Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Háló újrahangolás

 Forrás: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/26/frissites_helyzetjelentes_a_jelenlegi_arkhon_szituaciorol_helyzetrolSikerült a háló újrahangolása

 

Írta: Cobra

 

Fordította: Benedictus,Cz. Miklós

 

Forrás: http://2012portal.blogspot.ca/2012/05/normal-0-false-false-false-en-us-x-none.html

 

Eredetileg megjelent: 2012.május 22-én

 

 

Együttes erőfeszítésünket siker koronázta. Elértük a kritikus tömeget, vagyis elegendően csinálták a meditációt ahhoz, hogy eredményes legyen. Annak ellenére, hogy nem mindenki végezte pontosan a megadott módon a vizualizációt, elegendően koncentrálták tudatosságukat szinkronban ahhoz, hogy a Fény erőinek lehetővé váljon bejuttatni egy "számítógépes vírust" a Mátrix mesterséges intelligencia által működtetett programjába az éterikus és asztrális síkon.

 

Ez azt jelenti, hogy a Mátrix igen bonyolult logikai programja most egy zárt hurokba került, és képtelen visszaállítani önmagát ill. újratölteni a feltört tér-idő struktúra réseket a Mátrix eltorzított éterikus,asztrális elektromágneses terében. A réseket a mi tudatos erőfeszítésünk hozta létre május 20-án. Ezeket a lyukakat többé nem tudják befoltozni, és a Fény innentől keresztülragyog rajtuk.

 

(Kiegészítő információ a Mátrixról, amit a Cobrával való privát levelezésemben kaptam: A Mátrix egy computer program az éterikus/asztrális síkon, ami befolyásolja az emberi gondolatokat,érzéseket, és energiát(aura) fejlett elektromágneses techológiát használva. szerzői megj.)

 

A Mátrix most lassan bomlásnak indul. Egyre kevesebb és kevesebb sötét entitás fog maradni az éterikus és asztrális síkon, és a Fény napról-napra erősebben ragyogja majd át.

 

 

Az újrahangoláskor a pozitív éterikus háló a bolygó körül sikeresen újra lett aktiválva. Ezáltal néhány nagyon erős földrengést sikerült megelőzni, amelyekre másként sor került volna. Emellett lehetővé tette a bolygó gyorsabb átalakulási folyamatát, hogy magasabb vibrációs frekvenciákat érjen el.

 

Az újrahangolás pillanatában megkezdődött az eseményeknek egy olyan idővonala, ami végül majd a Felfedéshez(Disclosure, földönkívüliek létezésének elismerése) és az Első Kapcsolatfelvételhez vezet.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Az innentől következő információk megerősítésként szolgálnak a meditáció fontosságáról és háttérinformációt adnak. Kérek mindenkit még egyszer a belső iránytű fokozott használatára, egyes részek rendkívül meglepőek lehetnek, magyarul még nem jelent meg erről információ. Van egy olyan érzésem, hogy a nyúl üregében nem nagyon lehet mélyebbre jutni, legalábbis ami a sötétségre és az emberiség manipulálására vonatkozó információkat illeti.

**********************************************

 

A háló újrahangolása 2.0

 

Forrás: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/26/frissites_helyzetjelentes_a_jelenlegi_arkhon_szituaciorol_helyzetrol

 

2012.05.26. 17:57 Benedictus89

 

Kedves Olvasók,

a legfontosabb közlendő, hogy este 9 órától, a hétfő hajnali meditáció megismétlésére kerül sor, így most lehetősége nyílik azoknak is bekapcsolódni, akik a legutóbbi alkalommal a korai időpont miatt nem tudtak részt venni. Amennyiben pozitívan "rezeg" veled az üzenet, meghívlak, hogy csatlakozz, ha viszont nem, akkor semmiképpen se erőltesd.

 

Akik most először találkoznak az oldalunkkal semmiképpen se ezzel az írással kezdjék az informálódást.

 

Megmondom őszintén rengeteget tipródtunk azon, hogy leközöljük-e ezeket az információkat, főleg a cikk második felét, ahol leírás található arról, kik az Arkhónok és honnan jöttek. Végül úgy dönöttünk, hogy mivel mi csak információközlők vagyunk, nektek kell eldönteni, hogy mennyit tudtok befogadni az olvasottakból és ki-ki levonja a saját igazságát végül. Mindenki fokozottan használja belső iránytűjét/ítélőképességét. A végső megerősítést akkor kaptam, amikor két olyan ember, aki korábban nem tudott Cobra oldaláról, megerősítette az Arkhónok létezésének tényét és a 3 inváziójuknak az idejét pontosan ugyanakkorra tették mint Cobra. A lényeg az, ahogy Cobra is hangsúlyozta, hogy még ha ijesztőnek is tűnhet, hogy sötét lények befolyással lehetnek ránk, a fény és a szeretet ereje egyszerűen elpusztítja minden sötét ármánykodásukat, és ez a fő indok, amiért végül begépeltük ezeket a sorokat, hogy megadjuk a lehetőséget, hogy az este Ti is újfent részesei legyetek a sötétség kiűzésének a Földről.

