Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Wilcock

1. A sötét erők létezése valóságos - akárcsak az ellenállás

2. Tömeges letartóztatások

3. 22 kamionnyi dokumentum
stb.  Forrás: I/1. rész
 http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/26/isteni_kozbeavatkozas_elso_resz_a_penzugyi_zsarnoksag_legyozese

 I/2. rész: (csak a linken olvasható)
 http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/30/mennyei_beavatkozas2_elso_fejezet_masodik_resz#more4554108

II/1. rész (csak a linken olvasható)
http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/06/01/mennyei_beavatkozas_3_masodik_fejezet_elso_resz_galaktikus_rokonaink_reszvetele#more4560162•Mennyei Beavatkozás 1: Első fejezet/Első rész - A Pénzügyi Zsarnokság legyőzése

2012.05.26. 03:11 Benedictus89

Kedves Olvasók,

David Wilcock számunkra az egyik leghitelesebb forrás, és egyben az egyik úttörője korunk társadalmának.  Azon kevés ember közé tartozik akik igyekeznek áthidalni a látszólagos ellentmondásokat spiritualitás és tudomány között, hiszen ugye a kettő az ősi időkben még szorosan összetartozott. 

Tavaly decemberben, miután Benjamin Fulford hosszú időn keresztül jelezte a közeledtét, ő hozta nyilvánosságra annak a keresetnek a részleteit, amely a háttérhatalom bukásának, lelepleződésének egyik fontos előidézője lehet/lesz. Ezek után kutatásában felfedte, hogy a hivataloson elismertnél nagyságrendekkel több arany lett kibányászva az évezredek folyamán; hogy ennek nagy része a kereskedelem révén, hogyan áramlott Ázsiába a középkorban (Selyemút= aranyért cserébe kaptunk fűszereket, puskaport,porcelánt,kávét és egyéb luxuscikkeket)ennek összefüggései a pénzügyi rendszerrel és hogy miért nincs a papírdarabok mögött amelyet elfogadunk értékközvetítőnek valós fedezet;ill. hogy miképpen lett finanszírozva az Egyesült Államok felépítése az ázsiai aranyból.. Ezután Pénzügyi Zsarnokság (Financial Tyranny), című cikksorozatában, amelyről tényleg csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, felfedte a háttérhatalom megalakulásának történetét; a FED létrejöttének körülményeit; hogy igazából 26billió dollárt pumpáltak a bankokba a bankmentő csomagok keretében, amelynek töredéke van beismerve; az okkult gazdaságot; számtalan képi dokumentációval igazolta, hogy több száz milliárd dollár értékben van különböző személyeknél és csoportosulásoknál egyenként akár egy milliárd dollárt érő amerikai kincstárjegy, amely anno a 30’as években Ázsiából Amerikába szállított arany ellentételezéseként lett kibocsájtva. Januárban a fősodratú média is írt az ügynek egy részletéről, azonban az ügy valós hátteréről semmit sem tudtak  http://nol.hu/kulfold/20120220-vulkannal_az_al-morganthauk_ellen 

David Wilcock kutatási területe rendkívül szerteágazó, melynek egy kis részét kívánjuk most Nektek magyarra fordítva átadni, - kiterjedtsége miatt - több részletben. Sajnos mivel időnk,energiánk és képességeink korlátozottak, nem tudunk mindent lefordítani a legfontosabb írásai közül illetve feliratozni a youtube-on fellehető előadásait. Próbálunk a leginformatívabb, legpozitívabb kutatásokra koncentrálni. Ha valaki aki magas szinten beszél és ír angolul és úgy érzi, hogy szívesen áldozna valamennyit a szabadidejéből, hogy segítsen nekünk fordítani, akkor írjon valamelyikünknek, nagy segítség lenne, mert fordítandó anyag az akad bőven.

