Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Green Light

1. Drake szerint: Zöld Jelzés (Green Light)
2. Frissítés 2012. július 01.

 Forrás:
http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/29/drake_szerint_zold_jelzes_green_light_cobra_reszben_erositette_meg#more4619479

 

Drake szerint: Zöld Jelzés (Green Light),
Cobra RÉSZBEN erősítette meg

2012.06.29. 16:32 FehérVándor

Kedves Olvasók,

Frissítés 2: Kikerült egy új Wilcock cikk, amelyben leírja, hogy beszélt Drake-el, akinek állítása szerint 3 ember erősítette meg a katonaság legfelső köreiből, hogy július 4-ig megkezdődik az akció, de Wilcock kihangsúlyozza, hogy saját informátorai NEM erősítették meg a Zöld Jelzés tényét, tehát Cobra mellett David-nek sincs információja arról, hogy szabad jelzést kapott volna az akció.. Ha lesz időm lefordítom, de most 2 napig nem igazán leszek gépközelben, Benedictus lehet megcsinálja.

Amit jómagam biztosan tudok, az az, hogy napról-napra egyre többen ébrednek fel és a háttérben nagyon intenzíven folynak az események, amelyeknek egy része a fősodratú média ingerküszöbét is átlépi. http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1062-green-light

Drake állítása szerint az amerikai katonaság pozitív, a változások mellett elkötelezett részének  magasrangú képviselői megbízták azzal, hogy hozza a közvélemény tudtára, a Szabad Jelzés/Zöld Jelzés ki lett adva, a letartóztatások még ezen a héten megkezdődnek(vasárnapig). Pontosabban azt mondta: „ Meg lett adva számomra egy dátum, nem fogom megmondani pontosan melyik nap, csak annyit mondok ezen a héten”. Na ezt most egy kicsit a „királynét megölni nem kell félnetek jó lesz”  helyzethez hasonló, legalábbis az én értelmezésem szerint egyrészről jelentheti azt, hogy ezen a héten fogja bejelenteni a pontos dátumot, vagy mivel pontos napot nem mondhat ezért csak annyit mond: ezen a héten kezdődik a buli. A döntő többség a második változatot tekinti érvényesnek. Mindenesetre azt is kijelentette, hogy a katonaság az idei Függetlenség Napjára(július 4) nagy tűzijátékkal készül, tehát addigra mindenképpen történnie kell valaminek.

 

Cobra megerősítette, hogy a háttérhatalom próbálkozása a Pozitív Katonaságba való beszivárgásra teljes mértékben el lett hárítva és készen állnak a csapatok a műveletek megkezdéséhez, azonban a szabad jelzés/zöld jelzés tényét teljesen NEM, csak részben erősítette meg. A cikk második részében közlöm az Ő frissítését.

Én remélem, hogy Drake-nek igaza van, de mivel nem érkezett más forrásból megerősítés, csak mérsékelten veszem komolyan, nem szeretném ha mások vagy jómagam nagyot kelljen, hogy csalódjunk.

Azonban azzal nyilván Drake is tisztában van, hogy ebben a „szakmában” nem lehet kétszer farkast kiáltani, mert ha az első prognózis nem jön be, akkor már nem nagyon lesz senki aki  komolyan venné.

Tehát mindenki kezelje helyén a híreket, annyi bizonyos, hogy közel vagyunk az Eseményhez.

Alább a Drake rádióműsoráról közlök összefoglalót, jegyzetszerűen, pontokba szedve, az adás menetét követve. Drake-nek számtalan hasznos információja van, de a saját véleményem az, hogy nem látja át a teljes képet, mindenesetre fontos és üdvözítő, hogy a Cobra és a Wilcock által mondott dolgokat nagyrészt megerősíti. Egyébként Cobra szerint Drake a „real deal”, tehát valóban belsős és rendelkezik  fontos, a Pozitív Katonaságtól származó infókkal. Emellett anno Wilcock 4 órán keresztül ellenőrizte a megbízhatóságát egy informátora segítségével és kitűnően átment  a teszten.

Ha nem történik július 4-ig/ezen a héten semmi, akkor se veszítsétek el a hiteteket az Isteni Terv az Isteni Terv, előbb-utóbb elkezdődnek a változások.

Én teljes nyugalomban vagyok, dolgozom magamon, meditálok,élvezem a természetet és a nyári meleget,  igyekszem terjeszteni a  Fényt és pozitívan hatni a környezetemre, akiben látom a fogékonyságot azzal beszélgetek, megteszem ami tőlem telik, nem csak várok ölbe tett kézzel.

Reméljük a legjobbakat.

FehérVándor

 

Forrás:  http://globalvoice2012.us/?p=258

-A katonaság Drake tudomására hozta, hogy a zöld fény ki lett adva

- A G20+Rio találkozó a héten az Új Világrend bevezetéséről szólt, az Agenda 21-en keresztül, de csúfos kudarcot vallottak

-12 “false flag” (=hazugságon alapuló támadás pl: 9/11,tonkini incidens, USS Liberty megtámadása. A titkosítás alól feloldott 1962-es Operation Northwood aktában lehet arról olvasni, hogy a CIA és a katonaság, hogyan tervezett az USA területén terrorakciókat végrehajtani, hogy meggyőzze a lakosságot a Kuba elleni támadás szükségességéről. Kennedy ezeket elutasította. http://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Northwoods. szerk. megj.) lett tervbe véve az USA területén, hogy káoszt teremtsenek, ez a veszély el lett hárítva.

