Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jövőkép

Ez egy rövid összefoglaló jellegű írás, mely átfogó képet próbál mutatni a jövő egy lehetséges változatáról. *****************

 

 

1. Fázis: „Az Esemény” (3-7 nap)

- 1 napig: A háttérhatalom tagjainak a tömeges letartóztatása
- tömegtájékoztatás, mind az interneten mind pedig a fősodratú médiában. A Föld valódi történelmének megismrése.
- Legfeljebb 7 napig terjedő leállás (pénzrendszer, boltok stb.)

2.Fázis: Újjáépítés, átalakítás (3-6 hónap)

- Arany/ezüst fedezetű új pénzügyi rendszer felállítása
- A Federal Reserve megszűnik, a dollár helyét a kincstár(US Treasury) által nyomtatott, arany fedezetű pénz veszi át
- A valuták egy szűk csoportja (körülbelül 6) marad forgalomban és alkotják az alapját az új pénzügyi rendszernek
- Országok adósságainak eltörlése
- Magánadósságok eltörlése ( hitelek, jelzálogkölcsönök, hitelkártya adósságok,stb.)
- Bankok újraengedélyeztetése, kamatmentes hitelek kibocsájtása (uzsora eltörlése)
- Multinacionális vállalatok felosztása és államosítása
A háttérhatalom tagjainak nemzetközi bírósági tárgyalása.
- A különböző kormányok UFO dossziéinak megnyitása, az Amerikai Egyesült Államok 80 évre visszanyúló, földönkívüliekkel létrejött egyezségeinek nyilvánosságra hozása
Átmeneti kormányok, azután pedig választások
- Világszerte a háborúk leállítása, a katonai csapatok hazahívása, és átalakítása békefenntartó erőkké, a nukleáris arzenál leszerelése.


Újrafelosztása a világ vagyonának
- Jóléti alapok elindítása
- Humanitárius és környezetvédelmi, a környezetet helyreállító projektek finanszírozása

Egészségügy
Egy fejlettebb egészségügyi rendszer lesz bevezetve, ahol a legtöbb betegség már gyógyítható. A gyógyítás hatékonnyá válik és ez csak a kezdet.

A jövőben 14%-os lesz az adó, de csak az új termékek után. Minden egyes ember körülbelül 100'000 dollárt fog kapni, természetesem egyéni tárgyalások után. Egy házat már 10'000 dollár értékben tudsz majd venni. Néhány adósság semlegesítve lesz, például ház adósság. Ország adósságok is. Jelzálog tartozás törlődik.

Új fejlettebb technológiák
Az Eseményt követően már nagyon hamar gyárak fognak épülni világszerte, hogy az ingyenenergia (olyan energia, mely a térben lévő energiát alakítja át elektromos energiává stb.) mindenki számára elérhetővé váljon. Az első szakaszban átalakítják az autókat úgy, hogy a víz legyen az üzemanyaguk. A 2. szakaszban már bevezetik a fejlettebb lebegő autókat. Rendkívül biztonságos új eszközök lesznek bevezetve. Mindent sokkal olcsóbb lesz előállítani, minden olcsóbb lesz. Szinte mindennek az ára lefelé fog menni. A szabad energiának köszönhetően a fűtés, áram, közlekedés stb. nagyon olcsó lesz. Az emberek kapzsisága szertefoszlik, ahogy egyre inkább megtapasztalják a bőséget.

3-5 órás lesz egy munkanap
Olyan munkákat fognak végezni az emberek, melyben szabadon fejleszthetik kreatív képességeiket. A legtöbb ember szívesen fog dolgozni néhány órát naponta, mert az örök vakáció elég unalmas. A munkák sokkal inpirálóbbak és előnyösebbek lesznek.

A replikátorok (sokszorosítók) bevezetése
A replikátor csak "Az Első Kapcsolatfelvétel" után lesz elérhető. Ezeknek az eszközöknek a használatához lelki érettség kell. Ez lesz az a pont, ahol a pénz idejétmúlttá válik. Többé már nem lesz szüksége pénzre az emberiségnek. Replikátorral bármilyen élelmiszert, gépet stb. elő lehet állítani. A térben lévő energiát alakítja át, ugyan úgy mint ahogy az ingyenergia esetén, ahol például az éteri energiából áram lesz.

teleportációs technológia
20-30 mp alatt a Földön bárhova eljuthat az ember.


 

3.Fázis: Első Kapcsolatfelvétel (1-3hónap)

Kontakt, először kiválasztott egyénekkel

Az emberiség felvilágosítása az évszázadok alatt elhallgatott tényekről, a valós történelmünkről, beleértve Atlantisz és Lemúria történetét. Ez világszerte a TV-n és az Interneten keresztül fog megtörténni

UFO észlelések erőteljes növekedése, majd a folyamat betetőzése egy masszív, több tízezer űrhajó részvételével történő demonstrációban, amely meggyőző erejű bizonyítékként fog szolgálni a galaktikus társadalmak létéről.

Két hetes feldolgozási, megértési szakasz

Az Első Kapcsolatfelvétel egy hivatalos, nyilvános diplomáciai találkozó a Föld és a jóságos/pozitív földönkívüli civilizációk képviselői között. A Plejádi testvéreink lesznek az elsők, akik megnyitják a sort. Valószínűleg ez az ENSZ-en keresztül fog megtörténni és élőben közvetítve lesz a média által.

 

Az Első Kapcsolatfelvétel után

- Találkozás, a munka elkezdése a Galaktikus Konföderációval és a Felemelkedett mesterekkel

- A Galaktikus Konföderáció technológiájának megismerése, a földi emberek számára is elérhetővé tétele, oktatási programok indítása

- A Föld ökoszisztémájának megújítása, megtisztítása, a környezetszennyezés nyomainak eltüntetése

- A teljes tudatosságra való felkészítés

- Újraegyesülés a Konföderációs flottával és a Belső Föld lakóival
- Később tömeges leszállások (Plejádiak).
- Később Felemelkedett Mesterek jelennek meg.

A Első Kapcsolatfelvétel a kezdő lépése a folyamatnak, melyben Földünk a Galaktikus Konföderáció részéve válik. Amikor ez a folyamat véget ér néhány év alatt, végezetül az Aranykor fogja kezdetét venni a Földön és az álmaink immáron valósággá válnak…