Végezetül hadd idézzek néhány méltatást a Source Field Investigations c. könyvéről( A Forrásmező Kutatásai), amelyben szintetizálja a tudását azoknak a kutatóknak, akik az elmúlt 30-40 évben a fősodratú tudományon kívül tevékenykedve úttörő felfedezéseket tettek és ezeket összeköti az ősi tudással, spiritualitással, illetve 2012 várható eseményeivel. Balogh Béla A végső valóságához tudnám talán hasonlítani, csak sokkal több információval és olyan területekkel benne, amelyeket Balogh úr nem érintett az írásában: 

“David Wilcock egy úttörője a mai világnak, egy vezető gondolkodó aki csodálatos felfedezéseken vezet keresztül minket könyvében és feltárja, hogy valóban egy Aranykor eljövetele előtt állunk, amennyiben úgy döntünk,hogy megteremtjük" Graham Hancock

“Nem vagyunk egyedül az Univerzumban és itt van nekünk David Wilcock aki mindezt be is bizonyítja és végigvezet minket egy varázslatos felfedezőúton”

“A SFI a kulcs, hogy megértsük a számtalan misztériumot és végül választ találjunk a nagy kérdésre: kik vagyunk, honnan jöttünk, hogyan kerültünk ide, és merrefelé tartunk.”

“Földi sorsunk alakulásában gondoskodóan  részt vesz egy rejtett intelligencia- egy élő energiamező, amelyből az egész Univerzum fel van építve”

“Fantasztikus tudományos bizonyítékokkal alátámasztott felfedezés, amely bizonyítja egy Energiamező létezését. Ugyanaz a szent geometria fedezhető fel a DNS-ünkben, mint a természetben, a Naprendszerben, a Galaxisban és az Univerzum távolinak tűnő csillagködjeiben”

Aki tud angolul annak ajánlom DW cikkeinek az alábbi sorrendben való tanulmányozását, jó mélyre be lehet kukkantani a nyúl üregébe:

1, http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/995-lawsuit-end-tyranny

2, http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1022-lawsuit-end-tyranny-ii

3, http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny

4, http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1026-financial-tyranny-final

5, http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1043-massarrests

6, http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1051-g7banks

 

A cikket DW szerkesztési gyakorlatát követve közöljük. Ha megosztanád a saját oldaladon, kérlek tüntesd fel a forrást. Köszönöm.

FehérVándor

U.i:Wilcock gyakran megismétel, tudatosít bizonyos állításokat a cikkeiben, nem kell meglepődni, ilyen az ő egyedi stílusa. Elnézést előre is ha maradt hiba, magyartalan kifejezés, mondatszerkezet a fordításban, hajnal óta folyamatosan dolgozom vele, hogy még ma olvasni tudjátok, körülbelül 8 órája és korábban Benedictus is rengeteget energiát rakott bele. Majd délután,miután aludtam újraolvasom. 9:45

 

Mennyei Beavatkozás: Első fejezet/Első rész - A pénzügyi zsarnokság legyőzése

írta: David Wilcock

Eredeti nyelven megjelent: 2012.márc.28

Forrás: http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1035-divineintervention1

Fordította: Benedictus & Fehér Vándor

 

 Több bennfentes informátor, hírszerzési forrás szerint masszív, váratlan földönkívüli beavatkozások akadályoznak meg mindenféle tervet a III.világháború kirobbantására. Ezen események és további lenyűgöző fejlemények engednek arra következtetni, hogy a 2012-es év valóban beteljesíti a számtalan ősi nép próféciáját egy Aranykor beköszöntéről.

[FONTOS MEGJEGYZÉS: Ez a nyomozás/kutatás folyamatosan frissül és bővül új részletekkel, melyek a szerző erre fordítható idejének függvényében kerülnek feltöltésre - az eredeti cikk szerzőjének megj.]

 

 1. A SÖTÉT ERŐK LÉTEZÉSE VALÓSÁG - AKÁRCSAK AZ  ELLENÁLLÁS

Akár tetszik akár nem, mindenki kénytelen szembesülni olyan bizonyítékokkal, melyek alátámasztják, hogy a világot rendkívüli hatalmú, titkos, sötét erők irányítják a háttérből.

A Pénzügyi Zsarnokság című (eredeti nyelven: Financial Tyranny http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1023-financial-tyranny. Ez az általam ismert legkomolyabb összefoglalás a háttérhatalmi erők eredetéről, céljairól. szerzői megj.) e-bookomban mindent összegyűjtöttem erről az ellentmondásos témáról – felhasználva minden információt, amit 1992-es kutatásom óta felleltem róluk és amit magas beosztású bennfentesek, oknyomozó riporterek, és egyéb informátorok megosztottak velem.

Ha már olvastad a Pénzügy Zsarnokság c. könyvem, a probléma teljes spektruma, amellyel ebben az írásban szembenézünk sokkal érthetőbb lesz számodra, ahogy egyre jobban elmerülünk a kutatás részleteiben. Egy része tisztázódni fog, ahogy elolvasod ezt az első részt.