 

Az információk jó részét, fél-egy évvel ezelőtt még a teljes sci-fi kategóriába soroltam volna és teljesen megértem, aki hasonlóan érez ezt a bejegyzést olvasva, de számtalan jel utal arra, hogy az igazság nagyban különbözik attól, amit eddig elképzeltünk. A biztos sokatok által követett Enigma c. műsort idézve: "Ahol az álmok véget érnek, ott kezdődik a valóság"

 

Első cikk: A ma esti meditációról információk.

 

Második cikk: Helyzetjelentés az előzőről (hétfő hajnal-gyűrűs napfogyatkozás).

 

Harmadik cikk: Az Arkhónok eleste, információ arról kik ők és honnan jöttek, illetve milyen szándékaik vannak.

 

Negyedik cikk: Mivel alaposan megbolygatta a kedélyeket az információ és számtalan hozzászólás érkezett az eredeti cikk alá, ezért Cobra tisztázott néhány felmerülő kérdést ebben az írásban.í

 

 

Szeretet és Fény mindenkinek,

FehérVándor

 

 

 

 

A háló újrahangolása 2.0

 

Írta: Cobra

 

Fordította: Benedictus

 

Forrás: http://2012portal.blogspot.ca/2012/05/normal-0-false-false-false-en-us-x-none_25.html

 

Eredetileg megjelent: 2012.május 25.

 

MEDITÁCIÓ

 

2012.május 27.

 

 

Habár a háló újrahangolása nagyon sikeres volt, egy fontos része az Arkhónok negatív hálójának az éterikus és asztrális síkon még mindig sértetlen.

 

Ez az a háló amely irányítja és manipulálja az emberi kapcsolatokat már évezredek óta. Ez a háló okozza a legtöbb konfliktust az emberek között, és egyben a Fény végső, teljes bolygóra kiterjedő győzelmének fő késleltető oka is egyben. A háló fenntartói az Arkhónok és az ők éterikus és asztrális síkon lévő alattvalóik, egy a Föld felszínéhez közeli vékony rétegben.

 

A háló fizikai megfelelője a jezsuita hálózatba mélyen beágyazódott személyekből áll. Az igazság az, hogy a valós hatalom, nem a 300-ak tanácsának a kezében van( itt http://www.boldognapot.hu/cikkek/152/london-es-a-titkos-tarsasagokés itt található róluk információ http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0212.htm szerzői megj.). A jezsuita Arkhónok még mindig nagyon veszélyesek, és az Esemény addig nem indulhat meg, amíg ezek a személyek nincsenek elvágva a forrásaiktól. Az Ellenállás jelenleg rajta van az ügyön, és további részleteket fogok közölni erről, amint már felhatalmazásom lesz beszélni róla.

 

 

Ideje tovább gyengíteni az Arkhón-hálót az éterikus és asztrális síkokon egy újabb közös szinkronmeditációval most május 27-én, vasárnap. Kérlek pontosan ugyanazokat az instrukciókat kövesd, mint amiket megadtunk a háló újrahangolásának meditációjánál, hogy tudatossági energiánk együttes erővel hasson.

 

 

Hogyan csináld:

 

1. Lazítsd el az elméd és a tested úgy, hogy pár percig a légzésedre koncentrálsz.

 

2. Képzeld el magad előtt, hogy a Galaktikus Központi Napból egy kék színű elektromos Fényoszlop árad ki, keresztülhatolván a testeden egészen a Föld középpontjáig hatolva..Tartsd meg aktívan ezt a Fényoszlopot néhány percig. Majd vizualizáld az asztrális- és éterikus sík minden negatív entitásának eltávolítását együtt az ártó szándékú spirituális technológiájukkal és mágikus eszközeikkel az egész Földről, majd azt, hogy a fizikai testet nem öltött, magasabb dimenziókban létező Fényharcosok elvezetik őket a Fénybe. Vizualizáld, hogy az egész folyamat világszerte békésen és problémamentesen zajlik le. Képzeld azt, hogy végül a világ felszabadul a lelki [spirituális] rabszolgaság alól, megszabadul minden gonosz arkhóntól, reptoidtól, démontól, elementáltól, és egyéb negatív test nélküli lénytől.. Képzeld el, hogy az éterikus- és asztrális síkok rezgésszintje (vibrációja) egyre magasabbá, fényesebbé, és ragyogóbbá válik, míg nem az összes sötét lény eltűnik és csak a Fény marad hátra.

 

3. Képzelj el egy ragyogó, fényes jövőt az emberiség számára, ahol angyalok, lelki(spirituális) vezetők és a Fény más lényei népesítik be az éterikus és asztrális síkokat. Képzeld el, ahogyan az emberiség valamennyi sebe begyógyul, mindenki inspirálva és segítve van az átalakulásban és mindenki megtalálja a kapcsolatát a saját Lelkével és a Forrással.

 

 

Pontos időpontok világszerte:

 

Magyarországon 21:00kor kezdődik

 

**********************************