Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ellenállási Mozgalom

1. Az Ellenállási Mozgalom
2. Látogatás az ellenállási mozgalomnálForrás: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/24/az_ellenallasi_mozgalom 

1. Az Ellenállási Mozgalom

Írta: Cobra

Fordította: FehérVándor

Forrás: http://2012portal.blogspot.co.uk/2012/04/resistance-movement-normal-0.html

Eredetileg megjelent: 2012. április 6-án

 

Kezdetek

1975-ben az életéért menekült egy Michael fedőnevű titkosügynök, aki után az Illuminátusok őrült hajszába kezdtek. Egy 12 főből álló operatív egységet szervezett maga köré az életének megvédése érdekében. A bujkálás és menekülés közben egy alagútrendszer fedeztek fel a New York-i metrórendszer alatt. Feltérképezték az alagutakat, majd úgy döntöttek eltűnnek a felszínről és a Föld alatt szerveződnek újjá. Ezzel megszületett a Szervezet(Organization), a New York-i metró alatt lévő főparancsnoksággal. A kiterjedt kapcsolati hálón keresztül, amellyel Michael a rendelkezett, számos olyan operatív ügynökkel vették fel a kapcsolatot a felszínen, akik az Illuminátusok ellen küzdöttek és sokan közülük úgy döntöttek, hogy maguk is levonulnak a föld alá és csatlakoznak a Szervezethez.

Legfőbb céljuk az volt, hogy megdöntsék az Illuminátusok uralmát és fejlett technológiával lássák el az emberiséget. A személyi számítógép fejlesztésében jelentős szerepük volt, és én személyesen láttam egy szobát tele computerrel amelyeken épp fejlesztéseket végeztek még anno 1977-ben. A Szervezet kapcsolatba került a jóságos Agartha-i civilizációval, amely már évezredek óta a föld alatt él. 1977-ben ha nem hamarabb már kapcsolatban álltak a pozitív andromédaiakkal, saját szememmel láttam az egyik hangárjukban egy klasszikus szivar alakú andromédai úrhajót.

Az 1990-es évek elején volt némi szerepük abban, hogy az eredetileg katonai célokra kifejlesztett ARPANET( internet elődje. szerzői megj) mindenki számára elérhető lett.

Az Illuminátusok és és egyéb földönkívüli erők egy kiterjedt offenzívába kezdtek 1996-ban azzal a céllal, hogy elpusztítsák a Szervezetet és ez rendkívül súlyos harcokba torkollt a földalatti alagútrendszerekben és barlangokban, majdnem elpusztítva a Szervezetet és Agarthát.

A szükség idejében egy terv lett megalkotva az ellentámadás kivitelezésére. 1999 december elején, a Plejádiak( Fiastyúk-beliek. szerzői megj.) kapcsolatba lépték az Ellenállási Mozgalommal(Resistance Movement) az X-bolygón(Planet X) és egy masszív felkelést robbantottak ki az ottani Illuminátusok ellen. 3 hét alatt győztek és az Illuminátusoknak el kellett menekülniük a Marson és a Holdon lévő bázisaikra. Ezek után az Ellenállási Mozgalom tagjai a Földre jöttek és egyesültek a Szervezettel, majd az integrálódás után  Ellenállási Mozgalom néven kezdtek el működni.

Az immáron egyesített erők megváltoztatták az erőviszonyokat és most az Illuminátusok kényszerültek visszavonulásra. 2000 és 2001 folyamán az Illuminátusok elvesztették a marsi, a Holdon lévő és a Naprendszer más részein megtalálható bázisaikat. A plejádiak és egyéb a Galaktikus Konföderáció alá tartozó erők segítségével egyúttal minden reptoid, szürke, drakóniai és zeta reticuli el lett távolítva a  Naprendszerből. Ez a Sötét Erőket pánikba ejtette és megtervezték majd végrehajtották 9/11-et, azzal a céllal hogy megőrizzék befolyásukat az utolsó erősségükön- a Földön.

