádió interjú összefoglaló 2. rész

2012.06.19. 15:16 FehérVándor

Kedves Olvasók,

Személy szerint sosem éreztem ilyen intenzíven azt, hogy 'valami van a levegőben'. Reméljük a következő 3-4 hónap folyamán tényleg történik valami mindenki számára érzékelhető esemény. Mivel sok negatív energiának kell távoznia belőlünk, ezért ezek átmeneti stresszt, depressziót, rosszkedvet, fizikai problémákat okozhatnak, én azt javaslom próbáljatok meg egyensúlyban maradni, kimenni a természetbe ha már ilyen jó idő van, mezítláb sétálni kicsit Földanyán, úszni egyet. Én kiszoktam ülni minden reggel a nappal szembe, hallgatom a madarak csicsergését, behunyom a szemem és figyelem a légzésem, figyelmemet a Mostra irányítom és hálát adok, hogy létezhetek ezekben a csodálatos időkben, meditálok egy kicsit majd mászkálok a fűben mezítláb, ezzel 'leföldelve' magamat. 

Rádióinterjú összefoglalója első rész: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/17/cobra_radio_interju_osszefoglalo_1_resz

 

Youtube link: http://www.youtube.com/watch?v=uy6lfllufCQ 

FehérVándor

 

Cobra rádióinterjú 2. rész

Fordította: FehérVándor

 

....

S: Mit gondolsz, szükség lesz rájuk?

C: Előfordulhat, még nem tudjuk. Én azt gondolom, hogy 50-50 % az esély arra, hogy a háttérhatalom megadja magát vagy sem. Meglátjuk mi fog történni. Jelenleg több lehetséges jövő létezik, mindent megteszünk a békés átmenet érdekében, de semmit sem lehet garantálni. A Plejádiak készítettek  terveket, amelyek néhány nappal ezelőtt jutottak el hozzám, még nincsenek véglegesítve, ha véglegesednek, akkor írni fogok róluk és ezek a tervek potenciálisan nagyon sokat javíthatnak a helyzeten.

 

S: Nos amikor a háttérhatalomról beszélünk szóba kerül a félelem és szenvedés amit a társadalom miattuk kénytelen elszenvedni. Az ok amiért szükség van a hangtorzításra és az identitásod védelmére az az, ha jól tudom, hogy fizikai bántalmaztak korábban a tevékenységeid miatt?!

C: Igen, így van. És olyan emberek akik nagyon közel állnak hozzám, sokkal,sokkal,sokkal drasztikusabban lettek támadva és ez soha többé nem szeretném, hogy megtörténjen, soha.

 

S: Szóval ez azt jelenti, hogy az életed egy bizonyos szakaszában félelemben éltél?

C: Az életemnek volt egy bizonyos szakasza amikor rettegtem tőlük, de aztán felismertem, hogy harcolnom kell. És aztán kapcsolatokat alakítottam ki, kiépítettem egy kapcsolati hálót magam körül és most itt vagyok. 

 

S: De  akkor állandóan azt kell figyelned, hogy mikor támad meg valaki?

C: Nem, egyáltalán nem. Egy védelmi mechanizmust építettem ki magam körül, ami nagyon megbízható és jelenleg biztonságban vagyok. Bizonyos dolgokkal óvatosnak kell lennem. Tudom, hogy dolgoznak.

 

S:  Oké. Szóval ami a mindennapi életedet illeti, nem kell egy burokban élned és állandóan azt lesned mikor érhet baj?

C: Nem, nem. Normális életet élek mint bárki más, az egyetlen különbség az az, hogy olyan dolgokról is tudomásom van, amelyekről nagyon keveseknek és ez egy előidéz egy bizonyos helyzetet. 

 

S: Amikor nagyon új, sokak számára sokkoló információkat tettél közzé, előfordult, hogy negatív kommentek érkeztek és meggyanúsítottak néhányan mindenfélével. Befolyásol ez téged, felmerül benned, hogy „Ó, Istenem miért csinálom ezt az egészet” vagy inkább motivál arra, hogy még többet tegyél ?

C:  Nem befolyásolják a döntéseimet. Nagyon régen eldöntöttem mit kell csinálnom. Réges-régen fogadalmat tettem, hogy segítem a bolygó felszabadítását , bármi is történjék, és ehhez tartom magam.