-A tömeges letartóztatásokról és számtalan politikus, köztisztviselő elmozdításáról a fősodratú média is kénytelen lesz tudósítani

-A katonaság a következőkről tájékozatott:

 

  1, A papírmunka el lett végezve és be lett adva a megfelelő helyekre

  2, az államok többsége deklarálta, hogy szabadok a szövetségi kormánytól(USA-ra vonatkozik. szerk. megj.)

  3, A katonaság akcióba lendülhet az emberek nevében a szövetségi kormányzat, a corporate government  

      ellenében

-Drake javaslata: vegyetek ki némi pénzt a bankból, habár nagy kimaradásokra nem kell számítani ( Nem tudható, hogy Magyarországra, miképp fog  begyűrűzni a helyzet, némi készpénz és élelmiszer/víz tartalék a spájzban sosem árt. szerk. megj.)

-Drake számára meg lett adva egy dátum: ezen a héten valamikor

-Az utóbbi időben minden alkalommal, amikor a sötét erők megpróbáltak próbarepülést végezni, magasabb erőkkel találták szemben magukat és leszállásra lettek kényszerítve

-Ron Paul javaslata a FED auditálásáról egyhangúlag támogatva lett az USA Képviselőházában szerdán, ez precedens nélküli esemény

-Sok országnak az Amerikai Egyesült Államokon a szeme, úgy érzik ha mi képesek vagyunk rá, akkor ők is azok lesznek

-Angliának és az EU-nak extrém nehézséget okoz a gazdaság életben tartása. AZ EU magára maradt. Az EU volt a prototípusa az ÚJ Világrendnek

-AZ ENSZ hamarosan vissza fog térni az eredetileg tervezett tevékenységeihez, jelenleg globalista érdekeket szolgál

-A vallásoknak is nagy átalakuláson kell majd keresztülmenniük, a galaktikus rokonok érkezésével és az igazságok felfedésével,  sok mindenre fény fog derülni

-Minden ami az emberek érdekei ellen van meg lesz szüntetve vagy át lesz alakítva

-Sokkal hangsúlyosabb szerepet fognak kapni a nők

-Mélyreható változások jönnek. A pénzügyek, gazdaság teljesen megváltozik és végül minden bizonnyal nem lesz szükségünk pénzre

-FED ,IRS(amerikai APEH szerk. megj.)meg lesz szüntetve, szabadságjogok helyre lesznek állítva

-Az emberek nem akarnak háborút, ezeket a kormányzatok kezdték és sötét célokat szolgáltak

-Az Első Kapcsolatfelvétel idejéről nem beszélhet, előbb rendeznünk kell a dolgokat és meg kell történjen a Felfedés(Disclosure)

-Neil Keenan-ról és a számtalan perről, keresetről van frissítés, de még nem beszélhet róla(Zálogjogok a G7 országok központi bankjain és a BIS-en(Nemzetközi Fizetések Bankja), billió dolláros per, stb. szerk. megj.)

-Az elmúlt 1 hónapban, „iskolában” volt, ahol a galaktikus rokonokkal való hatékony kapcsolatfelvételt tanulta gondolati és képzeleti úton. Ez mindenkivel meg lesz osztva.

 -Fényes, pompás jövő előtt állunk

 

 **********************

 Frissítés 2012. július 01.

Forrás:
http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/07/01/frissites_a_zold_jelzesrol_07_01#more4621998

 

Cobra mai frissítésében szintúgy nem tudta még megerősíteni a "Zöld Jelzést". Csak a http://kauilapele.wordpress.com/2012/06/30/green-light-update-from-cobra-repost-with-highlights/ oldalon található angol nyelvű összefoglaló gondolatait adom most közre nektek idő hiányában:

-A zöld jelzést még nem adták meg az ő forrásai. Amint azt megadják, 24 órán belül megindul az akció. Mindez mikor elkezdődik, teljes mértékben nyilvánvaló és látható lesz mindenki számára, minden kétséget kizáróan. 

-Elképzelhetőnek tartja, hogy júl.4-ig megindul az akció, de ezt nem tudja most megerősíteni.

-Az időponttól függetlenül a tömeges letartóztatásokra sor fog kerülni mindenképp, amikor annak eljön a megfelelő ideje.

-Az okkult gazdaság képviselőitől jó hírei vannak: Az Ellenállási Mozgalom tesztelte a képességeit a számítógépes Rotschild-kaszinóban, hogy az akció idején sikeresen lenullázhassák a háttérhatalom anyagi forrásait. (http://news.yahoo.com/cyber-attacks-hit-global-banks-80-mn-study-174313129.html : 80 millió dolláros "kárt" okozó hacker-támadás ért európai, észak- és dél-amerikai, valamint ázsiai bankszámlákat, melyeket célirányosan gazdagok számlái ellen indítottak)

-Számos háttérhatalmi tag most erősen gondolkozik a "halk megadáson" az Esemény idején.

-Az Esemény világszintű hadművelet lesz: az USA-ban a Pozitív katonaság, Kanadában és Ausztráliában az ottani Pozitív katonaság és az Interpol, Európában az Interpol és a NATO pozitív tagjai, Ázsiában az Interpol és a Fehér Sárkány társaság, Dél-Amerikában egy bizonyos pozitív társaság fogja végrehajtani, akinek nevét egyelőre nem fedheti fel, de tagjai vannak Közép- és Dél-Amerikában egyaránt, Afrikában pedig az ottani bonyolult helyzetre való tekintettel speciális segítséggel fog megtörténni a tömeges letartóztatás.

-Az Ellenállási Mozgalom az Omega Phoenix akció keretében fogja támogatni a letartóztatásokat.