 

X-bolygó

Az X-bolgyó egy a Naprendszer külső területén megtalálható égitest. A felszíne jelenleg nem alkalmas a fizikai élet létezésére, de a föld alatt jelentős alagút és csatornarendszer  található, amely egészen 1999-ig Illuminátus irányítás alatt állt.

(A cikk kitételének napján, jelent meg ez a hír: http://www.stop.hu/tudomany/megis-letezik-a-rejtelyes-x-bolygo-naprendszerunk-szelen/1043268/ FV)

2002-ben a plejádiak pontos adatokkal szolgáltak számomra a bolygó legfontosabb jellemzőiről. Belseje sziklás, szilárd, a felszínét pedig jég borítja, benne erős metán koncentrációval, amely kékes színárnyalatot ad a  bolygónak. Átmérője 9400 mérföld és tömege 0,76 szorosa a Földének. Elliptikus keringési pályájának hosszabbik sugara 70AU (astronomical unit/csillagászati egység, egy AU kb 150millió kilométer. szerzői megj.) http://hu.wikipedia.org/wiki/Csillag%C3%A1szati_egys%C3%A9g). A forgástengely és az ekliptia által bezárt szög pedig  40 fok.http://hu.wikipedia.org/wiki/Ekliptika

Elképzelhető az öröm, amit éreztem, amikor 2008-ban találtam egy cikket egy japán csillagásztól, aki azt állította, hogy ( a Naprendszer külső területén jelenlévő anomáliák alapján.szerzői megj.) a „képzeletbeli” X-bolygónak sziklából és jégből kéne felépülnie, az átmérője 6200 és 9400 mérföld között a sűrűsége meg a Föld tömegének 0.3 és 0.7-szerese között kéne, hogy legyen. Keringési pályajának a hosszabbik sugarának hossza pedig 100 és 170AU között kéne legyen, a forgástengely és az ekliptika közötti maximum bezárt szög pedig 40 fok.

http://allesoversterrenkunde.nl/artikelen/755-The-mystery-of-Planet-X.html

A legfőbb ok, amiért a csillagászok még nem fedezték fel ezt a  bolygót hivatalosan, az az, hogy a háttérhatalom által nem engedélyezett a valójában már megtörtént felfedezés nyilvánosságra hozatala. Ugyanakkor akik még valóban keresik, de nem találják, azok rosszul közelítik meg a kérdést, mivel az ekliptika környékén keresik az új bolygókat, de  ennek a bolygónak a forgástengelye az átlagostól teljesen eltérő szöget zár be az ekliptikával, ezért máshol kell kutatni. Mivel egy elég nagy égitestről van szó, ezért egy viszonylag nagy amatőr távcsővel is lokalizálható lenne, ha tudnád hol kell keresni. Még annyi, hogy nem azonos a Nibiruval és nem fog a Földnek ütközni.

 

Az Esemény

9/11 nem úgy történt, ahogy azt a háttérhatalom tervezte. Számos embernek ez az esemény jelentette azt a pontot, amikor felismerték, hogy a fősodratú média hazugságok tömkelegével bombázza a népet és egyúttal elkezdték keresni mi rejlik a propaganda mögött.

Ez az új tudatosság megkönnyítette az Ellenállási Mozgalom számára, hogy fejlesszék az Illuminátusok megdöntésére vonatkozó tervüket.

2003-ig bezárólag, minden mélyen a föld alatt lévő katonai bázist megsemmisítettek és csak a felső hányada maradt meg ezeknek a létesítményeknek. ( Mások a teljes megsemmisítést későbbre teszik. szerzői megj)

Innentől kezdve az Ellenállási Mozgalom körülbelül 300 emberét építette be az Illuminátus hálózatba , legtöbbjüket a katonaságnál és hírszerző szervezeteknél magas pozicióban. Ezek az emberek beazonosíthatatlanok és az Illuminátusoknak fogalmuk sincs kicsodák és milyen feladatkörben tevékenykednek.