 

S: Rendben. Tudnánk beszélni kicsit a nukleáris fegyverekről? Mivel, gondolom te is hallottad, hogy galaktikus forrásaink mint pl: Salusa vagy Matthew Ward a közvetítőiken keresztül arról biztosítottak, hogy egy nukleáris háborút mindenféleképpen megakadályoznának a galaktikus rokonaink és ettől nem kell tartanunk. Viszont egy bejegyzésedben te azt állítottad, hogy a Rothschild és Rockefeller frakcióknak 2011 decemberéig hozzáférésük volt ilyen fegyverekhez!?

C: A helyzet az, hogy Hiroshima óta hozzáférésük volt. Ami a csatornázásokat illeti ezt nem tudom kommentálni, mivel vannak megbízható források, de a probléma az, hogy ezek az üzenetek az emberi elme szűrőin mennek keresztül és míg sok mindenben igazuk lehet és tisztán adják át az információkat, az üzenetek egy része ellenben torzítva jön át.

Amikor nagyon régen találkoztam a plejádiakkal, akkoriban tartottak attól, hogy a Földön nukleáris háború pattanhat ki, de azt mondták a többi fajjal karöltve mindent megtesznek annak érdekében, hogy ezt megakadályozzák és ehhez meg is vannak az eszközeik, de bizonyos protokollt követniük kell.

Például ha most tömeges leszállnának az űrhajóikkal, akkor az a háttérhatalom teljes fegyverarzenáljának az aktiválódását eredményezné. Szóval óvatosnak kell lenni.

 

S: Pontosan milyen akciók történtek, hogy az említett Rotschild és Rockefeller frakciók el lettek vágva a nukleáris fegyverektől? 

C:  Egy nagyon sikeres művelet keretében, amelyben részt vettek a Plejádiak, más fajok és az Ellenállási Mozgalom, el lettek vágva a hozzáférésüktől.  Ennek köszönhetően kerülhetett napvilágra  információ a tömeges letartóztatásokról és  egyéb érzékeny területekről. Az említett művelet nélkül mindez túl veszélyes lett volna. Mivel december óta számos meghatározó információ került napvilágra, a terv kivitelezése sokkal könnyebb. 

 

S:  Ühüm. És pontosan hogyan volt hozzáférésük a fegyverekhez?

C:  A katonaságban lévő embereiken keresztül. Az akció keretében meg lettek változtatva a nukleáris kódok, így az övéik nem működnek a továbbiakban.  Az elmúlt két évtizedben egyébként a plejádiak és más fajok számtalan alkalommal akadályozták meg egy nukleáris háború kipattanását. A helyzet jelenleg sokkalta jobb mint az elmúlt 50 évben bármikor és ez az oka annak, hogy a csatornázott üzenetek arról számolnak be, hogy ilyen veszély nem fenyeget.

 

S: Térjünk át a megadásra. Az egyik kritikus fontosságú része ennek állításod szerint az az, hogy feladják a kontrolljukat a média felett. De ugye itt nem  csak az angol nyelvű hanem a világ minden táján lévő médiumokról is beszélünk. Szóval pontosan miképp történne ez, hogyan képzeled el?

C:  Amennyiben megadják magukat, a kontroll eltűnik, a cenzúra megszűnik és az újságírók elkezdhetnének a valóban fontos ügyekben nyomozni. Emellett olyan emberek akik a Fény erőihez tartoznak, nyilvánosság elé állhatnának és a TV-ben elkezdhetnék felvilágosítani a szélesebb rétegeket a valóságról. Számtalan dokumentáció, bizonyíték létezik. Ha a háttérhatalom tagjai lelépnek és feladják hatalmukat, az egy kritikus áttörési pont lenne. Ha ez nem történik meg akkor tovább fog tartani a folyamat és nem lesz olyan könnyű.

 

S: Kicsit nehezen tudom elképzelni, hogy az óriási hatalommal a kezükben, csak úgy egyszerűen lelépnének.?

C: Ez nem ilyen egyszerű. 2 választási lehetőségük van. Vagy békés keretek között megadják magukat június 21-ig vagy ha ezt nem teszik meg elég nehéz jövő elé néznek. A saját érdekük, hogy megtegyék. Ellenkező esetben olyan protokollok lépnek életbe, amelyek biztosítják a legyőzésüket és elég kényelmetlenek lesznek számukra. Ami azt illeti nincs választási lehetőségük. Meg kell adják magukat.