Ez a Pénzügyi Zsarnokság c. könyv folytatása - ahol a dolgok "jó oldaláról"  beszélünk.

 

 

2. TÖMEGES LETARTÓZTATÁSOK

Számtalan bennfentes forrás, akik egyenként le lettek ellenőrizve  hitelességük és szavahihetőségük alapján, megerősítette, hogy a gigantikus háttérhatalom több ezer kulcsfigurájának letartóztatása hamarosan meg fog történni.

Egy hihetetlen méretű, precízen szervezett akció - az emberiség érdekében - hamarosan megindul.

A "jófiúk" a Pentagonban teljes politikai és logisztikai együttműködésben állnak egy figyelemreméltó, 134 nemzetből álló szövetséggel - hogy bíróság elé állítsák az elkövetőket és felszabadítsák a bolygónkat.  (És mivel Cobra április elején lépett a nyilvánosság elé, a cikk írásakor március végén, DW még jó eséllyel nem is tudhatott az Ellenállási Mozgalomról, illetve ha tudott nem beszélhetett róla. szerzői megj.)

Rendkívül fokozott biztonsági intézkedések övezik ezt a kiterjedt akciót. Még azoknak sem, akikre ez közvetlen hatással lesz - akik le lesznek tartóztatva -, sincs fogalmuk arról, hogy  milyen hihetetlenül nagy jelentőségű lesz mindaz, ami a nyilvánosság előtt felfedésre kerül.

Nemrégiben volt alkalmam négy órán át beszélgetni egy frissen a színre lépő, magas beosztású, pozitív, bennfentes informátorral a hamarosan sorra kerülő tömeges letartóztatásokról. (Drake. szerzői megj. Angolul a beszélgetés meghallgatható itt: http://www.youtube.com/watch?v=KjZgsRt8PBc

Ennek az embernek az állításait és szavahihetőségét teljes mértékben megerősítette az egyik legrégibb és legmegbízhatóbb segítőm, informátorom, akit bevontam a beszélgetésekbe.

Tucatnyi lényeges kérdés, amit egyelőre nem lehet nyilvánosságra hozni, alátámasztásra került ebben az ellenőrzési folyamatban.  

 

 

3. 22 KAMIONNYI DOKUMENTUM

Most már tudjuk, hogy a terv a tömeges letartóztatásokra nagyon aktívan készülődik immár legalább 33 éve. Egy öt inch (kb.13 cm - a szerk. megj.) vastag dokumentumot mutattak meg az egész akció részletes tervével az új  bennfentesünknek még 1979-ben. (Cobra is utal erre ebben a cikkben: http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/24/az_ellenallasi_mozgalom szerzői megj.)

Megdöbbentő mennyiségű értékes, megcáfolhatatlan bizonyíték szolgál alapjául a tervnek, beleértve több mint 22 kamionra való dokumentumot, amelyek le lettek digitalizálva és katalogizálva és jelenleg biztonságos helyeken vannak tárolva.

Azt az információt kaptuk, hogy egyetlen irattartónyi dokumentum elég bizonyíték lenne ahhoz, hogy az egész korábbi olasz kormányzatot börtönbe juttassa, ahogy itt is olvasható:

Ügyészek 5 évnyi börtönbüntetést követelnek Berlusconinak szemtanú befolyásolása miatt:

http://rt.com/news/line/2012-02-15/#id26529

„Ügyészek 5 évnyi börtönbüntetést követeltek a korrupciós vádakkal illetett előző olasz miniszterelnöknek, Silvio Berlusconinak.

Fabio De Pasquale ügyész arra kérte a bíróságot szerdán (2012.febr.15-én - a szerk. megj.), hogy nyilvánítsa a korábbi miniszterelnököt bűnösnek, amiért 600 000$-t fizetett egy brit ügyvédnek, hogy hazudjon más tárgyalásokon.

Az ellene folyó eljárások adócsalási és hamis könyvelési vádakat is tartalmaznak amelyeket Berlusconi feltételezhetően üzleti pályafutása alatt követett el.

Továbbá más, jelenleg felfüggesztett, a Milánói bíróságon ellene folyó tárgyalások egy olyan vádat is tartalmaznak, mely szerint egy fiatalkorú prostituáltnak fizetett szexuális szolgáltatásért. Berlusconi  előző év novemberében mondott le miniszterelnöki posztjáról.”