2012 januárjában és februárnak az elején az Ellenállási Mozgalom lefoglalta az Illuminátusok kezében lévő arany nagy részét. Ha azt kérdezed magadtól vajon hol lehet a Yamashita arany most már tudod a választ. Nem a Mariana-árok mélyén, nem Fort Knoxban, nem a Rothschild kastélyok pincéjében, nem a zürich-kloteni reptér alatti hatalmas tárolókban, nem  a zürichi UBS széfjeiben, és nem is szétszóródva a világ különböző pontjain lévő, jezsuita irányítás alatt álló bankokban. Az igazság az, hogy az Ellenállás földalatti kamráiban található és az Esemény után vissza lesz juttatva az emberiségnek illetve egy új valutának az alapját fogja képezni, ezáltal szerepe lesz a Földön lmegszülető, mindenki számára biztosított bőség megteremtésében.

Az ötlet,hogy alkotni kell egy tervet, ami az Illuminástusok megbuktatására irányul már a Szervezet 1975-ös megalakulása óta napirenden volt. 1977-ben beszéltem azzal az emberrel, aki a terv kidolgozásában tevékenyen részt vett. Az a dokumentum, amelyet Drake( az USA katonaságának a változások mellett elkötelezett részének a  szóvivője, aki március végén lépett a nyilvánosság elé. szerzői megj.) 1979-ben látott, egy korai változatát tartalmazta a tervnek. Ebben az állt, hogy a katonaság átveszi a hatalmat az Illuminátusok bukása után a Szervezet segítségével(ami ugye később Ellenállási Mozgalommá alakult). 

Azonban a masszív ébredés következtében, amely 9/11 után megindult a terv alapos átdolgozásra került. Senki nem fogja átvenni az Illuminátusok helyét. Az Ellenállási Mozgalom legfőképp hírszerzési adatokkal és logisztikai tanácsokkal fogja támogatni a katonaságot és a hatóságokat, de a háttérben marad. A katonaság ugyanakkor segíteni fogja a nyomozóhatóságokat( szövetségi nyomozókat Amerikában és az Interpolt világszerte), akik ugyanakkor segíteni fogják a helyi szerveket, erőszakszervezeteket a háttérhatalom tagjainak a letartóztatásában.

Az Ellenállásnak van tapasztalata a háttérhatalom megbuktatásában és egy bolygó felszabadításában, hisz ezt tették 1999-ben is az X-bolygón. Állandó fizikai (nem telepatikus) kapcsolatban állnak a plejádiakkal és más pozitív galaktikus népekkel a Konföderáción belül, akik naponta friss hírekkel látják el őket a háttérhatalmi tagok aktuális helyzetéről, hol vannak, mit csinálnak és mire készülnek. Az Illuminátusoknak valójában nincs már hova bújniuk.

Az Esemény kezdetét nem a földi emberek vagy a galaktikus rokonaink határozzák meg. A végső szó arról, hogy mikor induljanak be az események a Forrástól jön közvetlenül. Az Eseménynek kozmikus jelentősége van. A felszabadulása az utolsó bolygónak amely a Sötét Erők megszállása alatt áll, csodálatos Fényhullámokat fog szétküldeni szerte a Galaxisban( úgy lehet elképzelni, mint amikor egy követ bedobnak egy pocsolyába és ez koncentrikus körökben hullámokat küld szerte-széjjel a víz széle felé. szerzői megj.) 

Közvetlenül az Esemény előtt a Forrás küldeni fog egy Fénycsóvát a Galaktikus Konföderáción keresztül és a Plejádiak utasítani fogják az Ellenállási Mozgalmat, hogy a felszínen tevékenykedő 300 ügynökük lépjen kapcsolatba a kulcsfontosságú poziciókban lévő emberekkel a katonaságon és az egyéb hatóságokon belül és ebben a pillanatban az akció megkezdődik.

