Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Portál 2013.05.25

1. A Portál/Kapu Kinyílása
2013. május 14.
2. Jelentés a Portál megnyitásáról – Kobra
2013. május 28.

 

 Forrás: http://2012felemelkedes.blog.hu/2013/05/24/cobra_a_portal_kapu_kinyilasa_esemenyhorizont

Cobra: A Portál/Kapu Kinyílása

2013.05.24. 22:59 FehérVándor


Kedves Olvasók,

gondoltam időrendben december 21-től mostanáig haladva, sorra kezdem lefordítani a fontosabb írásokat Cobrától, de mivel ez a kettő most aktuális, ezekkel kezdtem. Az igazat megvallva én úgy látom továbbra is, hogy létezik valamiféle akcióterv, akciósorozat, amit x ideje irányítanak a színfalak mögött a Földet kétségkívül uralmuk alá hajtó negatív, ártószándékú erők ártalmatlanítására x összetételű pozitív erők(akár egymástól függetlenül), de azért objektíven szemlélve az egészet, be kell látni, hogy nem sok minden jut el ebből a nagyközönséghez.

Az interneten sok hasznos információ található kétségkívül mindenféle „alternatív”/fősodraton kívül eső témában, de azok az információk, melyek a háttérhatalom elleni napi történésekre, konkrét akciókra vonatkoznak/vonatkoznának, egy nagy katyvaszt alkotnak szerény véleményem szerint. Ebben a zűrzavarban üde színfolt számomra Cobra, akit továbbra is jóformán az egyetlen valószínűsíthetően/megérzéseim szerint hiteles személynek tartok, azok közül, akik KONKRÉT eseményekkel kapcsolatban adnak át információkat, nem csak nagy általánosságban beszélnek spirituális témákról, összeesküvésekről.

 

Magyarországon az Enigmák TV stábja, Horváth Zoltán, Száraz György és Szűcs Róbert szerintem nagyon professzionális, érdekfeszítő módon tárgyalják meg a legkülönfélébb témákat, mindenképpen ajánlom a követésüket, hétről-hétre tesznek közzé újabb és újabb videókat.

http://www.youtube.com/user/EnigmakTV

Ami egy nagy tanulság számomra az elmúlt évből, hogy nemhogy nem előremutató kívülről várni a segítséget és „jegelni” a saját előremenetelünket/fejlődésünket az életben, hanem egyenesen sokat árt.

Örök és javíthatatlan optimistaként továbbra is tudom, hogy előbb-utóbb elérünk arra a pontra, hogy a háttérhatalmi uralom összeomlik, mint Szauron vára és teljesen újjászerveződhet a társadalom, de hogy ez mikor jön el, arról fogalmam sincs.

Közhely, de tényleg meg kell próbálni mindent megtenni, hogy magunk minél egészségesebben, tudatosabban, magunkon és másokon segítve éljünk, ahol lehet „keresztbetenni” pozitív cselekedeteinkkel a nekünk ártani akaróknak, aztán lesz ami, lesz. :)

Emellett továbbra sem gondolom, hogy a felszabadulásunk előtt valami globális katasztrófasorozatnak, 3. világháborúnak kell kitörnie, ha ez lenne a sorsunk meggyőződésem szerint már elindult volna a „buli”.

Szerintem, de aztán lehet rosszul látom.

 

Kissé nehézkesen, kacifántosan fogalmaz a szöveg néhol, de talán a lényeg érthető.

 

 

Minden jót,

FehérVándor

 

 

 

1. A Portál/Kapu Kinyílása

 

Fordította:FehérVándor

Írta: Cobra

Forrás: http://2012portal.blogspot.ca/2013/05/make-this-viral-opening-of-portal-5-25.html

Eredetileg megjelent: 2013 május 14

 


Ismét elérkezett az idő, hogy akcióba lendüljünk! Itt az idő, hogy a saját kezünkbe vegyük a sorsunk irányítását, így hát a májusi telihold idején a korábbi alkalmakhoz hasonlóan összegyűlünk kisebb-nagyobb csoportokban, vizualizálva Földünk negatív befolyás alóli felszabadulását.

A közös meditációnk célja a bolygó felszabadításának a segítése, annak érdekében, hogy minél hamarabb, minél békésebben és simábban történjen meg.

A Portál/Kapu megnyílása előtt néhány órával egy penumbrális holdfogyatkozás fogja segíteni az energetikai felkészülést erre az eseményre http://alpha.dfmk.hu/~albireo/holdfogy/kezdo.htm. Ez a periódus a Wesak,*

(„Először azt gondoltam, hogy Wesak Buddha születésnapja, s annak a völgynek a neve, ahol Buddha minden évben egyszer megjelenik, s áldást oszt a világra. A Wesak egyre újabb arcait mutatja felém. A telihold egy olyan időminőséget is jelent, amikor a férfi és a női princípium, a duális világ fő mozgatórugói különleges egyensúlyban vannak. A nap sugarai ilyenkor a Hold teljes felületét érik. A nap, férfi princípium fénye tükröződik a Holdban – a női princípium. A nap sugarai így ellágyulnak, sejtelmes, misztikus hangulatot adva a Telihold estjének. A Hold ilyenkor teljes, kerek. Nem fogy, nem növekszik; egyensúlyi állapotban van. Ebben az állapotában kaput képez, összeköti a földi és az azon túli világokat.” Részlet Kalászi Gábor személyes élményeiből.Forrás: http://www.tudatossag.com/?q=book/export/html/967

Ezen kívül még ezt a a magyar nyelvű információt találtam az idei Wesakról. http://foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=444:elttuenk-van-wesak-emlekeztet-az-ev-leghatalmasabb-energiaaradasarol-oesszerendezdeserl&catid=49:2012-utan&Itemid=78 )

*egy különleges, áldott időszaka ennek az évnek, a Fény energiák kiáradása várható az egész bolygón. A fő vortex/energiaörvény ezalatt az időszak alatt, a Himalájában lesz található, ahol számos Beavatott és Mester fog összegyűlni, a teliholdkor beérkező Fény lehorgonyozásának elősegítésére. Május 25.-e egy fontos dátum. Az teljes 50 éves bolygófelszabadulási folyamat 1975 május 25.-én kezdődött.