 

S: Értem. A másik fontos terület amiről beszéltél a pénzügyi rendszer, ahol fel kell adniuk a hatalmukat. Ez pontosan mit jelentene a gyakorlatban?

C: Oké, itt megint csak két opcióval nézünk szembe. Ha megadják magukat akkor az átmenet nagyon sima lehet, különösebb stressz nélkül, a bankoknak nem is feltétlenül kell bezárniuk. Olyasmi lenne, mint ami az internettel történik jelenleg, a régi IP-protokollok cseréjével, mivel a rendszer teljesen elektronikus, csak ki kell cserélni a programot. 

Amennyiben nem adják meg magukat, újra kell indítani a rendszert. Ez egy kiigazítást jelentene, amelynek keretében a bankok zárva tartanának. Ha elvágod őket minden pénzüktől,  egyszerűen megbénulnak. A tömeges letartóztatások esetén ez várható. Szóval két lehetőséggel állunk szemben és egyelőre nem tudjuk melyik fog bekövetkezni.

 

S: Van arra vonatkozó információd, hogy az európai válsággal kapcsolatban mi folyik a háttérben?

C: Van, de a helyzet komplex és még nem dönt el mi lesz. Kétféle jövő áll előttünk. Szabadon dönthetnek a háttérhatalom tagjai, hogy melyiket választják. Senki sem tudja mi fog történni, június 21 után okosabbak leszünk.


S: Hallottál bármit arról, hogy az olasz BNI bank arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy egy ideig nem fognak tudni hozzáférni a pénzükhöz, igaz ez? 

C: Igen. Ez része a pénzügyi rendszer szétesésének, amely az elmúlt 4 év során fokozatosan megy végbe, az ún. válság keretében. Ez mesterségesen lett előidézve, de egyben magasabb célokat is szolgál. Meglágyítja a rendszert és azt eredményezi, hogy adott esetben könnyebben lelehessen állítani, nagyobb problémák nélkül. A Fény erőinek megvannak erre az eszközei a leállításra, ha  a szükség úgy hozza. De a BNI bank pénzforgalmának felfüggesztése, nem része ennek a kikapcsolásnak, egyszerűen természetes velejárója a Rothschild banki kaszinó felbomlásának.


S: Szóval igaz a sztori?

C: Igen.


S:  Mi a helyzet a görögökkel?

C: Bármi megtörténhet. Ha kilépnének az eurózónából akkor az egy láncreakciót indítana be.  Sok minden történik egyszerre. Nem csak a háttérhatalom megadásáról van szó. A helyzet jelenleg a Földön az, hogy a pénzügyi rendszer, a beérkező energiák, minden csúcspontjához érkezik. A Vénusz tranzit óta az események nagyon felgyorsultak, és rengeteg minden történik nap mint nap. 

 

S: Szóval ez a napfogyatkozások, teliholdak, Vénusz tranzit tényleg nagy hatással voltak az eseményekre?

C:  Oh nagyon is. Rendkívül fontos hatással voltak a helyzetre. A háttérhatalom nem kezdett volna tárgyalásokba a megadásról a Vénusz tranzit, a meditációk, az egyre többek által tudott információk, a tömeges ébredés nélkül.  Nem lett volna lehetséges.

 

S:  Oké. Tudnánk kicsit beszélni az Arkhónokról, kicsit össze vagyok zavarodva ezen a területen, pontosan kik ők és milyen szerepet játszanak az eseményekben?

C:  Az Arkhón egy görög szó ami az uralkodót jelöli és valóban ők azok akik a karantén alá zárt Földet uralják. Vannak közöttük fizikai - belőlük igen kevés van már csak itt - és nem-fizikai testben lévők. Az egész műsort az éterikus és asztrális síkokról irányítják.  A legtöbbjük ott is található( Cobra oldalán sokan számolnak be a velük való találkozásról asztrális kivetülés közben a hozzászólások között. szerk.megj.) és lényegében befolyásolják az emberek gondolkozási és érzelmi folyamatait. Birtokukban van olyan technológia( erről többet a holnapi cikkben. szerk megj.) amellyel befolyásolják sok ember gondolkozásmódját, érzelmeit és nagy hatással vannak a tömegek viselkedésére és emellett a háttérhatalom tagjaira, valamint sajnos a Fénymunkásokra is. Szóval rájuk nagyon kell figyelni. Az egyik alapvető célja ezeknek a tömeges meditációknak, hogy legyőzzük ezeket a lényeket és Fényt hozzunk a Földre. 