Miután az akció véget ért, előfordulhat, hogy lesznek emberek, akik a saját javukra próbálják majd fordítani a helyzetet és megkísérelnek felállítani kormányokat vagy elkobozni javakat, stb.. Az, hogy a háttérhatalom eltávolításra kerül még nem jelenti azt, hogy az emberi kapzsiság és vágyakozás a hatalomra egy szempillantás alatt eltűnik. Az emberiségnek egyszerűen van egy felvilágosulatlan része, akiknek ez egyszerűen a természetük részét képezi. Természetesen az Ellenállás tisztában van vele kikről van szó, megfigyelés alatt állnak és nem fogják tudni kihasználni a helyzetet.

Ameddig az emberiség nem ér el egy bizonyos tudatossági szintet az Ellenállási Mozgalom a háttérben keményen fog dolgozni a népesség és a bolygó javáért. Aztán amikor elérkezik az idő, valószínűleg közvetlenül az Első Kapcsolatfelvétel előtt, a nyilvánosság elé fognak lépni.
 

Egy 120 billió dolláros(egyenlő a világ egy év alatt megtermelt, összesített GDPjével, kétszer) alapot hoztak létre, amely az emebriség rendelkezésére lesz bocsájtva, más hasonló alapok forrásai mellett. ( Saint Germain alap, USA katonaságához köthető személyek alapja, Fehér Sárkány Társaság{White Dragon Society} alapja, illetve a pozitív Templomosok{White Hats} forrásai. szerzői megj.). Az Ellenállás rendkívül fejlett technológiák birtokában van, amelynek többsége földönkívüli eredetű. Ezeknek az emberiséggel való megosztása mellett, segítséget fognak nyújtani  körülbelül 6000 zsenik által megalkotott, mindezideáig a hátérhatalom által elzárt, elhallgatott, titokban tartott találmánynak a nyilvánosságra hozatalában. 

Ez a blog( Cobra saját oldala http://2012portal.blogspot.ca/. szerzői megj.) az Ellenállási Mozgalom utasításainak megfelelően lett létrehozva azzal a szándékkal, hogy a nyilvánosság tájékoztatva legyen, bizonyos 2012-ben várható eseményekről. Sok a felszínen dolgozó operatív ügynök olvassa a blogot, mivel időről-időre kódolt üzenetek jelennek meg, amelyek fontos információkat tartalmaznak az adott helyzetről és a műveletek előrehaladásáról. Az internet a legegyszerűbb módja bizonyos, nem szigorúan titkos információk továbbításának, amelyeket biztonságosan közölni lehet ezen a csatornán keresztül. A jövőben az Ellenállási Mozgalom lehet, hogy úgy dönt, hogy közvetlenül szól a nyilvánossághoz és ekkor ez a blog válik majd a hivatalos kommunikációs felületté a bolygó felszínén.

**************************************

Forrás:
http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/29/latogatas_az_ellenallasi_mozgalomnal#more4552026

•Látogatás az Ellenállási Mozgalomnál

2012.05.29. 04:40 FehérVándor

Kedves Olvasók,

ez a cikk az egyetlen interneten fellelhető forrás az Ellenállási Mozgalomról Cobra leírásán kívül és fantasztikusan alátámasztja Cobra jellemzését, néhány érdekes plusz információval kiegészítve azt. Cobra egy személyes üzenetváltásban rendkívüli minőségű/tisztaságú információforrásnak nevezte Ishtar Antarest ill. az Ishtarral folytatott levélváltásomban ellenben ő titulálta Cobrát rendkívül megbízhatónak és hitelesnek. Az oldal ahol találtuk a cikket nem Ishtar oldala.

A Mennyei Beavatkozás Második részén dolgozunk, holnap reggelre minden bizonnyal kint lesz.


FV2. Látogatás az Ellenállási Mozgalomnál 


Írta: Ishtar Antares

 Fordította: Benedictus

 Forrás:http://www.luisprada.com/Protected/journey_into_the_resistance_movement.htm

 Eredetileg megjelent: 2004.január 22-énA szerző Szlovéniában él, Ljubljanában.

