Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Erőviszonyok

Forrás: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/10/targyalasok_meditacio_ma_06_10_este_9_oratol_helyzetjelentes#more4576136

Erőviszonyok a Fény és a Sötétség erői között

 

Írta: Cobra

Fordította: Benedictus&FehérVándor

Forrás:http://2012portal.blogspot.ca/2012/06/normal-0-microsoftinternetexplorer4_09.html

 Eredetileg megjelent: 2012. június 9

 

Ezen írás célja, hogy magyarázatot adjon a Fény és Sötétség erőinek egyensúlyáról a bolygón, így választ adva több kérdésre, amely a kommentek közt merült fel. További hozzászólásokat és kérdéseket szívesen fogadok, de kérlek benneteket, higgadt, tisztességes hangnemben tegyétek fel a kérdéseket, érzelmi kitörések nélkül( ez a Cobra blogjára vonatkozik, nálunk ugye alapból az összes komment megválaszolásra kerül. szerk megj.).

A Fény és Sötétség egyenlő, egymással szemben álló erők, ebből ered a jelenlegi status quo. A Sötétség erői meg vannak akadályozva, hogy az embereket FEMA koncentrációs táborokba(http://www.boldognapot.hu/cikkek/209/fema-taborok) zárják és III.világháborút robbantsanak ki...mert a Fény szemben áll velük. A Fény erői akadályozva vannak, hogy bevezessék a NESARA-t és az ingyenes energián alapuló technológiákat... mert a Sötétség szemben áll velük. Ez a helyzet egy bizonyos pontig állhat fenn, egészen addig, míg a kompressziós áttörés (COBRA) megtörténik, a Fény erői győzedelmeskednek és a Sötétség megadja magát/ legyőzik őket.

 

A Pozitív földönkívülieknek megvan a technológiájuk, hogy az atombombákat hatástalanítsák a távolból – a legtöbb esetben. Az ok, amiért nem minden egyes esetben tudnának közbeavatkozni,az a kvantumanomália ezen a bolygón, ami néha üzemzavart okozhat a technológiájukban(mint például a roswelli UFO lezuhanásánál).Ezért a fennmaradó atomrakétáiktól az Ellenállás tagjainak kellett elvágni a háttérhatalmat. A Rothschild és Rockefeller frakcióknak 2011 decemberéig teljes hozzáférése volt a nukleáris fegyverekhez. Csak miután 2012 januárban megoldódott ez a probléma, lehetett előrelépést tenni a tömeges letartóztatások irányába. Egészen néhány nappal ezelőttig, a Jezsuita frakciónak hozzáférése volt atomfegyverekhez. Mivel ez a probléma is megoldódott és a továbbiakban ez a veszély sem fenyeget, a tényleges béketárgyalások most kezdődhettek meg.

Megvannak jelentősen gyengítve, de nem vesztették el minden hatalmukat. Még mindig van hozzáférésük hagyományos ill. biológiai és vegyi fegyverekhez. (Tudatlanságból vagy tudatosan. szerk. megj.) a katonaság 20 a lakosság 40%-a támogatja őket. Még mindig teljes uralmuk van a tömegmédia felett és a ’Rothschild kaszinók’(a bankok szerk. megj.) még mindig nyitva állnak. Még ha a galaktikus rokonaink be is avatkoznának, akkor sem tudnának minden támadó akciót meghiúsítani a lakosság ellen. Elképzelhetitek, hogy egyetlen vegyi fegyveres támadás milyen pusztítást végezne.

A bolygó felszabadítása sokkal könnyebb lenne, ha a lakosság túlnyomó többsége nem lenne olyan súlyosan programozva, mint amennyire sajnos programozva van, a manipuláció nélkül szinte mindenki együttműködne a Terv végrehajtásában. A kulcs jelen esetben az, hogy a tömegmédia uralmát elvegyük a háttérhatalomtól. Ez az első feltétele a megadásuknak.

Jelenleg a tömegmédiára alapozva azzal az illúzióval kell az embereknek szembesülni, hogy nem történik semmi, ezáltal elkedvtelenítik az embereket attól, hogy bármit is tegyenek a változások felgyorsításának érdekében. Az igazság az, hogy rengeteg minden történik a háttérben, ahogy Drake,Wilcock,Fulford és én is beszámolunk róla.

További magyarázat az ezen és más oldalakon található szavazásról: ennek célja nem az emebriség jövőjének eldöntése néhány ezer ember voksa alapján, hanem, hogy a Fény erőinek tárgyalási alapként és támpontként szolgáljanak.

  

Szerkesztői megjegyzés:

Az előző meditáció sikeressége és a nukleáris fegyverektől való elvágásuk arra késztette a háttérhatalmat, hogy elkezdjen tárgyalni a megadásról..A tárgyalások tényét Fulford is megerősítette a legutóbbi bejegyzésében, idézem az első sort: "A háttérhatalom(Cabal), amely magához ragadta a hatalmat a Nyugati világban és kísérletet tett egy fasiszta globális diktatúra létrehozására, amelyet úgy ismerünk, mint az Új Világrend, jelenleg tárgyalásokat kezdeményezett a békés átmenet érdekében."

Indult egy szavazás Drake kezdeményezésére több internetes oldalon is, hogy megkérdezzék az emberek véleményét néhány kérdésben: elsősorban arról, hogy adja-e meg magát a hátérhatalom békésen, vagy harcoljunk ellenük tárgyalás nélkül, egészen a tömeges letartóztatásokig, megkockáztatva, hogy az események véres fordulatot vesznek(ez aztán kiegészült a fenti 6 kérdéssel). Az utóbbi esetben garantálják a háttérhatalom tagjai, hogy – mivel az egész világ ellenük (fog) fordult(ni) és a büntetés garantált – nincs vesztenivalóják már, így szándékosan még több kárt és káoszt teremtenek mielőtt legyőzik őket.

Természetesen mi is, mint nagyjából mindenki más is (a szavazás végeredménye Cobra oldalán 95%-5% lett a békés megoldás javára) a békés megoldást támogatjuk, senki nem akar már több háborút és veszteséget. Az emberek békére vágynak, de akkor miért propagálták eddig ennyire a tömeges letartóztatásokat, mint egyetlen megoldást az érzelmekre képtelen, javarész javíthatatlan szociopaták ellen? Maga Cobra mondta, hogy egy részük menthetetlen és csak ártani akar...és másképp nem lehet megoldani a helyzetet. Azt láthattuk már, hogy a háttérhatalomnál a szép szó nem ér semmit. A világtörténelem során rengetegszer rúgtak már fel szerződéseket, megállapodásokat, melyeket kizárólag azért kötöttek, hogy időt nyerjenek, eltereljék a másik fél figyelmét, majd hátbatámadják. Előfordulhat, hogy újabb időhúzásról van szó pillanatnyi előnyök elérése végett, és megint nem fogják tartani a szavukat...


Benedictus

  

Kérünk mindenkit aki teheti, hogy vegyen részt az esti meditációban! A legjobb az lenne szerintünk, hogy így a cikk végére érve, újraolvasnátok a meditációról szóló részt, kis felüdülésképp a sok információ után.

A jóslatokkal összhangban, nagyon intenzív időszak elé nézünk, amint van fejlemény munkához látunk és fordítunk, természetesen ha valami nagyon rendkívüli történik, akkor összefoglalva az eseményeket, azonnal beszámolunk róla.

FehérVándor&Benedictus

 

***********************************