 

S: Pontosan hogyan?

C: Ez ami jelenleg zajlik egyfajta mágikus háború, akárcsak Atlantisz idejében. A Fény erői terjesztik és szétárasztják a Fényt a bolygón és ha ez elér egy kritikus szintet az éterikus és asztrális síkokon,egy fényhálót hoz létre, egy bolygószintű rácsot, amely megteremti a lehetőséget a magasabb dimenziókban lévő Fényharcosoknak, hogy eltávolítsák ezeket az Arkhónokat az éterikus és asztrális síkokról.

És ami azt illeti óriási sikereket értünk el az elmúlt hetekben ezen a téren. A sötét rács nem lett teljesen eltávolítva, de folyamatban van a végső szétbomlása. És ez az oka annak, hogy képesek vagyunk továbblépni a folyamatokban. 

 

S: Mos említettél valamit ami kicsit összezavart. A Háló Újrahangolása azt mondtad sikeres volt. 

C: Igen. 

 

S:  Ezt honnan tudod?

C: Jelentéseket kaptam róla. Vannak bizonyos dolgok amelyekről még nem beszélhetek, de olyan események történtek, amelyek a sikerességünket mutatták. Egyébként egy törés keletkezett a sötét rácson az asztrális és éterikus síkokon és ez a törés folyamatosan tágul és terjeszkedik és végül a sötét rács teljes felbomlásához vezet majd.

 

S:  Valahogy úgy ahogy az ózonlyuk nőtt nem?

 C: Igen,pontosan.


S:  Amikor azt írtad a Háló Újrahangolása sikeres volt, egyben azt is állítottad az Arkhónok eltávolításra kerültek..

C. Nem, nem mindegyik..


S: Rendben, ezt nem értettem.

C:  Néhányuk még jelen van a jezsuita frakció köreiben. Nem sokan, de akik igen, nagyon erősek, mivel a piramis csúcsán voltak mindig is.

 

S:  Amikor a jezsuita frakcióról beszélsz ez azonos a cionista frakcióval?

C:  Nem azonosak, a cionista frakció tagjai alárendeltjei a jezsuiták legfelső vezetésének.

 

S: Tudnál kicsit többet mondani a jezsuitákról?

C: Ami azt illeti ez egy vallási-katonai szervezet és az elmúlt legalább 400 év folyamán jelentős befolyással volt a világban történő eseményekre. (Cobra egy korábbi bejegyzésben a jezsuiták között 10% körül tette a sötét frakcióhoz tartozók számát, beleértve néhány bíborost, a fehér pápát{Joseph Ratzinger}, a sötét pápát{Adolfo Nicolas} és Olaszország fekete nemességének tagjait. Magyarul a jezsuiták döntő többségének semmi köze ezekhez a negatív emberekhez. szerk megj. )

A Rothschildok igazából csak a bankárjaik, a rabszolgáik. Jezsuita parancsnak engedelmeskednek. És ezek az emberek nagyon jártasak az okkult praktikákban., technológiákban. Pontosan tudják miképp működik az emberi agy. Tudják miképp működik a tömeges programozás. Az inkvizíció idején sok tapasztalatot szereztek ezen a téren.. Itt az ideje az eltávolításuknak a hatalomból.

 

S: Szóval amikor azt mondtad katonaság köreiben vannak..

C:  Nem a katonaság köreiben, hanem egy katonai csoport amely beszivárgott a Vatikán legfelsőbb köreibe. A legtöbbjük Olaszországban található. Nem mindegyikük, de a többség, illetve a legfontosabb  belső mag Olaszországban.

 

S: Ja igen, akartam is kérdezni ez a Vatileaks ügy és a mindenféle kiszivárogtatás a katolikus egyházban, hogyan kapcsolódik hozzájuk?

C: Ez csak a legfelső látható réteg. Ami valójában történik nem kerül a hírekbe. Meg kell értened a háttérben történő események többsége még az internetre sem kerül fel.  Sehol nem számolnak be róluk.

 

S: És akkor te fogsz információt közölni erről ha tudsz?