Aki nem olvasta Cobra cikkét az Ellenállási Mozgalomról, az itt elérheti, először ezt ajánlanám megtekintésre: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/24/az_ellenallasi_mozgalom


Az Ellenállási Mozgalom jelentős része az X-Bolygóról érkezett a Földre 1999 decemberében, teleportkamrák segítségével. Földalatti bázisokban telepedtek le, amelyek  a Sötét Erők és az Agarthai Királyság  a Szervezettel szövetségben vívott harcának eredményeképp ürültek ki. A Szervezet az Ellenállási Mozgalom előfutára volt, és egyben egy fontos társulás a Sötétség elnyomása ellen az emberi történelem során. 1975 és 1999 között a központi parancsnokságuk New York alatt  kb. 300 méter mélyen a földalatti metróhálózat alatt volt. Amikor a Szervezet meggyengült erői kiegészültek az Ellenállási Mozgalom X-bolygóról érkezett tagjaival, közösen újranyitottak számos földalatti lakóhelyet/támaszpontot, és új helyre költöztették a központi parancsnokságukat.


Jelenleg (2004-es a cikk! . szerzői megj.) az Ellenállási Mozgalom legtöbb támaszpontja nagyobb felszíni városok alatt található 30 méter és 13-14km közötti mélységben. A legtöbb 50 és 500 méter közötti mélységben van. Mindegyik hermetikusan zárt, és teljesen el van szigetelve a felszíni élettől/behatásoktól, mint pl: vírusoktól, portól, szennyezett levegőtől, mikro- és nanochipektől... A lakóhelyek/támaszpontok speciális módon lettek a föld alá építve úgy, hogy elkerüljék a felszíni civilizáció által épített földalatti eszközöket és építményeket, mint pl.elektromos vezetékek, csatornák, földalatti metróvonalak, bányaalagutak, katonai támaszpontok, víztárolók, olajvezetékek és fúrótornyok, kutatólaborok, kutatóállomások, stb. A legfontosabb támaszpontjai az Ellenállási Mozgalomnak az alábbi városok alatt találhatóak: New York, Los Angeles, Salt Lake City, London, München és Ljubljana. A felszínhez közeli bázisokat néha napfénnyel világítják meg, amit egy erre a célra épített tükörrendszerrel irányítanak a föld alá. A nagyon mélyen lévő bázisok bárhol elérhető  ingyenenergiával működő fénykamrák kiáradó szórt fényével vannak megvilágítva. Ezek a helyek hőszigeteltek, ugyanis a földkéreg hőmérséklete több mérföld mélységben igen magas.(A geotermikus gradiens a felszín alatti hőmérsékletnövekedés mérőszámaként használt mutató, az egységnyi mélységváltozásra jutó hőmérsékletváltozást fejezi ki. Ez átalagosan 3°C /100 m világszerte, ám nálunk Magyarországon  5-7 °C /100 m között mozog, mivel a Pannon-medencében vékonyabb a földkéreg az átlagosnál. szerzői megj)


Az Ellenállási Mozgalom szerkezeti felépítését tekintve három körből épül föl. A belső kör néhány tucat főből áll, ők az Ellenállási Mozgalom vezetői. Kizárólag kivételes képességekkel és tehetséggel rendelkező, óriási felelősséget vállalni képes egyének jelentkezhetnek ezekre a posztokra. A középső kör több százezer tagból áll, akik különleges adottságokkal bírnak a tervezés, szervezés, kutatás-fejlesztés, pszichológia, orvoslás, gyógyítás, spiritualitás, kreativitás, művészet, zene területén. A külső kör a katonai erők. Ők nem a felszíni világ értelmében vett katonákat jelentik, hanem tapasztalt intergalaktikus harcosokat, akik nem csak nyers erővel küzdenek, hanem emellett spirituális fejlettségük is magas szintű. A céljuk, hogy felszabadítsák a Föld felszínét a Sötétség Erőitől, és hogy támogassák az emberiséget egy új civilizáció felépítésében.