 

MINDEN TŐLÜK TELHETŐ MEGTESZNEK,HOGY MEGNYUGTASSÁK ÉS MEGÓVJÁK AZ EMBEREKET

Azok, akik ezt az akciókat tervezik, természetesen nagyon is tisztában vannak minden aggodalmaddal - minthogy valószínűleg már tájékozott ’igazságkutató’/ébredő vagy, és több ilyen témájú oldalt és írást olvastál.

Statárium NEM lesz bevezetve, mikor az események beindulnak.

A katonaság NEM fogja átvenni az irányítást a kormánytól.

Az ártatlan civileket NEM fogják bebörtönözni, sem bántalmazni bármilyen módon.

Bármelyik katona, aki megkísérli ilyen parancsok végrehajtását a „rossz fiúk” utasítására, le lesz fegyverezve és felelnie kell cselekedeteiért.

Minden erőfeszítés arra fog irányulni, hogy megoldják a problémát - valamint, hogy  azonnali hatállyal visszaadják a hatalmat az embereknek, rendezett körülmények között.

Új választásokat fognak kiírni mivel rengeteg - bár nem az összes - politikus az Egyesült Államokban bűnösnek tekinthető  közvetlenül, vagy cselekvés hiánya miatt.

Ez a szövetség mindenki számára elérhetővé kívánja tenni az  ingyen/nullponti energián alapuló technológiákat és számos egyebet, melyet elzártak, elhallgattak az évek folyamán. A fosszilis energiahordozók ipara biztosította a háttérhatalomnak a kontrollt, ráadásul további használata a fosszilis energiahordozónak a bolygó módszeres pusztulását eredményezné.

 

 

NEM A BANKÁROK KÉNYELMÉÉRT ESKÜDTEK FEL AZ ÉLETÜKRE

Most már tudjuk, hogy az amerikai katonaság 90%-a valamilyen formában tudatában van a tervnek - és legalább 60%-uk támogatja is azt. Emellett számos szövetségi ügynök,tiszt, rendőr, szolgálatban levő vagy leszerelt katona, és rengeteg civil fog segíteni, amint rájönnek, hogy mi is történik.

A harcosaink arra esküdtek fel, hogy megvédenek bennünket. A világ nem egy mesebeli harc a "jó" és a "rossz" között, ahol minden kormányzati, vállalati, médiabeli és katonai személy a "sötétség" oldalán áll.

Bátor és vitéz katonáink tettek egy esküt: hogy megvédik az Egyesült Államok Alkotmányát és annak népét, minden ellenség ellen - legyen az idegen VAGY  belföldi.

Nem arra esküdtek fel az életükkel és vérükkel, hogy szociopata, népirtó bankárokat támogassanak a bolygó, és annak népének ill. erőforrásainak irányításában,birtoklásában.

Mindnyájunknak itt kell élnie. És ha a vezetőink módszeresen pusztítják a bolygót, akkor ők nem a vezetőink.

Hasonlatosak egy komoly fertőzéshez, amit rendkívül erős gyógyszerekkel kell kezelni – még mielőtt elpusztítaná a gazdatestet.

Mostanra már mindenki elegendő Illuminátus filmet látott már ahhoz, hogy tudja, ha ezeknek az embereknek dolgozik, lényegtelen, hogy milyen magasan van, vagy milyen fontosnak hiszi magát, minden kétséget kizáróan el fogják árulni.

 

 

IDEJE ÉRTELMEZNI A JELEKET

Nagyon-nagyon sok tábornok,katonai vezető felhagyott az aktív szolgálattal idősebb Bush kormányzása óta, mert rájöttek, mi is történik valójában - de viszont egyáltalán nem vonultak vissza.

Mindannyian óriási hálával tartozunk nekik.

Rohamtempóban közelítenek az események.Kezd összeállni a kép.

A jelek lehet, hogy titokzatosak, de egyre nyilvánvalóbbak.

Ezeknek egy részét ebben a kutatásban/nyomozásban fogjuk áttekinteni.

 

 

LEHET, HOGY NEHEZEN HIHETŐ MINDEZ

Teljesen megértem, ha nehézséget okoz elhinni, hogy egyáltalán lehetséges egy ennyire kiterjedt, átgondolt, megszervezett akció.

Ha valódi  katonai személyekkel beszélsz, és pontosan megérted, milyen szerepet töltenek be, felmerül a kérdés: miért is NE vinnék ezt véghez?

Hogyan lenne lehetséges, hogy tétlenül nézzék, amint az egész bolygó majdnem a teljes lakosságával együtt megsemmisül?

