Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Omega Phoenix

Forrás: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/29/drake_szerint_zold_jelzes_green_light_cobra_reszben_erositette_meg#more4619479

Omega Phoenix akció

Írta: Cobra

Fordította: FehérVándor

Forrás: http://2012portal.blogspot.ca/2012/06/normal-0-microsoftinternetexplorer4_28.html

Eredetileg megjelent: 2012. június 28

 

 (Előzmény: többször lehetett a Pandora(az Arkhónokkal kapcsolatos) és Stardust(Csillagpor nanotechnológia) kódokhoz hasonlóan, bizonyos Phoenix akcióhoz kapcsolódó üzeneteket olvasni az elmúlt hónapok során Cobra oldalán, ezek ugye elmondása szerint az Ellenállás tagjai számára jelentenek kódolt üzeneteket, mivel ez a legegyszerűbb módja, bizonyos nem érzékeny információk továbbításának. Szerdán Drake bejelentésével egyidőben, a következő üzenet került fel: „Omega Phoenix approved” magyarul az Omega Phoenix jóváhagyva. szerk. megj.)

 
Kapcsolatba léptem a forrásaimmal és a következőket mondták: 

A beszivárgás a Pozitív Katonaságba  a háttérhatalom által teljesen fel lett számolva és a helyzet meg lett oldva. A Pozitív Katonaság kész az akcióra. Az Ellenállási Mozgalom és a Plejádiak is készen állnak, hogy támogassák és segítsék őket.

Azonban egyelőre NEM kaptam közvetlen megerősítést a Zöld Jelzés/Szabad Jelzés kiadásáról és az akciók megkezdéséről.

Az Ellenállási Mozgalomnak meglesz a saját szerepe az Esemény idején, az akció Operation Omega Phoenix kódnév alatt fut. Két részből áll, ennek az első része lett feloldva a titkosítás alól és egy kicsit beszélhetek róla.

Az Esemény idején az Ellenállás tagjainak egy kis része fel fog jönni a földalatti bázisaikból a felszínre. Egyszerű civil ruhát fognak viselni, nem katonai egyenruhát. Közelről  fogják figyelemmel kísérni a történéseket és ha szükséges akkor besegítenek a Pozitív Katonaságnak és a rendfenntartó erőknek.

Akiket az Ellenállás tagjai fognak letartóztatni, titkos helyekre lesznek szállítva először és csak később kerülnek a Pozitív Katonaság/civil hatóságok kezébe. Ez alól néhány kivételt egy maroknyi háttérhatalmi tag jelent, akiknek a bűnei ezen a bolygón túl terjednek és meg kell jelenniük a Galaktikus Bíróság előtt. Ennek a maroknyi csoportnak a döntő többsége vissza fog kerülni a Földre, hogy az itteni igazságszolgáltatás rendelkezzen felettük, de néhányukat azonnal a Galaktikus Központi Naphoz fogják szállítani. Ez gyógyulást, megváltást fog jelenteni számukra, nem pedig büntetést, mivel vannak olyanok közöttük, akik visszafordíthatatlanul károsodtak és teljes mértékben elutasították a Fényt , elszakadtak a Forrástól és emellett ki is fognak tartani.

A Pozitív Katonaság vezetői értesítve lettek az Operation Omega Phoenix akcióról és teljes támogatásukról biztosították a terveket.

 

(Ahogy van bármi fejlemény, jelzek! FV)