A Sötétség Erői még mindig akadályozzák szinte minden tevékenységét az Ellenállási Mozgalomnak a katonai fölényükkel (Figyelem, a cikk 2004-es, azóta ez már nem igaz!!  szerk. megj) Az Ellenállási Mozgalomnak megvannak az eszközei, hogy az emberiség minden betegséget meggyógyítsák, felszámolják a szegénységet és használja is fogják ezeket az eszközöket, amint a háttérhatalom megbukik. Az Ellenállási Mozgalomnak ezen felül óriási anyagi erőforrásai is vannak, több mint 100 000 milliárd(100billió, a világ éves GDP-jének a 1,5 szerese. szerzői megj.) dollár. Ez a hatalmas pénzmennyiség jelenleg el van zárva, de felhasználásra fog kerülni az emberiség javára, amint a Fény győzedelmeskedik a Földön. ( Ahogy a Cobra eredeti cikkében fel van tüntetve, ez az alap ki lesz egészítve más pozitív csoportosulások forrásaival. szerzői megj.)

Az Ellenállási Mozgalomnál nincs szükség pénzre, mert a technológiájuk ellátja őket mindennel, amire szükségük van az életben. Csak kisebb mennyiségű pénzt használnak a felszíni tevékenységeikhez, ami jelenleg még nem gyakori(2004.. szerzői megj.). Az Ellenállási Mozgalomnál mindenki azt a feladatot végzi, amihez a legtöbb tehetsége van. Senki sincs munkára kényszerítve. Minden munkát belső indíttatású alkotási vágyból végeznek. A tehetségeket támogatják és bátorítják, ellentétben a felszíni életben tapasztalt elnyomással. A művészek szabadon alkothatnak, legyen szó akár zenéről, festészetről, vagy szobrászatról. Az Ellenállási Mozgalom középső körében különleges múzeumok vannak, Atlantiszról és más magaskultúrákból származó művészeti alkotásokkal, különösen a görög-római időkből származóakkal, melyek az inspiráció forrásaként szolgálnak. Az Ellenállási Mozgalomnál mindenki hozzáférhet a fontos információkhoz, melyeket a Plejádi információs hálózat szolgáltat. Az alapvető társadalmi egység a felszíni élettel ellentétben nem a család, hanem a lélekcsalád, ahol az emberek lelkeik hasonlósága, kapcsolódása, annak összhangja alapján gyűlnek egybe. A kapcsolatok sokkal nyitottabbak, az érzelmi és szexuális energiák szabadon kifejezhetőek. Ennek ellenére kapcsolataik nem mindig felhőtlenek, ugyanis az Ellenállási Mozgalom még nem heverte ki érzelmileg a néhány évvel ezelőtti, Sötétség elleni harcokat.

A tudomány és technológia nagyon fejlett az Ellenállási Mozgalomnál. Az Ellenállási Mozgalom aktívan együttműködik a Galaktikus Konföderációval, melynek az egész Naprendszerben támaszpontjai vannak. Teleportkamrákat használnak nagy távolságokra, különösen az Aszteroida-övbe és az X-bolygóra való utazáshoz. Az Ellenállási Mozgalom materalizáló kamrákat/berendezéseket használ, hogy bármit amire szükségük van megteremtsenek az éterikus szubsztanciából. Ezeket a kamrákat használják gépek, felszerelések, mindennapi tárgyak és élelem előállítására. Néhányan inkább maguk készítik az ételüket hagyományos módon – maguk termelik a zöldséget, és maguk is főzik meg. A szabad, mindenhol jelenlévő energiát termelő berendezések a fő energiaforrásai az Ellenállási Mozgalomnak, melyek fizikai energiát termelnek az éterből/éterikus anyagból (másnéven zéróponti energia/vákuumenergia/Energiamező/Forrásmező – a szerk. megj.) Emellett  tachion energiát használnak, ami nem az elektromágneses sugárzáson alapul, hanem a fény tiszta forrású energiáján. A tachion vevőkkel lehetségessé válik a fizikai anyag tachionokkal való átsugárzása/feltöltése, ami így tiszta fényt kezd kibocsátani. Ezt a folyamatot nevezzük „tachionizációnak”. Ezen technológia segítségével csodálatos frissítő italokat készítenek, melyek egyben életelixírek is, mivel megújítják a test sejtjeit.