C:  Tudod, amikor tájékoztatást kapok, van amiről beszélhetek és van amiről nem. Ha engedélyt kapok, közzéteszem amit tudok.

 

S: Az ’email interjúnkban’ említetted, hogy egy plejádi vagy emberi testben inkarnálódva illetve, hogy korábban találkoztál velük.  Tudsz erről többet mondani? 

C: A normális inkarnációs folyamaton mentem keresztül, rendes szülőkkel, a szokásos módon.

 

S: Igen,értem.

C: De soha nem vesztettem el a tudásomat arról ki is vagyok valójában.

 

S: Gyerekként sem?

C: Gyerekként sem. Nem szakadt meg a kapcsolatom a Forrással.

 

S:  És hogyan vették fel veled a kapcsolatot a plejádiak?

C:  Az életem egy bizonyos pontján kapcsoltba léptek velem, fizikailag. Éjszaka volt és egyszer csak egy űrhajóra teleportáltak. Körbevittek a Naprendszerben, elmagyaráztak dolgokat, és sokat beszéltünk a nukleáris háború veszélyéről. Nagyon aggódtak emiatt és nem is akartam visszajönni, de azt mondták: „Vissza kell jönnöd, mert a nukleáris veszélyt el kell hárítani”

És akkor instrukciókat kaptam ezzel kapcsoltban, de erről nem beszélhetek, és azóta is együttműködöm velük. 

 

S: Értem. Ugye azt mondtad egy normális családba születtél. A szüleidnek van/volt tudomása a különleges eredetedről? Tudsz ilyenekről beszélni velük? Segítenek neked?

C: Nem. Nem értenék ezt az egészet. Majd akkor hiszik el ha látják, nem beszélek velük ilyen témákról.

 

S. Az űrhajón milyen volt lenni?

C:  Ó, az energia nagyon kellemes, szerető volt. Otthon éreztem magam. Nem nagyon lehet leírni emberi szavakkal. A hajó amire kerültem, nem volt túl nagy, kb. 10 méter átmérőjű. 7 plejádi tartózkodott rajta és egy nagyon családias élmény volt ott lenni – egy igazi család, egy igazi lelki kapocs volt közöttünk. 

 

S: Wow.

C:  És annak ellenére, hogy szavakkal beszéltem hozzájuk, képesek voltak telepatikusan kommunikálni velem.  Aztán körbevittek a Naprendszerben, a Hold közelébe, a bolygókhoz. Elmagyarázták mi történik és beszélgettünk az emberi faj jövőjéről.

 

S:  Wow, irigy vagyok! Azt hiszem ezen a túrán én is szívesen részt vettem volna. (nevet).

C: Oh, igen. Tudod ez egy csodálatos élmény, de amikor visszajöttem nagyon nehéz volt újra alkalmazkodni az itteni helyzethez. Olyan különbség van a rezgésben, hihetetlen. 

 

S: Emlékszel pontosan hogyan történt? Azt mondtad este történt, teljesen tudatában voltál mi történik vagy inkább egy élénk álom volt?

C: Teljesen tudatos voltam, mivel a fizikai testemmel együtt kerültem a hajóra. Nem álom volt, hanem fizikai élmény. 

 

S: És hogyan- emlékszel, beszélhetsz arról miképp kerültél az űrhajóra? 

C: Teleportáltak.

 

S: Értem.

C.: Egyszerűen elvittek onnan ahol voltam, megérkeztem az űrhajóra, elindultunk fel a légkörbe és aztán ki a nyílt űrbe.

 

S: Tudtad, hogy meg fog ez történni? Féltél amikor megtörtént?

C: Reméltem, hogy meg fog történni , de amikor tényleg lezajlott- az egy nagyon szép ajándék volt,mint egy kedves szülinapi ajándék.

 

S: Mázlista! (nevet) Azt is mondtad, hogy a plejádiak és más fajok tömegesen meg fognak jelenni  közvetlenül a háttérhatalom megadása vagy a tömeges letartóztatások után, de nem azelőtt…És..

C: Nem közvetlenül azután, hanem a szükséges feltétele a megjelenésüknek a háttérhatalom eltávolítása és amikor ez megtörténik, elkezdődik az Első Kapcsolatfelvételhez vezető folyamat. Ehhez kaptam instrukciókat jómagam is, és ha megtörténik az áttörés, akkor be is fogok számolni az Első Kapcsolatfelvétel részleteiről.