Ha egy anyukát és a gyerekét halálra kínoznák az orrod előtt, és meglennének az eszközeid, hogy megakadályozd, tudnád csak úgy tétlenül nézni?

Hacsak nem egy szociopata vagy, biztosan tennél valamit. És a legtöbb ember - ide értve a katonáinkat is - nem szociopaták. A szociopaták aránya kb. 1 a 100-ból, ahogy később látni fogjuk.

 

 

NEM LETT VOLNA LEHETSÉGES EGY SZIGORÚAN "ZÁRT" RENDSZERBEN

Mindazonáltal, a sötétség erőinek olyan kiterjedt befolyása van és olyan hatalom összpontosul a kezükben, hogy lehetetlennek tűnt, hogy le lehessen őket győzni – vagy akár, hogy ellenállhassunk nekik.

Ha a bolygónk teljesen "zárt" rendszert alkotna, ahol külső szereplők és magasabb dimenziós spirituális lények nem szólhatnának bele az eseményekbe, akkor nekem is teljes mértékben egyet kéne értenem azzal, hogy  a sötét terv annyira kigondolt, annyira erőteljes, annyira masszív és kiterjedt, hogy tényleg lehetetlen győzedelmeskedni felette.

Azonban a Mennyei Beavatkozás - ami nem egy mese, hanem egy nagyon is valós és kézzelfogható támogatás – biztosítja, hogy az átmenet a valós szabadsága és békébe meg fog történni, a lehető legkevesebb áldozat hozásával.

Tucatnyi ősi kultúra tesz említést arról az időszakról, melyben most vagyunk. Ezek a jóslatok mind egy kb. 26 000 éves Föld ciklusra hívják fel a figyelmet, ami a kulcsmomentuma az egész kutatásnak.

Ahogy azt korábban már felfedtem A Forrásmező Kutatásaiban (eredeti címe: The Source Field Investigations - a szerk. megj.), a maja naptár, az egyiptomi csillagászat, görög csillagászat, és hindu csillagászat mind a 2012-2014-es időszakot jelöli meg mint a kb. 26000(25920) éves ciklus végét- bevezetve minket a békés, mindenki számára bőséget biztosító Aranykorba.

[ Technikailag a hinduk az egyetlenek akik 2014-et említették, egy Jupitert is érintő ritka együttálláshoz kötve az eseményeket]

A legrégebbi, eredeti jóslatok egyáltalán nem voltak sötétek és baljósak. Azt vetítették előre, hogy bár nehézségeken fogunk keresztül menni, mint ahogy azt eddig megtapasztalhattuk, a végeredmények minden várakozást felülmúlóan pozitívak lesznek.

 

 

MINDENKI TUD RÓLA A PENTAGONBAN

A legmegbízhatóbb bennfentesek erősítették meg, hogy már mindenki tud a Pentagonban arról, hogy valamilyen Mennyei Beavatkozás történik - függetlenül attól, hogy melyik oldalon állnak.

Legtöbbjük nem tudja, ki a felelős. Még a "rosszfiúk" is azt mondják, valami "angyalok vagy földönkívüliek" művelhetik mindezt.

Senkinek sincs jelenleg a Földön olyan technológiája, amivel mindaz végrehajtható, amiket most  tapasztalnak - függetlenül attól, mennyire titkos technológiáról is van szó.

Megdöbbentő, hogy még a "rosszfiúk" is egyetértenek abban, hogy ez valami angyali közbeavatkozás lehet.

Nagyon kevesen merészelték felfedni a valóságot, hogy mi áll a történések mögött, ugyanis ez az információ rendkívül bizalmas.

Tudják, hogy ha beszélnek, elkaphatják őket és a családjukat, majd megkínozzák és megölik őket.

Én személy szerint úgy döntöttem vállalom az ezzel járó kockázatot, azért, hogy segíthessek eloszlatni a félelmeket - és hogy segítsek megérteni, mi is történik. (Nagyon komoly halálos fenyegetéseket kapott David, decemberben amikor nyilvánosságra hozta a „Billió dolláros kereset” részleteit, olyan komolyak voltak a fenyegetések, hogy élő műsorban 5 percen keresztül sírt ez a bátor férfi, annyira megtörte, hogy lehet, hogy órák vannak már csak hátra az életéből. Azonban én úgy vélem, némelyek, akárcsak ő védelem alatt állnak és nem történhet velük semmi komoly. szerzői megj.)