Az embereknek nincsenek egészségügyi bajaik, kivéve a ritka érzelmi eredetű tüneteket. Az ezekből szövődő esetleges  belső szervekkel kapcsolatos bajokat pedig nem sebészeti operációkkal oldják meg, hanem speciális materializáló berendezésekkel. Biotechnológiával foglalkozó kutatóik úgynevezett biobőrt fejlesztettek ki, ami képes begyógyítani bármilyen fizikai sérülést pár pillanat alatt. A nanotechnológia használatával apró robotokat fejlesztettek ki a vírusok és káros biochipek elleni védekezéshez és azok megsemmisítéséhez. Számítógépes programozóik betörtek a Sötét Erők központi rendszerébe.

Az Ellenállási Mozgalom Spirituális vezetését Atlantiszi Hálózatnak nevezik. Az Atlantiszi Hálózat is három körből áll. A belső körben van az a néhány tucat pap Atlantiszról, akik ezelőtt 25 ezer évvel vonultak le a  felszínről. Még mindig ugyanabban a fizikai testben élnek, mivel elérték a halhatatlanságot. Mindeddig teljes egészében elzárkózva éltek a felszíni világtól, annak érdekében, hogy érintetlenül fenntartsák tudatosságuk tisztaságát. Ők az utolsó, teljesen eredeti formájukban fennmaradó atlantisziak (tudomásom szerint Atlantisz és Lemúria pozitív lakosságának egy apró töredéke még a katasztrófák előtt leköltözött a föld alá Észak-Amerika nyugati parti hegyeibe {Shasta-hegy: Telos földalatti városa}, valamint Dél-Amerika hegységeibe {pl.Tayos-barlang}, illetve egyesek szerint a világ számos más pontján hegyek alá  {olvastam már Erdélyt is}, ahol azóta jelentős létszámú fejlett pozitív civilizációt hoztak létre, melyek összeköttetésben állnak egymással; erről bővebben: http://www.foldimennyorszag.hu/AGHARTA%20-%20Telos.html  szerzői. megj.). Egy különleges energiájú ponton élnek együtt a Himalája belsejében, és speciális módon kapcsolódnak a Felemelkedett Mesterek Nagy Fehér Testvériségével(Great White Brotherhood), és a "Világ Mesterével", Sanat Kumarával. A céljuk, hogy a Felemelkedett Mesterek és a nem-felemelkedett emberek közti üzenetek közvetítői legyenek.

A középső kört az Atlantiszi Hálózatban az a néhány száz személy alkotja, akik kizárólag a belső körrel és a Galaktikus Konföderációval állnak kapcsolatban. Céljuk, hogy megőrizzék Atlantisz örökségét. A külső kör néhány ezer tagot számlál, akik fizikai kapcsolatban állnak az Ellenállási Mozgalommal, és spirituális útmutatást nyújtanak számukra egy misztériumiskola által, ami közvetlen utódja a régi atlantiszi misztériumiskoláknak. Alkalmanként befolyással vannak a magasabb mentális síkok útmutatásaira nyitott felszíni lakókra is feléjük küldött spirituális sugalmaikkal. A múltban a felszínről néhány magasan fejlett egyént befogadtak az Atlantiszi Hálózat középső, vagy alsó köreibe. Néhányan közülük már elérték a Felemelkedést, néhányan elhagyták a Földet, egyesek pedig még mindig tagjai az Atlantiszi Hálózatnak. Az Atlantiszi hálózat földalatti palotái gyönyörűek, kristályokkal vannak ékesítve és vízesések veszik körbe. Ezekben a kristálytemplomokban őrzik Atlantisz örökségét azokra az időkre tartogatva, amikor a felszíni világon létrejöhet Új-Atlantisz.