(Jó lenne ezzel kapcsolatban valamiféle további magyarázat, az ember elveszik a dátumok között. Arra tudok gondolni, hogy ekkor alakult meg az állítólagos Ellenállási Mozgalom, lévén az erről szóló cikkben ez a datum szerepel http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/24/az_ellenallasi_mozgalom. FV)

2010 május 25.-én egy speciális Portál/Kapu lett aktiválva, amely a Kék Pajzs nevet viseli és ez a dátum az Arkhónok végső bukásának a kezdete. Végül a mostani május 25.-I Portál/Kapu nyitásnak a célja, az Atlantisz óta az emberiséget uraló negatív energiarács alóli felszabadulás.

A vizualizációnkat egyszerre, szinkronban fogjuk végezni a szokásos módon a világ minden táján, a Portál/Kapu megnyílásával egyidőben, május 25.-én magyar idő szerint 21:12-kor! Aki más időzónában tartózkodik, itt tudja megkeresni a rá vonatkozó időpontot: http://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Opening+of+the+Portal&iso=20130525T1210&p1=137

 

 

Instrukciók:

1, Helyezkedj el kényelmesen, majd néhány percig figyeld lélegzetvételed, ezáltal ellazítva tested és elméd.

2, Hívd a Magasabb Énednek illetve azoknak a szellemi lényeknek a jelenlétét magadhoz, akik úgy érzed segítségedre lehetnek. (pl: angyalok, spirituális vezetők, felemelkedett mesterek,arkangyalok, stb)

3, A Magasabb Éned nevében mondd ki hangosan, hogy semmisnek tekinted és megszünteted azokat a múltbéli megállapodásokat, kötődéseket és szerződéseket amelyeket a sötét erőkkel kötöttél, tartalmuktól függetlenül.

4, Magasabb Éned nevében mondd ki hangosan, hogy innentől egy szabad és szuverén létező (fénylény) vagy.

5, Képzeld el , ahogy egy arany fényoszlop a Galaktikus Központi Napból indulva elérkezik hozzád és keresztüláramlik a testeden

6, Ezután képzeld el, ahogy ez az arany Fény a szíveden és a kezeiden keresztül szétárad minden irányba, átalakítva minden útjába eső sötétséget és nem-fizikai síkot Fénnyé, és megtisztítja a körülötted lévő, egy kb. 30 méteres átmérővel rendelkező energetikai félgömböt, más néven “implantátum félgömböt”. Vetítsd ki az arany Fényt, amíg ez a félgömb teljesen meg nem telik Fénnyel.

 

7, Ezekután képzeld, ahogy ez az egész energetikai mező, félgömb az Élet Virága szimbólummal van tele, ez stabilizálni és emelni fogja a vibrációs frekvenciáját a körülötted lévő energiamezőnek.

8, Képzeld el, ahogy ez az arany Fény minden “implantátum félgömböt” megtisztít világszerte.

 


Vannak akik a különféle portálok/átjárók nyílásához kapcsolódóan nagy elvárásokat fogalmaznak meg. Fontos megérteni, hogy a bolygószintű felszabadulás egy fokozatos folyamat, amely aztán a végső Eseményben csúcsosodik ki, az valóban káprázatos lesz.

 


Nyilatkozat:

A Portál/Kapu kinyílása nem fog katasztrófákat, cunamikat vagy éppenséggel azonnali globális pénzügyi összeomlást kirobbantani. A közeli jövőben semmilyen nagyléptékű katasztrófális esemény nem várható és a pénzügyi összeomlás/újraindulás csak az Esemény idején fog megtörténni. Az Esemény időpontja egyelőre nem tudható, de a végső győzelme a Fénynek közel van!

Cobra

*******************************************************************

 

Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/05/jelentes-portal-megnyitasarol-kobra.html#.Ub2TefmHCAw


2. Jelentés a Portál megnyitásáról – Kobra
2013. május 28.

Megnyitottuk a Portált! Első alkalommal az emberiség történetében az Isteni kegyelem energiája belépett a bolygó felszínére közvetlenül a Galaktikus Központi Napból.

Ez drasztikus és tartós következményekkel jár az éteri és asztrális hálóban a bolygó körül. Minden éteri és asztrális mátrix, minden Arkhón és hüllő valamint technológiájuk be lett szorítva egy nagyon vékony rétegbe, ami a bolygó felszínétől felfelé és lefelé mintegy 30 méterre terjed ki. Minden terület ettől feljebb és lejjebb teljesen meg lett tisztítva és fel lett szabadítva. Ez a Fény hatalmas győzelme, és az egyik legszükségesebb lépés a végső győzelem és az Esemény előtt.

Érezheted, hogy kevesebb támadás és befolyásolás ér a negatív nem fizikai entitások részéről.

Az ALMA örvény aktiválása gondoskodott róla, hogy az emberiség végül elkezdjen csatlakozni a Lelkéhez.


Kobra

*******************************